Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykierzynka wrote:Ja mało kiedy tam wchodzę bo ciągle jakieś burze; ) nie wiem czy to hormony czy co; )
Lenka87, PrimaSort, kierzynka, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
matylda08 wrote:Zajrzałam na chwilę na fioletową stronę ale one zamiast się cieszyć i wspierać to się kłócą która mądrzejsza a która bardziej doświadczona -masakra . Ja zostaje na Naszym forum bo Wy kochane ❤️
PrimaSort, matylda08, kierzynka, Ola_45, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
PrimaSort wrote:I po drzemce ale jeszcze chwilę poleżę
poczekam aż mąż mi ęherbatkę poda do łóżka
PrimaSort, hiacynta99, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymatylda08 wrote:Mi coś tu zielonym kropkiem pachnie
Postanowiłam, że testować będę w piątek chyba że dostanę @ Bo według moich obliczeń termin @ mam na środę a ovufriend termin @ wyznaczył na sobotęhiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
PrimaSort wrote:Staram się o tym nie myśleć żeby sobie nie wmawiać.
Postanowiłam, że testować będę w piątek chyba że dostanę @ Bo według moich obliczeń termin @ mam na środę a ovufriend termin @ wyznaczył na sobotęPrimaSort, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
PrimaSort wrote:Mąż się nakręcił że mogę być w ciąży i trochę mi chyba głupio za ostatną kłótnie
PrimaSort, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
PrimaSort wrote:To myślisz że z testem lepiej wstrzymać się do piątku czy jeszcze później?
hiacynta99, PrimaSort, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć!!!
Matylda cieszę się bardzo z Twojego groszka.
U mnie już @ się rozkręciła, starania zakończone do odwołania.
Mam nadzieję że tylko ja tutaj zostane bez fasoli w brzuchuDziwnie mi się zrobiło... no ale decyzja już podjęta. Może pod koniec roku wrócę do starań....
No i rzadziej będę wpadać, koniec z moim wolnym czasem
Pozdrawiam i udanego wieczoru wszystkim życzęPrimaSort, Lenka87, Szalona CZARNA, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość