Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Może twojemu się niedługo poprawi, jeszcze wcześnie
oj... Mam nadzieję że dziś nie mam owulacji... No ale w sumie to 22 dzień cyklu... Co myślisz? Wiem wiem wariatka ze mnie
tysiaa93, unadarcy, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
PrimaSort wrote:Już spać idzie
oj... Mam nadzieję że dziś nie mam owulacji... No ale w sumie to 22 dzień cyklu... Co myślisz? Wiem wiem wariatka ze mnie
Myślę, że owulacja była dużo wcześniej, więc nie masz się czym martwićZresztą jutro rano go przyatakujesz i wyjdzie prawie na to samo
unadarcy, matylda08, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
PrimaSort wrote:Ja się staram już drugi cykl a poroniłam w ostatnim dniu stycznia
tysiaa93, unadarcy, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Może to jest implantacja zarodka? Mam nadzieję, że to twoje plamienie ustanie.
Idę oglądać Project Runway i za godzinkę wpadnę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 21:27
unadarcy, PrimaSort, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Mało możliwe, żeby to plamienie było już na @. A wcześniej ci się to zdarzało?
Tak w 1 i 2 cyklu po poronieniu, w 3 nie, a teraz jest 4....miałam już od rana bóle małpowe ale wkręcałam sobie że mi się wydaje.... bo ja akurat umiem u siebie wszystko wywołać myślami. Ciąży z tego nie będzie....
Jakby mi ktoś w mordę strzelił... ałahiacynta99, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Może to jest implantacja zarodka? Mam nadzieję, że to twoje plamienie ustanie.
Idę oglądać Project Runway i za godzinkę wpadnę.
Tysia ale Ty kochana jesteśW Tobie zawsze nadzieja umiera ostania za każdą z nas
PrimaSort, hiacynta99, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
unadarcy wrote:Tak w 1 i 2 cyklu po poronieniu, w 3 nie, a teraz jest 4....
miałam już od rana bóle małpowe ale wkręcałam sobie że mi się wydaje.... bo ja akurat umiem u siebie wszystko wywołać myślami. Ciąży z tego nie będzie....
Jakby mi ktoś w mordę strzelił... ałaunadarcy, PrimaSort, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyunadarcy wrote:Plamię już... fuck!! Co jest z moimi cyklami, nie nadążam już
Unadarcy przytulam mnie brzuch napierdziela także @ nadciąga
Tysiulka juz cię widze z tym anielskim usmiechem po czochraniuunadarcy, PrimaSort, hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
unadarcy wrote:Lenka no w tym się nie specjalizuję... tego nie potrafię
matylda08, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
hiacynta99 wrote:Współczuje ja też miałam straszne bóle przez dwa dni byłam sama w dom bez leków bo nie wiedziałam czy mogę coś brać .... a dzien wczesniej wyszłam z szpitala i nie poroniłam wcale, od zabiegu mnie odroczyli bo beta hcg wzrosła ....
a na drugi dzien się zaczeło .... w rękach trzymałam mój pecherzyknawet myślałam zeby go schować wiem nie myslałam racjonalnie w tedy ... :
:
dobrze żę mąz zabrał dziecko do siebie do tesciowej jak by on to zobaczył wszystko w krwi gdzie siadłam to krew bo przelewałam a szkoda gadać w zyciu tego nie zapomne zawsze to pozostanie wpamieci wolała bym isc juz na ten zabieg i nie przechodzic tego nigdy więcej !!!!!! praktycznie wszystko poszło tylko ten jeden pieprz skrzep został i jeszcze na deser musiałam iśc na zabieg . no i o to cała moja historia
Hiacynta, współczuję... i doskonale Cię rozumiem, tego się po prostu nie da zapomnieć. I strasznie lipnie, że musiałaś mimo wszystko iść na zabieg.
Ale - każdy dzień oddala nas od tamtych przeżyć. Chciałabym już mieć zielone światło i wrócić do starań... ale prawda jest taka, że ten dodatkowy miesiąc może zadziałać tylko na naszą korzyśćunadarcy, hiacynta99 lubią tę wiadomość
3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
nick nieaktualnymatylda08 wrote:Wróciłam od psychiatry powiedział - czas leczy rany ale nie blizny ...- odpoczywamy i zbieramy siły do 13.05 .
Unadarcy przytulam mnie brzuch napierdziela także @ nadciąga
Tysiulka juz cię widze z tym anielskim usmiechem po czochraniu
Ahhh Matylda, ja też Cie przytulammatylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrimaSort wrote:Tysia ma rację dziwna sprawa. Poczekaj może się nie rozkręci !
Prima dzięki
Ja tam twardo po ziemi stąpam, nic nigdy bez potu na czole nie osiągnełam, także przyzwyczajona jestem i nie pękamfuksja, matylda08, PrimaSort, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyunadarcy wrote:Prima dzięki
Ja tam twardo po ziemi stąpam, nic nigdy bez potu na czole nie osiągnełam, także przyzwyczajona jestem i nie pękam
Damy radę bo kto jak nie MYPrimaSort, unadarcy, tysiaa93, kierzynka lubią tę wiadomość