Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie chce Was martwić, ale moja koleżanka występowała w Rozmowach w Toku. 3000 zł za odcinek dostają
Jej historia była mega naciągnięta do tego aktorzy dodatkowo. Połowa to ściema. Serio.
Lenka87, tysiaa93, unadarcy, Ola_45, matylda08, monika_89 lubią tę wiadomość
-
Szalona CZARNA wrote:Nie chce Was martwić, ale moja koleżanka występowała w Rozmowach w Toku. 3000 zł za odcinek dostają
Jej historia była mega naciągnięta do tego aktorzy dodatkowo. Połowa to ściema. Serio.
Tak czy siak niektóre historie są całkiem śmieszneunadarcy, Ola_45, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzalona CZARNA wrote:Nie chce Was martwić, ale moja koleżanka występowała w Rozmowach w Toku. 3000 zł za odcinek dostają
ZA ILE?
Ja też chce!!!
Do tematu-problemu się dostosujemy
HAHAHAHAHASzalona CZARNA, matylda08, tysiaa93, kierzynka, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Koleżanka była tam w 2008 r. Niby zgwałcona. Lat miała wtedy 18 zmienili jej imię na Sylwia z Natalia oraz wiek z 18 na 15
Dostała 3000 zł
matylda08, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzalona CZARNA wrote:Koleżanka była tam w 2008 r. Niby zgwałcona. Lat miała wtedy 18 zmienili jej imię na Sylwia z Natalia oraz wiek z 18 na 15
Dostała 3000 zł
unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny