Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyfuksja wrote:O to, to - też chętnie się dowiem.
TSH badałam. Żaden lekarz nie zlecił mi nigdy badania progesterony i prolaktyny na przykład...
progesteron i prolaktynę to pewnie w danym cyklu a tarczyce to sobie zrobie ciekawe czy dalej taka wysoka jest ;p -
nick nieaktualny
-
U mnie tsh spadło, w listopadzie i w lutym miałam coś około 2.12, badanie robiłam w piątek i mam 1.1.
Jeśli idzie o prolaktynę i progesteron, to jestem zielona w temacie - muszę się doedukowaćLenka87, hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość
3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
nick nieaktualnyfuksja wrote:U mnie tsh spadło, w listopadzie i w lutym miałam coś około 2.12, badanie robiłam w piątek i mam 1.1.
Jeśli idzie o prolaktynę i progesteron, to jestem zielona w temacie - muszę się doedukować
U mnie tsh wynosiło 4 z czymsdużo no nie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie raczej nici z ciąży bo znów beżowy śluz więc czekam na przybycie @
Zrobiłam przed chwilą test ciążowy i jest negatywny więc otworzyłam browara i żyje się dalej chociaż nie ukrywam, że mi strasznie przykroWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 13:06
matylda08 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChyba nic z tego
Życie nie jest sprawiedliwe
rozmawiałam z moim lekarzem bo brudziłam niby tylko troszkę dziś powiedział że do środy czekać możliwe że zacznę krwawić jeżeli nie to usg dopochwowe i zobaczymy . Może tak być z racji tego iż u mnie długo organizm się oczyszczał tzn nie chciał puścić tej obumarłej ciąży . Niczego nie zmienię ktoś u góry rozdaje te karty a My stajemy do tej nierównej walki
hiacynta99 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymatylda08 wrote:Chyba nic z tego
rozmawiałam z moim lekarzem bo brudziłam niby tylko troszkę dziś powiedział że do środy czekać możliwe że zacznę krwawić jeżeli nie to usg dopochwowe i zobaczymy . Może tak być z racji tego iż u mnie długo organizm się oczyszczał tzn nie chciał puścić tej obumarłej ciąży . Niczego nie zmienię ktoś u góry rozdaje te karty a My stajemy do tej nierównej walki
hiacynta99, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrimaSort wrote:U mnie raczej nici z ciąży bo znów beżowy śluz więc czekam na przybycie @
Zrobiłam przed chwilą test ciążowy i jest negatywny więc otworzyłam browara i żyje się dalej chociaż nie ukrywam, że mi strasznie przykro
Kobieto nie załamuj się !!!!!!!!! jest jeszcze za wcześnie ile takich przypadków znamy ze są plamienia i ciąża jest !!!!!!!
Chciała bym was przytulić w tym momencie !!!wiem co czujecie " matylda "
Nie wolno się tak szybko poddawać !!! jeszcze nic nie wiadomo !!!!PrimaSort, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymatylda08 wrote:Chyba nic z tego
a badałaś progesteron ?? może wina jest w tym ... a dał Ci duphaston lub luteinePrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAletra Lecznicza - False Unicorn Root (Aletris Farinosa)
Używana do leczenia bolesnych miesiączek, braku menstruacji, endometriozy, nierównowagi hormonalnej, niepłodności, mdłości w ciąży, cyst jajników, zagrożenia poronieniem. Tonizuje układ rozrodczy, szczególną rolę odgrywa przy zachodzeniu w ciąże i w samej ciąży. Ma normalizujący wpływ na jajniki. Używany przy niepłodności związanej z nieprawidłowym wzrostem pęcherzyków Graafa. Zmniejsza ból owulacyjny i suchość w pochwie. Niektórzy specjaliści ostrzegają, aby nie brać zioła zanim nie zdecyduje się na ciążę!PrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, może choróbsko przeze mnie przemawia, ale...
tylko spokój może nas uratować. Wiem, wiem, łatwo mi mówić, bo czekamy do maja ze staraniami... ale chciałabym wtedy zachować spokój, bo co innego mi (nam?) pozostało?
Jeśli nie w tym cyklu, w następnym - musi się udać :*
PrimaSort lubi tę wiadomość
3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
nick nieaktualnyhiacynta99 wrote:a badałaś progesteron ?? może wina jest w tym ... a dał Ci duphaston lub luteine
PrimaSort, hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny