Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
tysiaa93 wrote:Ola i Kierzynka zaszły w pierwszym cyklu więc jest to możliwe
Może akurat będziesz miała szczęście i tobie też się uda
matylda08, tysiaa93, kierzynka, monika_89, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzalona CZARNA wrote:Kierzynka każda ciąża jest inna. Nie zawsze trzeba wymiotować od rana do wieczora. Może Ty będziesz tą szczęściarą, która ciąże przejdzie w zajebistym błogim, stanie
Czego Ci serdecznie życze
Szalona ma racje ja to mogę potwierdzić na swoim przykładzie w pierwszej ciąży mama mi zwróciła uwagę że mi cycki urosły bo tak to nie wiem kiedy bym poszła do ginaw 9 tyg się dowiedziałam i czułam się super nawet mnie brzuch nie bolał no jak bym nie była w ciąży tylko pod koniec to zgaga to była jedyną przypadłość w mojej ciąży a tak to latałam jak perszing do kościoła co niedziele na piechotkę śnieg odwalałam w zimie a rodziłam w lutym
tak że spoko każda ciąża to inny przypadek bo z tą ciąża juz miałam inaczej straciłam smak do jedzenia byłam zjeb.... cały dzien i mdłości miałamtysiaa93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hiacynta99 wrote:No to Lenka masz mnie do pary
też tak myśle w maju w tym cyklu to my z gumką czochraliśmy się tak zę nawet nie liczę na nic
jesteś rocznik 87??tysiaa93, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lenka87 wrote:Ja mam plan w maju zaciążyć
Ja też
Jak na złość dopadło mnie choróbsko i dziś zostałam w domu - w sumie chyba cały tydzien sobie podaruję, pilne tematy z pracy poogarniam z domu, a reszta... niech czeka
Chcę się teraz kompletnie przeleczyć i w maju wracamy do grytysiaa93, hiacynta99, Lenka87 lubią tę wiadomość
3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hiacynta99 wrote:Mozę mi jeszcze poradzicie co mogę sobie zrobić ?
O to, to - też chętnie się dowiem.
TSH badałam. Żaden lekarz nie zlecił mi nigdy badania progesterony i prolaktyny na przykład...hiacynta99 lubi tę wiadomość
3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami
7.03.2015 [*] 6 tydzień