Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
PrimaSort wrote:Ooo
To jest bardziej wiarygodne od zwykłych sikaczy
PrimaSort, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykierzynka wrote:A masz może owulacyjne testy jeszcze? Zrób jeden; ) ja zrobiłam trzy dni wcześniej i miałam dwie krechy
Raczej @ się zbliżaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 20:23
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
unadarcy wrote:Cześć!!!
Matylda cieszę się bardzo z Twojego groszka.
U mnie już @ się rozkręciła, starania zakończone do odwołania.
Mam nadzieję że tylko ja tutaj zostane bez fasoli w brzuchuDziwnie mi się zrobiło... no ale decyzja już podjęta. Może pod koniec roku wrócę do starań....
No i rzadziej będę wpadać, koniec z moim wolnym czasem
Pozdrawiam i udanego wieczoru wszystkim życzęunadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej, do nas wczoraj wpadli znajomi, dziś urodziny i po weeekendzie.
Policzyłam sobie potencjalne dni płodne i wychodzi na to, że trafię z nimi na tydzień w którym nie widuję się z mężemNo ale jego chrześniak ma wtedy urodziny więc delikatnie przekonuję go, żeby wziął na tą okazję 1 dzień wolnego. O owu nie musi wiedzieć
matylda GRAAAAATYYYY!super wiadomość !
prima ładny wykresPrimaSort, Szalona CZARNA, matylda08, unadarcy, tysiaa93, kierzynka lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Hej kochane. Prima trzymam,mocno kciuki za Ciebie czuje zielonego grodzka u Was wiec spokojnie:)
Matylda jeszcze raz Gratki:)
Tyska daj znac jak przetrwałaś chrzciny?
Pap i Undarcy nikt Was ,nie zostawi bo myślę ze lepszej strony niż ta nie ma:)
U mnie dzis spokojnie @ nadal,nie ma. Jutro badania z krwi zobaczymy co wyjdzie.
mój brat kupil,dzis motor i bardzo sie o niego boje. Nienawidze motorów oprócz hareylow... Za dużo znajomych gryzie ziemie i nie moge przestac o tym,myślećach...
spalam 3godz popoludniu bo mnie scielo normalnie. Uciekam do męża dziewczyny. Do jutra:*PrimaSort, Lenka87, matylda08, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Szalona też nie jestem fanką motorów, nie pozwoliłabym swojemu mężowi kupić takiej maszyny
Ola przepisz mi @ na 20.05, choć mam nmadzieję, że go nie będzieunadarcy, PrimaSort, tysiaa93 lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualnyJa wróciłam z basenu bhcg dziś 29 zobaczymy we wtorek.
Unadarcy ale tak na 100 % zawieszasz starania czy będzie to spontanicznie.
Jeszcze raz wam wszystkim i każdej z osobna dziękuję za miłe posty aby wytrwać najpierw do wtorku.monika_89, unadarcy, PrimaSort, tysiaa93, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymonika_89 wrote:matylda wtorkowa beta na pewno bęzie ładna, duża
wspaniale, że Wam się udało!
unadarcy, dejsi, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMatylda ja w umowie mam 3 miesiące wypowiedzenia i spore kary za niedotrzymanie tego, więc zadnych spontanów nawet nie planuję... Chciałabym z czystą głową starać się o dziecko.
Do wtorku niedaleko, najważniejsze że się udało, ta ciąża bedzie silna i wzorowa, zobaczysz!!matylda08, PrimaSort, tysiaa93 lubią tę wiadomość