Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyunadarcy wrote:Matylda ja w umowie mam 3 miesiące wypowiedzenia i spore kary za niedotrzymanie tego, więc zadnych spontanów nawet nie planuję... Chciałabym z czystą głową starać się o dziecko.
Do wtorku niedaleko, najważniejsze że się udało, ta ciąża bedzie silna i wzorowa, zobaczysz!!
Podjęłaś trudną decyzję ale wierzę że dla Ckiebie w tym momencie najodpowiedniejszą . Wszystko się ułoży bo jak mówią -Wszystko ma swój czas -
PrimaSort, tysiaa93, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość
-
unadarcy wrote:Matylda ja w umowie mam 3 miesiące wypowiedzenia i spore kary za niedotrzymanie tego, więc zadnych spontanów nawet nie planuję... Chciałabym z czystą głową starać się o dziecko.
Do wtorku niedaleko, najważniejsze że się udało, ta ciąża bedzie silna i wzorowa, zobaczysz!!PrimaSort, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Widzę,że dzisiaj nieco pozytywnej energii na tym forum
Matylda - trzymam kciuki razem z pozostałymi.
Mimo, że jestem od niedawna i taka raczej obca dla wszystkich, to trzymam kciuki za Was tak samo mocno jak za siebie
Dobrej nocy z dobrymi snami, które się spełniająagulka0629, PrimaSort, tysiaa93, Werka84, matylda08 lubią tę wiadomość
:*) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
PrimaSort wrote:Jak po chrzścinach? I co dziś tak wcześnie na nogach?
Ale chyba za dużo pojadłam bo obudził mnie ból brzucha
I jak już się obudziłam, to postanowiłam zerknąć co słychać na forum
PrimaSort, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Na chrzcinach dobrze
Ale chyba za dużo pojadłam bo obudził mnie ból brzucha
I jak już się obudziłam, to postanowiłam zerknąć co słychać na forum
tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
PrimaSort wrote:No to ciepła herbatka teraz i śniadanko jakieś lekkie i nadrabiaj wczorajszy dzień na forum
Czuję jeszcze trochę to wino, które wypiłam haha
Już nadrobiłam wpisy i widzę, że Unadarcy zawiesiła na razie staraniaTylko nas nie opuszczaj...
PrimaSort, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Matylda beta pięknie urośnie i za 8 miesięcy będziesz nam wklejać zdjęcia swojego Maluszka
Ja miałam mieć dzisiaj wizytę u gina, ale jest przełożona na środę albo czwartek bo dzisiaj go nie będzie.PrimaSort, tysiaa93, Szalona CZARNA, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dejsi wrote:Widzę,że dzisiaj nieco pozytywnej energii na tym forum
Matylda - trzymam kciuki razem z pozostałymi.
Mimo, że jestem od niedawna i taka raczej obca dla wszystkich, to trzymam kciuki za Was tak samo mocno jak za siebie
Dobrej nocy z dobrymi snami, które się spełniająPrimaSort, tysiaa93, Lenka87, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny