Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWerka84 wrote:Najlepiej zarejestrować się w urzędzie pracy to może na jakieś dofinansowanie sie załapiesz
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Werka84 wrote:Lenka87 fajna dziarka
Jak będę w środę w mieście to podejdę do salonu i może się umówię
Ciekawe ile coś takiego może kosztować...
Werka84, hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrimaSort wrote:Dokladnie tak ale jak teraz nie jestem to za dwa tygodnie tez nie bede a wlasnie wtedy musze wrocic do pracy z tego co mnie wlasnie maz uswiadomil. Bo od poczatku listopada bylam na l4 potem poronilam to tez bylam na l4 az do dzis. Caly czas ciaglosc zwolnienia a wiecej niz 2 tygodnie juz mi byc nie wolno
A dasz sobie rękę uciąć ze nie jesteś w ciąży? Bo mój siorka tez plamiła w ciąży i to bardzo długo plamiła i przez takie plamiena dopiero 6 Tc sie dowiedziała bo strasznie spiaca byla i w pracy sobie nie radziła i sie skapnęła ze może jest w ciążytysiaa93, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tysiaa93 wrote:Masz rację
Jak będą za niego chcieli więcej niż 150 zł to uciekaj
Lecę pod prysznictysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhiacynta99 wrote:A dasz sobie rękę uciąć ze nie jesteś w ciąży? Bo mój siorka tez plamiła w ciąży i to bardzo długo plamiła i przez takie plamiena dopiero 6 Tc sie dowiedziała bo strasznie spiaca byla i w pracy sobie nie radziła i sie skapnęła ze może jest w ciąży
-
nick nieaktualny