Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja w tym tyg będę robiła badania: morfologia, CRP, TSH, antyTPO, prolaktyna, HCV, HBs, toxo, CMV IgG, różyczka IgG i glukoza
Szalona CZARNA, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Lenka wyniki jak zdaze do 10 do laboratorium po 15 ale nie wyrobię sie raczej z robotą i będą jutro do odebrania pewnie. Mam 17 km do laboratorium a co chwilę klienci mi dzwonia więc żeby na spokojnie jechać muszę poczekać aż skończę.
tysiaa93, Lenka87, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
Ja Lenka prolaktynę glukozę morfologię mam za sobą. Poprzednie badania mam z września tamtego roku. Ale jak coś pozytywnego się jednak okaże z fasolinką to będę znów robić
@ nadal nie ma więc nadzieja jest. lekarz też dał mi nadzieję. Zobaczymy. Nie chcę zapeszać.Lenka87, matylda08, tysiaa93, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
Szalona CZARNA wrote:Ja Lenka prolaktynę glukozę morfologię mam za sobą. Poprzednie badania mam z września tamtego roku. Ale jak coś pozytywnego się jednak okaże z fasolinką to będę znów robić
@ nadal nie ma więc nadzieja jest. lekarz też dał mi nadzieję. Zobaczymy. Nie chcę zapeszać.
Tym bardziej, że mam bon na te badaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 08:44
tysiaa93, matylda08, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
matylda08 wrote:Ja też mam jakiś bon dla kobiet starających się chyba z Diagnostyki warto chyba skorzystać
Da kobiet w ciąży też jest
tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny