Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymatylda08 wrote:Póki jesteś na L4 to tak ale jak wrócisz i dadzą Tobie wypowiedzenie to już lipa a dlaczego tylko możesz 180 dni ?
Jak wroce i dadza mi wypowiedzenie to juz nie moge isc na l4 w trakcie okresu wypowiedzenia? -
nick nieaktualny
-
Hej wieczornie
mąż poszedł sfochowany spać więc mam wolne. Milion myśli przed Jutrzejszą wizyta. Chyba na poprawę humoru zjem czekoladę
monika_89, matylda08, Szalona CZARNA, tysiaa93 lubią tę wiadomość
Kropeczka * 4 listopada 2014
Ktosiek * 8 maja 2015 -
Dzień dobry! Dziś mam konkurs z dzieciakami (pracuję w przedszkolu) i trochę się denerwuję choć to przecież nie ja występuję
Mierzę codziennie temperaturkę żeby sprawdzić jak wygląda cykl no i niby jest pierwsza faza ale temperatury jakieś wysokie bo po 36,6 - 36,5 ale zobaczymy czy będzie skok po owulacji.
Zaczynam myśleć o tym, czy by jednak nie spróbować wstrzelić się w owu po kolejnej miesiączce bo przecież nikt nie powiedział, że uda się za pierwszym razem (choć już raz się tak udało.. hehe) ale z drugiej strony nie wybaczyła bym sobie gdyby znów było coś nie tak. Jejku myślę, że ciąża po naszych przeżyciach to naprawdę będzie dla nas trudny czas, szczególnie początek - wsłuchiwania się i sprawdzania co minutę czy nie ma jakiegoś plamieniaech
tysiaa93 lubi tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
ja bym wolała datę urodzenia dziecka bo ślubne elementy na tatuażach są niepewne
nie mówię że sie będziecie rozwodzić, tfuuu tfuuu ale mówię że ja sama bym nie robiła tatuażu związanego z facetem
anjaaa lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Pap a Ty miałaś zabieg? W którym tyg straciłaś ciążę? Przepraszam ale chyba przeoczyłam jak pisałaś. Dla mnie cała ciąża będzie trudna, bo straciłam ją praktycznie w połowie. Na pewno nie odetchnę spokojnie wchodząc w 2 trymestr
-
nick nieaktualnyHejka dziewczyny jak tak ma wyglądać okres po owulacyjny to ja sobie sznurek chyba znajdę tak samo bylo w tym cyklu ostatnim co zaszłam po skoku odrazu juz mogę zapomnieć o spaniu
i rano zjebana wstaje ..... Nie wiem czy owulacja byla ale dzień w dzień jajcory. Bola w z niedzieli na poniedziałek brałam lek p.bólowe
-
kierzynka wrote:ja bym wolała datę urodzenia dziecka bo ślubne elementy na tatuażach są niepewne
nie mówię że sie będziecie rozwodzić, tfuuu tfuuu ale mówię że ja sama bym nie robiła tatuażu związanego z facetem
Skoro nasz związek przetrwał tyle czasu na odległość to znaczy że jest naprawdę silny
kierzynka, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry Kobiety
Pap jeśli czujesz się na siłach próbuj już teraz. Ja pierwszym razem próbowałam ale bez jakiś mocnych starań. Było ciężko jak przyszła @ ale niestety nasze organizmy strzelają fochy. Dziś mam jakiś wstrętny katar nic więcej. Ale aż sie boję. Myślę pozytywnie ale nie wychodzę z domu ani na sekudnkę dosłownie.
Witamina C w ruch poszła.
Za dwa tygodnie do ginekologa. Boże jakie to stresujące jest. Martwię się czy wszystko dobrze. Najchętniej co chwilę bym latała na usg... Zaczynam mieć pierwsze konkretniejsze objawy.. Zapachy czuję już coraz intensywniej. Ten katar mnie tylko martwi. Ale myślę pozytywnietysiaa93, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
Lenka87 wrote:Dzień dobry
Pap a Ty miałaś zabieg? W którym tyg straciłaś ciążę? Przepraszam ale chyba przeoczyłam jak pisałaś. Dla mnie cała ciąża będzie trudna, bo straciłam ją praktycznie w połowie. Na pewno nie odetchnę spokojnie wchodząc w 2 trymestr
-
Hiacynta ból swoją drogą, ale pamiętam że jak się staraliśmy to zawsze po owulce źle spałam. W nocy najbardziej wychodzi z nas stres
hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry po przerwi,, kochana tysia mnie przywołała do was
Nie pisalam bo zgubilam 'wątek' tzn temat ogólnie i tak drukujecie ze jak patrzalam to bylo 4stron do nadrobienia, a ze telefon uzywam na forum to cos sie tnie i nie moge cofac stron
U mnie ogolnie dobrze, gorzej z mezem.. Unika mnie czy cos, od 3tyg zero sexu a ja chodze nabuzowana. Dorwal gre online i tak przed praca gra, po pracy w trakcie obiadu gra, ja ide spac on dalej gra
nie zrobilo na niego wrażenia jak w niedzielę sie rączkami pobawilismy chwile i mowila ze ja przyjdzie do lozka przed 22 to sie przytulimy... Przyszedl po 23 ..
Juz nie cofne ale odnosne psychiatry, jesli tam bedziesz to skup sie na temacie w ktorym chcesz pomocy, jak ja bylam u psycholog po cp to ciagnela temat o moim piesku ktory zmarl w listopadzie mając 19 lattysiaa93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzalona CZARNA wrote:Dzień dobry Kobiety
Pap jeśli czujesz się na siłach próbuj już teraz. Ja pierwszym razem próbowałam ale bez jakiś mocnych starań. Było ciężko jak przyszła @ ale niestety nasze organizmy strzelają fochy. Dziś mam jakiś wstrętny katar nic więcej. Ale aż sie boję. Myślę pozytywnie ale nie wychodzę z domu ani na sekudnkę dosłownie.
Witamina C w ruch poszła.
Za dwa tygodnie do ginekologa. Boże jakie to stresujące jest. Martwię się czy wszystko dobrze. Najchętniej co chwilę bym latała na usg... Zaczynam mieć pierwsze konkretniejsze objawy.. Zapachy czuję już coraz intensywniej. Ten katar mnie tylko martwi. Ale myślę pozytywniebedziesz testowac czy czekasz 2tyg do wizyty?
Mi zaczela beta spadac bo tak jest w ktoryms tygodniu i nawrót mdlosci mialam przez tydzien a do dzisiaj metaliczny smak zwlaszcza rano i tez nos zapchany.
Teraz musi byc dobrzetysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Staraczka23 wrote:Wiesz ze początkiem ciazy objaw moze byc w katarze?
bedziesz testowac czy czekasz 2tyg do wizyty?
Mi zaczela beta spadac bo tak jest w ktoryms tygodniu i nawrót mdlosci mialam przez tydzien a do dzisiaj metaliczny smak zwlaszcza rano i tez nos zapchany.
Teraz musi byc dobrze
Kochana bo nie wiem czy wcześniejsze posty czytałaś. Ja jestem w ciążyPocztek 4 tygodnia Bete wczoraj miałam 144.6 lekarz w sobote stwierdził tez wczesna ciążę. Teraz czekam na kolejna wizytę a dziś konsultacja telefonicza z drugim ginekologiem. Stwierdziłam że bede chodzić teraz do dwóch.
Staraczka23, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzalona CZARNA wrote:Kochana bo nie wiem czy wcześniejsze posty czytałaś. Ja jestem w ciąży
Pocztek 4 tygodnia Bete wczoraj miałam 144.6 lekarz w sobote stwierdził tez wczesna ciążę. Teraz czekam na kolejna wizytę a dziś konsultacja telefonicza z drugim ginekologiem. Stwierdziłam że bede chodzić teraz do dwóch.
Nie cofnelam stron, widzisz dlatego nie wchodzilam do was bo malo wiedzialam jak nie moglam nadrobic stron
Teraz bedzie dobrze na pewno, dbaj o siebie bierz witaminy dla kobiet w ciąży.
Kibicuje wam wszystkimSzalona CZARNA, tysiaa93 lubią tę wiadomość