Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyunadarcy wrote:Szalona no właśnie, jak zejdzie mi z głowy... ale narazie jestem w takiej euforii że nic tylko się najebać, bo nie ogarniam.
Jak pisałam jakies 3 dni temu, że czuje się jakbym do ściany doszła i ani w lewo ani w prawo, tak ściana runeła i w ch*j alejek
Szalona, Matylda przykro mi że na @ czekacie, to takie błędne koło starań, ciekawe ile razy się jeszcze zakręci, mam nadzieję że w terminie następnej @ stanie na amen!!
Ja czekam na @ i zamiast testów owu i ciązowych w gumy pójde
Bree jak mnie czytasz to trzymaj kciuki za mnieunadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymonika_89 wrote:Matylda przykro mi
wiesz może groszek nie chociał być z grudnia
W przyszłym miesiącu razem sie przeniesiemy na filetowa ;
Monika obys miała rację a jeżeli nie styczniowe to może walentynkoweunadarcy, Szalona CZARNA, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUnadarcy z okazji mojej@ i Twojej euforii zapraszam wieczorem na winko czerwone na poprawę endometrium i nastroju
oczywiście zapraszam wszystkie nawet gar zupy buraczkowej gotuje i pieczarki nadziewane soja
unadarcy, Lenka87, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Unadarcy gratuluję sukcesu
Matylda jeszcze raz mocno tulę
Tak sobie myślę, że to nierealne żebyśmy zafasolkowały wszystkie na raz. Ale powoli, powolutku do każdej z nas przyjdzie to szczęściematylda08, monika_89, unadarcy lubią tę wiadomość
-
matylda08 wrote:Ja myślę że groszek i my potrzebujemy czasu .
Monika obys miała rację a jeżeli nie styczniowe to może walentynkowe
Ujdzie byle nie 13.02, no 14.02 też odpada
Choć ja celuję albo w 17.01 albo w 17.02aniołka liczyłam że urodzę 17.09 ale zdecydował się iść do nieba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 13:51
tysiaa93 lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
tysiaa93 wrote:Unadarcy gratuluję sukcesu
Matylda jeszcze raz mocno tulę
Tak sobie myślę, że to nierealne żebyśmy zafasolkowały wszystkie na raz. Ale powoli, powolutku do każdej z nas przyjdzie to szczęściePo roku starań udało nam się zajść i skończyło się poronieniem. Jak pomyślę, że znowu mamy tyle walczyć...
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:
Tak sobie myślę, że to nierealne żebyśmy zafasolkowały wszystkie na raz. Ale powoli, powolutku do każdej z nas przyjdzie to szczęście2 już zafasolkowały
tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
paola87 wrote:Dlaczego to jest takie trudne?
Po roku starań udało nam się zajść i skończyło się poronieniem. Jak pomyślę, że znowu mamy tyle walczyć...
matylda08 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
PrimaSort wrote:I jak przyszła ta małpa do Ciebie wstrętna?
Nie ma jej i nie ma. Na dzis termin @. Zobaczymy Prima. Brzuch boli jak na @ czuje że bedzieMoże się spóźni.
PrimaSort, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny