Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
tysiaa93 wrote:Następnym razem zdazysz zrobić do 40 tygodnia
tysiaa93, Szalona CZARNA, matylda08, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNadrobiłam, ale nie polubiłam bo wolny internet mam dzisiaj i zanim załaduje że polubiłam to 5 minut minie
Piękna MonkeyJakbym Cię zobaczyła na plaży to bym Cię skrytykowała z góry na dół jak prawdziwa zazdrosna o figurę BABA!!
Licze te podatki dalej i liczę, cały czas ktoś dzwoni coś chce... odrywam się, potem wracam i znowu ktoś mnie odrywa.... i tak nie umiem skończyć.
Otwieram piwo i ide się luzować.... ahhhh... nasze plany szlag trafił, bo mój jutro do pracy....tysiaa93, matylda08, Monkey, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonkey wrote:Hiacynta ja też przybrałam w ciąży 27kg
Nie wiem gdzie to się podziewało.
Startowałam z wagą 47kg.
Ciało smarowałam kremem z mustelli i na szczęście nie mam ani jednego rozstępu
Od kilku godzin jestem bez gorączki. Chyba wracam do żywychtysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Wiadomość od Kierzynki:
"Wszystko ok. Napiszę wam dokładnie jutro bo dziś prosto z usg poszłam na nauki przedmałżeńskie"
tysiaa93, matylda08, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja znów się pokłóciłam z mężem
Mam go dość!
Wszystko na mojej głowie. Ja robię zakupy budowlane i jeżdżę wszystko zamawiać komunikacją miejską bo on do pracy 5 km jedzie autem. Jak wraca z pracy to mówi: ale syf i obiadu pewnie też nie ma... Zajebiście będę głodny! Tylko gdzie ja mam mu zrobić jeść jak kuchni nie ma...
Tak mnie fiut zdenerwował...
Drze się na mnie że mam się od niego odsunąć bo jest zmęczony po pracy. A jak przed remontem miał posprzątać korytarz, zabrać swoje buty przed remontem i skrzynki z narzędziami to do dziś tego nie zrobił to robotnicy za niego na moją prośbą to zrobili...
Tak się zdenerwowałam, że wykrzyczałam mu że mam nadzieję że nie jestem w ciąży bo bym nie chciała żeby ktokolwiek tak mnie traktował w ciąży a on że w ciąży nie jestem bo jestem pojebana. Nie odzywam się już do niego! Nawet przed chwilą pytał czy chce jogurt to się nic nie odezwałami rycze teraz potajemnie
tysiaa93, unadarcy, matylda08, Lenka87, Ola_45 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Byłam w Mosznej... i szczerze mówię. Nie warto. Przewodnik pokazuje tylko cześć druga częsć cała zamknięta. Restauracja droga w ciul. JEdyne co mam fajne z tego miejsca to kolczyki ręcznie robione drewno plus bursztyn od męża....
tysiaa93, unadarcy, Lenka87 lubią tę wiadomość