Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySzalona CZARNA wrote:
laski jestescie niemożliwe
nie chcialam was przetrzymać. Po drodze zakupy musialy być i zdążyłam wziasc prysznic bo,znajomi maja przyjechac.
beta dzis 144.60początek 4tygodnia na to wychodzi:) za dwa tygodnie idę do mojego ginekologa:)witaminy biore od poronienia. Jutro do niego zadzwonię na konsultacje.
tysiaa93, hiacynta99, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szalona CZARNA wrote:
nie chcialam was przetrzymać. Po drodze zakupy musialy być i zdążyłam wziasc prysznic bo,znajomi maja przyjechac.
beta dzis 144.60początek 4tygodnia na to wychodzi:) za dwa tygodnie idę do mojego ginekologa:)witaminy biore od poronienia. Jutro do niego zadzwonię na konsultacje.
tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Znajomi kupują dom od teściowej po rodzicach i na jutro byli umówieni na spisanie umowy... Dzis przyjechal znajomy i mówi ze musza przesunąć bo zona ma obumarły plod.. 11tc:( zamaralam... Popłakałam,sie. I powiedzialam mu ze musi byc silny ze tez to,przeszliśmy i wiem co czuja..
hiacynta99, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
Szalona CZARNA wrote:
tysiaa93, hiacynta99, Szalona CZARNA, matylda08, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzalona musze to napisać: Ja pierd .... Ale zajebiscie usłyszeć taka wiadomość
dbaj o siebie i nie myśl juz o niczym będzie dobrze ja chyba to wino otworze za. ciebie i Matyldę
tysiaa93, Lenka87, Szalona CZARNA, matylda08, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
hiacynta99 wrote:Szalona musze to napisać: Ja pierd .... Ale zajebiscie usłyszeć taka wiadomość
dbaj o siebie i nie myśl juz o niczym będzie dobrze ja chyba to wino otworze za. ciebie i Matyldę
hiacynta99, Szalona CZARNA, Lenka87, matylda08, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Laski uciekam do fryzjera z koleżanką
bo w sobotę ma swoje wesele a ja jestem jej świadkową.. Oszaleje bo ja tak lubię być w centrum uwagi, ze szok... No ale cóż
hiacynta99, Lenka87, tysiaa93, matylda08, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
Laski uciekam do fryzjera z koleżanką
bo w sobotę ma swoje wesele a ja jestem jej świadkową.. Oszaleje bo ja tak lubię być w centrum uwagi, ze szok... No ale cóż
hiacynta99, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny