Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWerka84 wrote:Kurcze ładniutki ten twój wykresik!!!
U mnie tempka ładnie w dół idzie więc beta pewnie w końcu spada
Miłego dnia Lachony!!!a potem idę zobaczyć za tą torbą
Tempka wzrasta ale to nic nie znaczy. Ja w zeszłym cyklu bazowałam tylko na tempce to nie dość, że nic z tego nie wyszło to jeszcze tempka utrzymywała się wysoka a spadała dopiero w 3 dniu miesiączki jak już się wykrwawiałam intensywnieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 07:37
unadarcy, hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWerka84 wrote:owocnych zakupów!! Ja też latam po ciuchlandach to moje uzależnienie:D
Potrzebuję jakieś 20 minut żeby zajść na czas więc fajnie jakby w przeciągu 10 minut kontener już był...
matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
PrimaSort wrote:Kurcze jaka ja jestem nerwowa... Seksu mi potrzeba
unadarcy, matylda08, tysiaa93, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
Tak wogóle to dzień dobry
Jem śniadanko i biorę się za jakąś robotę
Tysia ta spódniczka w kwiaty jest boska
A Ty jesteś śliczna
-
ja idę 22.04.2015 na usg kontrolne, czuję się dobrze nic mnie nie boli od początku po zabiegu plamienia tylko rano, żadnych bólów brzucha, więc jak okaże się że wszystko ok to będę korzystać tym bardziej że mój Małż jedzie w maju do Szwajcarii,
unadarcy, matylda08, tysiaa93, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
kurcze pewnie ze 3 miechy na pewno, chyba że ja wcześniej go odwiedzę, wczoraj mi powiedział wściekłam się że nie wiem, ale w tym przypadku to loteria jest praca to dzwonią i tyle
unadarcy, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny!
Poszalałam dziś ze spaniem, przyznaję. Praca z domu rozleniwia i dobrze, że mamy to limitowane
Przespałam się z tematem i ten miesiąc czekania na powrót do starań w naszym wypadku nie jest zły. Mamy rozwaloną łazienkę, kartoniarze wejdą dopiero na koniec kwietnia, płytkarz w maju, więc w sumie zaczniemy starania po największym bałaganie. A jesteśmy już wymęczeni remontem, który ciągnie się od lipca...
Werka84, będę trzymała kciuki za Twoje USG.
Werka84, unadarcy, Lenka87, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
Lenka87 mój teraz był 6 miesięcy w domu ale niestety nie mógł się przestawić z zarobków szwajcarskich na nasze, tym bardziej że on legalnie tam pracuje więc wszelkie rodzinne rozłąkowe itp też dostajemy z stamtąd...
unadarcy, Lenka87, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Mój też legalnie pracuje. Ma niemiecką umowę. Jak przyjeżdża to max na 2 tygodnie, ale już niedługo to się zmieni
Werka84, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
wiecie Lachony ja już sama nie wiem co mam ze sobą teraz robić...starać się nie starać...fizycznie czuje się dobrze..
w 2006 r miałam poronienie samoistne, krwawienie ciągnęło się chyba z 2 tygodnie,mało tego miałam laktacje ale to raczej przez poziom prolaktyny, zaraz po nim w pierwszym cyklu zaszłam w kolejna ciążę , na początku prawie spać nie mogłam bo byłam ciągle przerażona że coś pójdzie nie tak... bo to wcześnie po poronieniu itd. ciąża była książkowa , oczywiście jechałam cały czas na dupku do 20 tc, córka w terminie cała i zdrowa.. ale nawet po jej urodzeniu latałam do łóżeczka i sprawdzałam czy oddycha , bo taki śpioch był , do dzisiaj jej to zostałohiacynta99, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Lenka87 to super... ja się wkurzyłam ale z drugiej strony kasy nam trzeba bo mamy w co inwestować dom, działka itd... a jak wiadomo dom z kredytem to duuuża inwestycja i studnia bez dna
-
Dzień dobry dziewczynki:)
Wstałam dużo wcześniej ale niestety nie było czasu zajrzeć tu do Was
Będzie jednak chyba @ laski. Brzuch jak na okres mnie boli, plecy też. Czekam aż nadejdzie.matylda08, tysiaa93, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
Wpadłam sie przywitać z rana
)
Czarna a testowałaś?
Ja altualnie odliczan do @. Powinna byc do niedzieli. Ja tam z kolei chcę zebg wredota przyszła bo w końcu wrócę do grymatylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Dziś nie testowałam. Nie testuje już dziś. Czekam aż nadejdzie. A na rozluźnienie pedze z koleżankami dzis na zumbe na 19
Ola_45, Lenka87, matylda08, tysiaa93, PrimaSort lubią tę wiadomość