Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySzalona CZARNA wrote:
laski jestescie niemożliwe
nie chcialam was przetrzymać. Po drodze zakupy musialy być i zdążyłam wziasc prysznic bo,znajomi maja przyjechac.
beta dzis 144.60początek 4tygodnia na to wychodzi:) za dwa tygodnie idę do mojego ginekologa:)witaminy biore od poronienia. Jutro do niego zadzwonię na konsultacje.
hiacynta99, tysiaa93, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
Czarna, buziaki dla Ciebie :*
I gratulacje
Dziewczyny, strasznie się cieszę jak któraś z Was pisze, że się udało - i jak powiedziała gin, u której byłam - limit nieszczęść już wyczerpałyśmy! Kibicuję najbliższym testerkom i z utęsknieniem czekam na mój powrot do grytysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
nick nieaktualny
-
tysiaa93 chciałam coś delikatnego na łopatce, natomiast Małż chciał na bioderku , sama niewiem, w lipcu jadę do rodzinki nad morze do Bułgarii bez swojego starego , kuzynka mówiła ze tam taniocha wiec pomyślę i może w dwóch miejscach sobie zrobię a i jeszcze na kostce też mi sie podobaja
hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
obok mnie na kanapie siedzi taka jedna Majówka
artystka dopiero mi powiedziała że nikt w domu jej nie szanuje bo jakiegoś filmu nie pozwoliłam jej obejrzeć..
tysiaa93, monika_89, hiacynta99, matylda08, kierzynka lubią tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:Wypiłam pół piwa i czuję się wstawiona, wstyd
To ja Ci powiem, że mam bardzo słabą głowę i po pół piwa odlatujęLepiej?
Lenka87, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lenka87 wrote:Ja dzisiaj zamiast piwa jakiś gripex muszę wypić, bo czuję że coś mnie rozkłada
Mam 2 tygodnie żeby całkowicie wyzdrowieć
Lenka87, ja od dziś na antybiotyku... byle wyzdrowieć do maja... więc łączę się w bólu.Lenka87, tysiaa93 lubią tę wiadomość
7.03.2015 [*] 6 tydzień