Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
u mnie to samo, czasami ja zaczynam takie małe podpierdołki ale tak go zakręcę że wychodzi na to że to jego wina
nick nieaktualny, tysiaa93, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Lenka87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Z ciebie psiocho dobry belzebub

Tysia nie ja nie chce być belzebubem
Ale właśnie tam mnie zastaniecie, jak mojemu będę w czarnej sukni ślubować miłość do śmierci
tysiaa93, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Lenka87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tiaaa, w czarnej... Róż odziejeszunadarcy wrote:Tysia nie ja nie chce być belzebubem

Ale właśnie tam mnie zastaniecie, jak mojemu będę w czarnej sukni ślubować miłość do śmierci
nick nieaktualny, Lenka87, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
unadarcy wrote:Ja Ci dam nie warto!! Za piwo i drugą część da się zwiedzić
Nic nie zamykają, piwnice kosztuja flaszkę no ale co zrobić...
Szalona Moszna jest piękna 
Dla mnie bez szału. Bardziej wkręcił mnie las i cmentarz ale pewnie Bree by złapała klimat. Bardziej podobał mi się Zamek w Malborku zdecydowanie.
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Lenka87 lubią tę wiadomość
-
Wypij tyle, aż ci zasmakujeWerka84 wrote:kurde ja mam dzisiaj pierwszy raz z winkiem po poronieniu i ciąży ale nie smakuje jak dawniej
Czyli całą butelkę
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Lenka87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie dam rady babcia butle 5 litrową mi przywiozła to swojaczektysiaa93 wrote:Wypij tyle, aż ci zasmakuje
Czyli całą butelkę 
nick nieaktualny, tysiaa93, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Lenka87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW Malborku ? Mi bardziej zamek Książ bo malbork może za często go widzęSzalona CZARNA wrote:Dla mnie bez szału. Bardziej wkręcił mnie las i cmentarz ale pewnie Bree by złapała klimat. Bardziej podobał mi się Zamek w Malborku zdecydowanie.
tysiaa93, nick nieaktualny, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUnadarcy Tyśkę na goły ? ? ? I kto tu zboczuch
idę kąpieli zażywać i bobra ogolić zaraz zając przykica trzeba być gotowym a może po herbatce wineczko jako lekarstewko oczywiście tak symboliczmie lampeczkę Unadarcy
nick nieaktualny, tysiaa93, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Werka taki sam robiony alkohol jest najlepszy, i najmocniej kopie

Anjaaa u nas raz smutno, raz wesoło, same babeczki więc nastroje zmienne
nick nieaktualny, Werka84, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość