Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa żeby nie zwariować myśle że jeżeli organizm jest gotowy a ciąża zdrowa to wszystko bèdzie ok . Ja już Prima swoje wypłakałam teraz jestem już ze wszystkim pogodzona wiem że jestem w rękach mądrego lekarza który walczy o każdą ciążę ale niestety Bogiem nie jest mogę sobie tylko popłakać aby wyrzucić z siebie ten żal
tysiaa93, PrimaSort, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
Matylda trzymam kciuki
Mnie dopadł dół bo będę musiała odłożyć starania do sierpnia bo Małż wyjeżdża, wiem że i tak musiałabym odczekać ale jakaś przygnębiona jestem...:'-|
PrimaSort, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
W sobotę odwiedziła mnie siostra mojego M , jaka pusta dziewucha, za miesiąc rodzi dziewczynkę i nie potrafi docenić tego co ma teksty typu" bebech mnie boli" albo "jak bachor będzie ryczał to dokupię bieguny do łóżeczka" , krew mnie zalewa jak jej słucham, zamiast idiotka się cieszyć to wiecznie nie zadowolona...
PrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Beta rośnie też przy pustym pęcherzyku albo pustym jaju płodowym, także nie do końca jej ufam.matylda08 wrote:W poprzedniej ciąży beta rosła a mały już nie
Ale tym razem Matylda będzie wszystko dobrze
Prima doczekasz się dzidziusia
PrimaSort, matylda08, Lenka87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDlatego nie kazał już jej robić tylko do środy czekać oczywiście jeżeli @ się nie pojawi - chyba tylko mój organizm jest tak pojeb...y że można oszalećtysiaa93 wrote:Beta rośnie też przy pustym pęcherzyku albo pustym jaju płodowym, także nie do końca jej ufam.
Ale tym razem Matylda będzie wszystko dobrze
Prima doczekasz się dzidziusia
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
To czekamy do środymatylda08 wrote:Dlatego nie kazał już jej robić tylko do środy czekać oczywiście jeżeli @ się nie pojawi - chyba tylko mój organizm jest tak pojeb...y że można oszaleć
Tylko nie stresuj się i dbaj o siebie :*
PrimaSort, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny

ale staram się być dzielna... Po raz kolejny... Czasem brakuje mi sił