WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża po poronieniu...
Odpowiedz

Ciąża po poronieniu...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    matylda08 wrote:
    Póki jesteś na L4 to tak ale jak wrócisz i dadzą Tobie wypowiedzenie to już lipa a dlaczego tylko możesz 180 dni ?
    Bo takie jest prawo.
    Jak wroce i dadza mi wypowiedzenie to juz nie moge isc na l4 w trakcie okresu wypowiedzenia?

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bede czasem tu zagladala ale musze wyluzowac z tymi staraniami bo zwariuje i musze zajac sie praca bo l4 za dwa tygodnie sie skonczy

• anjaaa Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wieczornie :) mąż poszedł sfochowany spać więc mam wolne. Milion myśli przed Jutrzejszą wizyta. Chyba na poprawę humoru zjem czekoladę :)

monika_89, matylda08, Szalona CZARNA, tysiaa93 lubią tę wiadomość

Kropeczka * 4 listopada 2014 <3
    Ktosiek * 8 maja 2015 <3
  • Werka84 Ekspertka

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie Laseczki i każdą z osobna, jutro idę na usg i psychiatry bo sama chyba się nie pozbieram , mam nadzieję ze chociaż usg wyjdzie dobrze..

hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość

(*)Aniołki 9tc 26.05.2006 (*)11tc 10.04.2015
    qdkkkqi122mrph2n.png
    zem3io4pzem8mtil.png
  • pap86 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry! Dziś mam konkurs z dzieciakami (pracuję w przedszkolu) i trochę się denerwuję choć to przecież nie ja występuję ;)
    Mierzę codziennie temperaturkę żeby sprawdzić jak wygląda cykl no i niby jest pierwsza faza ale temperatury jakieś wysokie bo po 36,6 - 36,5 ale zobaczymy czy będzie skok po owulacji.
    Zaczynam myśleć o tym, czy by jednak nie spróbować wstrzelić się w owu po kolejnej miesiączce bo przecież nikt nie powiedział, że uda się za pierwszym razem (choć już raz się tak udało.. hehe) ale z drugiej strony nie wybaczyła bym sobie gdyby znów było coś nie tak. Jejku myślę, że ciąża po naszych przeżyciach to naprawdę będzie dla nas trudny czas, szczególnie początek - wsłuchiwania się i sprawdzania co minutę czy nie ma jakiegoś plamienia :/ ech

tysiaa93 lubi tę wiadomość

Szymonek jest z nami od 11.09 :) 3490gram, 57cm, 10pkt
    f2wl9vvjamwjvsgw.png
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka87 wrote:
    Chyba sprawię sobie prezent na 4 rocznicę :) Tylko z naszą datą ślubu. Co sądzicie?
    d020f1998ee6776dmed.jpg
    ja bym wolała datę urodzenia dziecka bo ślubne elementy na tatuażach są niepewne ;) nie mówię że sie będziecie rozwodzić, tfuuu tfuuu ale mówię że ja sama bym nie robiła tatuażu związanego z facetem ;)

anjaaa lubi tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • Lenka87 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) Pap a Ty miałaś zabieg? W którym tyg straciłaś ciążę? Przepraszam ale chyba przeoczyłam jak pisałaś. Dla mnie cała ciąża będzie trudna, bo straciłam ją praktycznie w połowie. Na pewno nie odetchnę spokojnie wchodząc w 2 trymestr

[*]17tc Aniołek-31.01.2015 :( Na zawsze w naszych sercach <3
    Julia 21.02.2016 <3 2850 g szczęścia <3
    p655zbmhi58rbvwi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka dziewczyny jak tak ma wyglądać okres po owulacyjny to ja sobie sznurek chyba znajdę tak samo bylo w tym cyklu ostatnim co zaszłam po skoku odrazu juz mogę zapomnieć o spaniu :-\ i rano zjebana wstaje ..... Nie wiem czy owulacja byla ale dzień w dzień jajcory. Bola w z niedzieli na poniedziałek brałam lek p.bólowe

• Lenka87 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kierzynka wrote:
    ja bym wolała datę urodzenia dziecka bo ślubne elementy na tatuażach są niepewne ;) nie mówię że sie będziecie rozwodzić, tfuuu tfuuu ale mówię że ja sama bym nie robiła tatuażu związanego z facetem ;)
    Ja wiem, że po 1,5 roku rozłąki i wszystkich innych przeżyciach przetrwamy wszystko :) Skoro nasz związek przetrwał tyle czasu na odległość to znaczy że jest naprawdę silny

kierzynka, tysiaa93 lubią tę wiadomość

p655zbmhi58rbvwi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ale taki nasz żywot :P oddalam krew wampirom no i dzis urywam sie.z sznurka no i jadę na zakupy <3 wreszcie trzeba się odhamic heheh.:P pozdrawiam i caluje wszystkie zgromadzone na tym formum babeczki<3:-*

• Szalona CZARNA Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Kobiety :)

Pap jeśli czujesz się na siłach próbuj już teraz. Ja pierwszym razem próbowałam ale bez jakiś mocnych starań. Było ciężko jak przyszła @ ale niestety nasze organizmy strzelają fochy. Dziś mam jakiś wstrętny katar nic więcej. Ale aż sie boję. Myślę pozytywnie ale nie wychodzę z domu ani na sekudnkę dosłownie.
    Witamina C w ruch poszła.
    Za dwa tygodnie do ginekologa. Boże jakie to stresujące jest. Martwię się czy wszystko dobrze. Najchętniej co chwilę bym latała na usg... Zaczynam mieć pierwsze konkretniejsze objawy.. Zapachy czuję już coraz intensywniej. Ten katar mnie tylko martwi. Ale myślę pozytywnie

tysiaa93, PrimaSort lubią tę wiadomość

Aniołek 13.11.2014 [*] 16 tc
    "CZASAMI CEL JEST WAŻNIEJSZY OD PODRÓŻY"
    f2w33e3koa7qwq76.png
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka87 wrote:
    Dzień dobry :) Pap a Ty miałaś zabieg? W którym tyg straciłaś ciążę? Przepraszam ale chyba przeoczyłam jak pisałaś. Dla mnie cała ciąża będzie trudna, bo straciłam ją praktycznie w połowie. Na pewno nie odetchnę spokojnie wchodząc w 2 trymestr
    oj ja też ;)

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • Lenka87 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hiacynta ból swoją drogą, ale pamiętam że jak się staraliśmy to zawsze po owulce źle spałam. W nocy najbardziej wychodzi z nas stres

hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość

p655zbmhi58rbvwi.png

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kierzynka wrote:
    oj ja też ;)
    Ja też dziewczyny 16 tc więc wiem co przeżywacie.

f2w33e3koa7qwq76.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry po przerwi,, kochana tysia mnie przywołała do was :D

Nie pisalam bo zgubilam 'wątek' tzn temat ogólnie i tak drukujecie ze jak patrzalam to bylo 4stron do nadrobienia, a ze telefon uzywam na forum to cos sie tnie i nie moge cofac stron :)

U mnie ogolnie dobrze, gorzej z mezem.. Unika mnie czy cos, od 3tyg zero sexu a ja chodze nabuzowana. Dorwal gre online i tak przed praca gra, po pracy w trakcie obiadu gra, ja ide spac on dalej gra :/
    nie zrobilo na niego wrażenia jak w niedzielę sie rączkami pobawilismy chwile i mowila ze ja przyjdzie do lozka przed 22 to sie przytulimy... Przyszedl po 23 ..

Juz nie cofne ale odnosne psychiatry, jesli tam bedziesz to skup sie na temacie w ktorym chcesz pomocy, jak ja bylam u psycholog po cp to ciagnela temat o moim piesku ktory zmarl w listopadzie mając 19 lat

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szalona CZARNA wrote:
    Dzień dobry Kobiety :)

Pap jeśli czujesz się na siłach próbuj już teraz. Ja pierwszym razem próbowałam ale bez jakiś mocnych starań. Było ciężko jak przyszła @ ale niestety nasze organizmy strzelają fochy. Dziś mam jakiś wstrętny katar nic więcej. Ale aż sie boję. Myślę pozytywnie ale nie wychodzę z domu ani na sekudnkę dosłownie.
    Witamina C w ruch poszła.
    Za dwa tygodnie do ginekologa. Boże jakie to stresujące jest. Martwię się czy wszystko dobrze. Najchętniej co chwilę bym latała na usg... Zaczynam mieć pierwsze konkretniejsze objawy.. Zapachy czuję już coraz intensywniej. Ten katar mnie tylko martwi. Ale myślę pozytywnie
    Wiesz ze początkiem ciazy objaw moze byc w katarze? :D bedziesz testowac czy czekasz 2tyg do wizyty?
    Mi zaczela beta spadac bo tak jest w ktoryms tygodniu i nawrót mdlosci mialam przez tydzien a do dzisiaj metaliczny smak zwlaszcza rano i tez nos zapchany.
    Teraz musi byc dobrze :)

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Wiesz ze początkiem ciazy objaw moze byc w katarze? :D bedziesz testowac czy czekasz 2tyg do wizyty?
    Mi zaczela beta spadac bo tak jest w ktoryms tygodniu i nawrót mdlosci mialam przez tydzien a do dzisiaj metaliczny smak zwlaszcza rano i tez nos zapchany.
    Teraz musi byc dobrze :)

Kochana bo nie wiem czy wcześniejsze posty czytałaś. Ja jestem w ciąży :) Pocztek 4 tygodnia Bete wczoraj miałam 144.6 lekarz w sobote stwierdził tez wczesna ciążę. Teraz czekam na kolejna wizytę a dziś konsultacja telefonicza z drugim ginekologiem. Stwierdziłam że bede chodzić teraz do dwóch.

Staraczka23, tysiaa93 lubią tę wiadomość

f2w33e3koa7qwq76.png
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też mam katar straszny od tygodnia. Najpierw bolało mnie gardło a teraz mam katar. Jeszcze dzis tak mnie od rana mdli że ledwo żyje ;)

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szalona CZARNA wrote:
    Kochana bo nie wiem czy wcześniejsze posty czytałaś. Ja jestem w ciąży :) Pocztek 4 tygodnia Bete wczoraj miałam 144.6 lekarz w sobote stwierdził tez wczesna ciążę. Teraz czekam na kolejna wizytę a dziś konsultacja telefonicza z drugim ginekologiem. Stwierdziłam że bede chodzić teraz do dwóch.
    Swietna wiadomość <3
    Nie cofnelam stron, widzisz dlatego nie wchodzilam do was bo malo wiedzialam jak nie moglam nadrobic stron :/
    Teraz bedzie dobrze na pewno, dbaj o siebie bierz witaminy dla kobiet w ciąży.
    Kibicuje wam wszystkim

Szalona CZARNA, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• kierzynka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szalona rąbnij sobie suwaczek ;)

Lenka87, tysiaa93, PrimaSort lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
‹‹ 503 504 505 506 507 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ