Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa żeby nie zwariować myśle że jeżeli organizm jest gotowy a ciąża zdrowa to wszystko bèdzie ok . Ja już Prima swoje wypłakałam teraz jestem już ze wszystkim pogodzona wiem że jestem w rękach mądrego lekarza który walczy o każdą ciążę ale niestety Bogiem nie jest mogę sobie tylko popłakać aby wyrzucić z siebie ten żal
tysiaa93, PrimaSort, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
Matylda trzymam kciuki
Mnie dopadł dół bo będę musiała odłożyć starania do sierpnia bo Małż wyjeżdża, wiem że i tak musiałabym odczekać ale jakaś przygnębiona jestem...:'-|PrimaSort, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
W sobotę odwiedziła mnie siostra mojego M , jaka pusta dziewucha, za miesiąc rodzi dziewczynkę i nie potrafi docenić tego co ma teksty typu" bebech mnie boli" albo "jak bachor będzie ryczał to dokupię bieguny do łóżeczka" , krew mnie zalewa jak jej słucham, zamiast idiotka się cieszyć to wiecznie nie zadowolona...
PrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
matylda08 wrote:W poprzedniej ciąży beta rosła a mały już nie
Ale tym razem Matylda będzie wszystko dobrze
Prima doczekasz się dzidziusiaPrimaSort, matylda08, Lenka87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Beta rośnie też przy pustym pęcherzyku albo pustym jaju płodowym, także nie do końca jej ufam.
Ale tym razem Matylda będzie wszystko dobrze
Prima doczekasz się dzidziusiatysiaa93 lubi tę wiadomość
-
matylda08 wrote:Dlatego nie kazał już jej robić tylko do środy czekać oczywiście jeżeli @ się nie pojawi - chyba tylko mój organizm jest tak pojeb...y że można oszaleć
Tylko nie stresuj się i dbaj o siebie :*
PrimaSort, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny