Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykierzynka wrote:a ja do 18 w pracy... chyba się położę pod biurkiem, może nikt nie zauważy
fuksja, kierzynka, Szalona CZARNA, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Już poćwiczyłam, wykąpałam się, zaraz włosy suszyć i na zakupy. Dzisiaj już test owu negatyw, czyli czekam na @ i od następnego cyklu wracamy do starań
kierzynka, monika_89, matylda08, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo niestety tak jak przypuszczałam @ zawitała
przynajmniej zaoszczędziłam na tescie ciążowym
Olu prosze o zmiane w tabelce [email protected] następna 12.05 oby ostatniaunadarcy, Ola_45 lubią tę wiadomość
-
paola87 wrote:Dziewczyny odebrałam wynik badania histopatologicznego. Jest napisane: Ropne zapalenie błony śluzowej jamy macicy i doczesnej w stanie martwicy. Wiecie co to oznacza?
https://portal.abczdrowie.pl/pytania/ropne-zapalenie-blony-sluzowej-jamy-macicy-doczesnejunadarcy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Witam serdecznie. Jest to rozpoznanie histopatologiczne opisujące wysłane do badania materiały. Wynika z tego iż doszło do poronienia ( brak podanej przyczyny) a skutki tego to stan zapalny śluzówki z cechami martwicy ogniskowej.
Takie cos chyba Ci wystarczyunadarcy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paola87 wrote:Ale te skutki to stan normalny, czy coś do niepokoju?
unadarcy, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzalona no właśnie, jak zejdzie mi z głowy... ale narazie jestem w takiej euforii że nic tylko się najebać, bo nie ogarniam.
Jak pisałam jakies 3 dni temu, że czuje się jakbym do ściany doszła i ani w lewo ani w prawo, tak ściana runeła i w ch*j alejek
Szalona, Matylda przykro mi że na @ czekacie, to takie błędne koło starań, ciekawe ile razy się jeszcze zakręci, mam nadzieję że w terminie następnej @ stanie na amen!!
Ja czekam na @ i zamiast testów owu i ciązowych w gumy pójde
Bree jak mnie czytasz to trzymaj kciuki za mniematylda08, Szalona CZARNA, Lenka87, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaola87 wrote:W 8 tygodniu ciąża przestała się rozwijać. Antybiotyk dostawałam już w szpitalu po zabiegu i potem jeszcze przez 5 dni.
unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość