Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane ściskam każdą z Was mocno!! Każdej wysyłam pozytywną energię z innych powodów. Pozytywne myślenie każda musi włączyć. Dobrej nocy kobiety.
tysiaa93, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJuż nadziei nie ma bhcg spadła do 20 . Otworzyłam wino jak zwykle czerwone i staje dalej do tej nierównej walki ..... widocznie miał pan Bóg inny plan niech mu będzie ma racje po co kolejne szcześliwe dziecko lepiej dac tej co porzuci lub zabije lub odda do placówki niech mu będzie taka jego wola amen
PrimaSort lubi tę wiadomość
-
matylda08 wrote:Już nadziei nie ma bhcg spadła do 20 . Otworzyłam wino jak zwykle czerwone i staje dalej do tej nierównej walki ..... widocznie miał pan Bóg inny plan niech mu będzie ma racje po co kolejne szcześliwe dziecko lepiej dac tej co porzuci lub zabije lub odda do placówki niech mu będzie taka jego wola amen
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aż mi łzy z oczu lecą... Wszystkie jesteście dla mnie jak przyjaciółki i wszystko to cholernie przeżywam...
Nie wiem dlaczego tak się dzieje, że dzieci są odbierane kobietom, które kochałyby je najbardziej na świecie...matylda08, monika_89, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymatylda08 wrote:Już nadziei nie ma bhcg spadła do 20 . Otworzyłam wino jak zwykle czerwone i staje dalej do tej nierównej walki ..... widocznie miał pan Bóg inny plan niech mu będzie ma racje po co kolejne szcześliwe dziecko lepiej dac tej co porzuci lub zabije lub odda do placówki niech mu będzie taka jego wola amen
;(
-
nick nieaktualnyWiecie co pokończyłam szkoły studia chciałam zbawiać świat ratować ludzi dzieci i tak było o każde życie walczyliśmy a teraz ktoś mnie tak karze po raz drugi zabiera mi kogoś o kogo walcze jaki to ma sens jaki sens ma ta walka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUdało mu się tym razem kolejny raz wygrał pokazał mi jak można upaść tylko on nie wie że Ja wstanę
Dziękuję Wam że jesteście
Staraczka tylko mądra i spokojna rozmowa może coś zmienić bo dziecko potrzebuje kochających rodziców
Tysiu życie nie jest sprawiedliwe i ja to wiem może Bó zabrał mi je bo inna mama bardziej je potrzebuje chciałabym aby dał je Tobiehiacynta99, tysiaa93, PrimaSort lubią tę wiadomość