Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tam lubię prasować, serio
U mnie na obiad pulpety w sosoe pieczarkowym. Mąż do pracy na 18 to pichci
Czy Wasi faceci też biorą witaminy? Mój dostaje wit C, selen i salfazinfuksja, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
monika_89 wrote:Ja tam lubię prasować, serio
Czy Wasi faceci też biorą witaminy? Mój dostaje wit C, selen i salfazinmatylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Czy Wasi faceci też biorą witaminy? Mój dostaje wit C, selen i salfazin
Mój mąż bierze kwas foliowy i tran. Na więcej nie dał się namówićmatylda08, tysiaa93, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość
3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
Czy Wasi faceci też biorą witaminy? Mój dostaje wit C, selen i salfazinmatylda08, monika_89, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Lenka87 wrote:Mój stwierdził, że jeśli zajdzie potrzeba to może nawet 10 tabletek dziennie łykać
U nas nie jest to takie proste... teściowa-pielęgniarka, nagadała mu, że leki to złoLenka87, matylda08 lubią tę wiadomość
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
nick nieaktualny
-
kierzynka wrote:Ja bralam inofolic zaraz po poronieniu i od trzech dni mam Femibion Natal 1.
? Naczytałam się cudowności na temat tego specyfiku, może warto spróbować
tysiaa93, matylda08, kierzynka lubią tę wiadomość
-
Ja biorę kwas foliowy i od tego cyklu wiesiolek plus infolik. Zobaczymy jakie przyniesie w przyszlym cyklu efekty
Paola nie zaszkodzi. Wyniki nadienia poprawiaja sie dopiero po 3 miesiacach suplementacji, a przeciez ze im dłużej dostatczamy organizmowi odpowiednią dawkę witamin tym lepiejtysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaola87 wrote:To nie przeszkadza, że mój bierze te tabletki już rok? Chyba nie zaszkodzi, co? A Wy co bierzecie? Ja witamin plus mama. A słyszałyście o inofilicu?
Paola fertilman to skład samych witamin nie zaszkodzi na bank -
matylda08 wrote:no to bardzo dziwne a gdzie tesciowa pracuje ?
W przychodni
Oni tam przerabiają codziennie masę staruszków, którzy wiecznie po recepty przychodzą i chyba stąd ta jej opinia... a ponieważ mój mąż uznaje swoją mamę za autorytet medyczny, to nie da się przekonać, że mama nie ma racji.
unadarcy, matylda08 lubią tę wiadomość
7.03.2015 [*] 6 tydzień