Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
tysiaa93 wrote:https://www.youtube.com/watch?v=KNDozoSiogw
uwielbiam to hahahahah
PrimaSort, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKtoś się może orientuje ile dni wstecz może wystawić L4 psychiatra? Bo ja do dziś miałam zwolnienie i dziś zadwoniłam do niego aby się umówić na wizytę, a on mi powiedział że go nie będzie do końca miesiąca i mam przyjść 7 maja bo on może wystawić zwolnienie 30 dni wstecz a dziś mam tylko napisać maila do kard, że z powodu choroby nie będzie mnie w pracy i zwolnienie doślę.
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Kochana wydaje mi się ze 30 dni to na pewno wstecz nie może. Pytam się swojej księgowej. Kojarzyło mi sie 4 dni wstecz ale tylko w wyjatkowych okolicznosciach
PrimaSort, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
"Zaświadczenie lekarskie może być wystawione wstecz maksymalnie tylko na okres 3 dni poprzedzających dzień badania ubezpieczonego, jeżeli wyniki badania wskazują, że ubezpieczony w tym okresie niewątpliwie był niezdolny do pracy. Jedynie lekarz psychiatra, w razie stwierdzenia lub podejrzenia zaburzeń psychicznych ograniczających zdolność ubezpieczonego do oceny własnego postępowania może wystawić zaświadczenie lekarskie o czasowej niezdolności do pracy na okres wcześniejszy niż 3 dni poprzedzające dzień badania ubezpieczonego"
PrimaSort, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzalona CZARNA wrote:"Zaświadczenie lekarskie może być wystawione wstecz maksymalnie tylko na okres 3 dni poprzedzających dzień badania ubezpieczonego, jeżeli wyniki badania wskazują, że ubezpieczony w tym okresie niewątpliwie był niezdolny do pracy. Jedynie lekarz psychiatra, w razie stwierdzenia lub podejrzenia zaburzeń psychicznych ograniczających zdolność ubezpieczonego do oceny własnego postępowania może wystawić zaświadczenie lekarskie o czasowej niezdolności do pracy na okres wcześniejszy niż 3 dni poprzedzające dzień badania ubezpieczonego"
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 19:43
tysiaa93, kierzynka, matylda08, PrimaSort lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
Zostały 2 ❄️❄️ -
Nie zaznaczylam jej że chodzi o psychiatę...
Lekarz Podstawowej Opieki Zdrowotnej: 3 dni wstecz.
Specjalista II stopnia: 7 dni wstecz.
Psychiatra na miesiac wstecz.tysiaa93, matylda08, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziś dzień Jogi
Ja inne ćwiczenia odsuwam na bok póki co na wszelki wypadek. Po wynikach się okaze czy dbamy o siebie na maksa czy mamy luz.
tysiaa93, Lenka87, monika_89, matylda08 lubią tę wiadomość
-
hej heloou
Szalona czekamy na Twoją betę
W ogole to siły nie mam na nic i chce mi sie spać. Zła jestem bo nie mam żadnych objawów ciążowych. Ola zazdroszczę Ci tych mdłościjakbym miala to bym wiedziała chociaż że w ciąży jestem
a tak to żyje w stresie jakimś.
PrimaSort lubi tę wiadomość
-
Monika jeszcze siedzę przed kompem i ładuje auta. Idzie dzis jak krew z nosa. Jak tylko skońce mam nadzieje za godzinkę to pędze na badania. Wyniki już wtedy na pewno jutro
Ale kupię test jeszcze ciażowy po drodze.
tysiaa93, Lenka87, monika_89, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Kierzynka każda ciąża jest inna. Nie zawsze trzeba wymiotować od rana do wieczora. Może Ty będziesz tą szczęściarą, która ciąże przejdzie w zajebistym błogim, stanie
Czego Ci serdecznie życze
tysiaa93, kierzynka, Lenka87, matylda08, PrimaSort, Ola_45 lubią tę wiadomość
-
Ale się wkurzyłam bo usunęli mi post! W skrócie. Trzymam kciuki Szalona, Prima i za Ciebie bo znów jesteś podejrzanie zmęczona
kierzynka nie narzekaj bo i ja z Tobą razem jadę na jednym wózku, ciąża bezobjawowa.. A no i jutro idę do gina na pakiet medyczny z pracy. Mam nadzieję że zobaczę serduszko bijące tak jak powinno
Boję się..tysiaa93, matylda08, PrimaSort, kierzynka lubią tę wiadomość
Kropeczka * 4 listopada 2014
Ktosiek * 8 maja 2015