Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale pysk, o masakra
Widzę, że żadnej już nie ma, więc z rana się nie przestraszcie
Ja skorzystam z okazji, że mój zając już śpi i obejrzę wczorajszy odcinek Hells Kitchen, dobrej nocki
matylda08, unadarcy, kierzynka lubią tę wiadomość
-
Tysia ja jestem
spódniczka w kwiatki superaśna! Do tego gładka koszulka wciągnięta do środka. Tylko albo słaba fotka albo coś bo ta szara sukienka to mi średnio się podoba na Tobie. Jesteś szczupła a ona jakoś dodaje Ci kg. Nie obraź się tylko Tysiula
To tylko moje zdanie.
tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
jak zwykle szalejecie z postami
tysia niezłe łupy
Ola a co mi tam wpisz mi @ na 19, mam nadzieję, że ostatnią
ja też bylam na zakupach i kupiłam nowy termomentr do mierzenia w pipcetaki wypaśny z dwoma miejscami po przecinku
tysiaa93, matylda08, unadarcy, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ta szara sukienka też mi się średnio podoba ale byłam zrezygnowana i w końcu ją wzięłam
Spróbuję z tym paskiem i może będzie lepiej
Tatuaż kiedyś pokazywałam, musiałaś przegapić
O taki o:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 22:59
monika_89, unadarcy, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry wszystkim !!!
U mnie słonecznie od rana
Po wpisaniu dzisiejszej temperatury do wykresu zmienił się dzień wyznaczenia owulacji z 15 na 18 dzień cyklu. Hmm... Zobaczymy, bo według obliczeń ovufriend okresu nie dostanę 22 kwietnia a 24
Ale ja i tak wiem, że nic z tego nie będzie tak jak w zeszłym cyklu. Coś jest nie tak ewidentnie...
Chociaż wiem, że mogę dźwigać i pójdę dziś do odzieży używanej zobaczyć, czy jest jeszcze ta torba 3 kilowa podróżna czy ktoś ją kupił, bo dziś 20 zł za kilo
Miłego dnia wszystkim !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 07:24
matylda08, unadarcy, Szalona CZARNA, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
PrimaSort wrote:Dzień dobry wszystkim !!!
U mnie słonecznie od rana
Po wpisaniu dzisiejszej temperatury do wykresu zmienił się dzień wyznaczenia owulacji z 15 na 18 dzień cyklu. Hmm... Zobaczymy, bo według obliczeń ovufriend okresu nie dostanę 22 kwietnia a 24
Ale ja i tak wiem, że nic z tego nie będzie tak jak w zeszłym cyklu. Coś jest nie tak ewidentnie...
Chociaż wiem, że mogę dźwigać i pójdę dziś do odzieży używanej zobaczyć, czy jest jeszcze ta torba 3 kilowa podróżna czy ktoś ją kupił, bo dziś 20 zł za kilo
Miłego dnia wszystkim !!!
Kurcze ładniutki ten twój wykresik!!!
U mnie tempka ładnie w dół idzie więc beta pewnie w końcu spada
Miłego dnia Lachony!!!PrimaSort, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość