WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża po poronieniu...
Odpowiedz

Ciąża po poronieniu...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fuksja wrote:
    Ręce opadają... fajni lekarze, nie ma co. Anjaaa, spokojnie, jeśli za tydzień masz wizytę u swojego lekarza - wszystko się wyjaśni...

Pewnie to jakiś świeży po szkole i dopiero się uczył !!!!
    jak mój Filip był chory też pojechałam na izbę to lekarz nie umiał zbadać gardła dziecku widziałam po nim ze miał ochotę uciec z gabinetu bo dziecko płacze ....

Szkoda zachodu na takiego lekarza widać zero wiedzy medycznej i praktycznej

tysiaa93 lubi tę wiadomość

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hiacynta to do łóżka i się wygrzewaj :)

Monika smacznej alkoholizacji ;D Fajnie, że czerwone winko pomaga na endometrium, to teraz może być nasza alkoholowa wymówka :)

hiacynta99, hiacynta99, monika_89, matylda08 lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anjaa moze owulacja lub zagniezdzenie bylo pozniej i stąd ta rozbieznosc druga opcja sprzęt tak jak lekarz mowil.

Wiecie co jaka ja jestem glupia zaraz chyba pojde do mamy spac a ten cep niech siedzi sam :/

Juz mowie siedzial w szwecji od maja do wrzesnia i tak przypadkiem dowiedzialam sie ze ma pakiet na neta i extra tel do tego kupil, a ze simloka dalej nie zdjal tak telefon teraz mi sluzy aby pograc na jego fb i tak wczoraj cos mowil ze klawiatura jakos inaczej dziala jaka ja glupia dzioaj weszlam na to i patrze jakas opcja 'moje slowa' weszlam czytam a to alfabetycznie jest i tak slowa jakies pomasuje mokrutka pszytule ( jego blad) a ja z nim wogole nie pisalam smsmow!!! Musial z kimś pisac z jakimis dziwkami bo widze kilka imion jaka jestem zlaaa! Az mi sie plakac chce bo ze mna tak nigdy nie pisal, nawet juz podejrzewam dlaczego mial kilka zdjec samorobek z pracy :/

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka powiedz mu o tym co odkryłaś w telefonie i sprawdź jego reakcję... Jeśli coś jest na rzeczy to na pewno tego nie ukryje, nikt nie jest tak dobrym aktorem. I nie denerwuj się za bardzo bo dziecko jest teraz najważniejsze. Tulę :*

monika_89 lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Ola_45 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 19:46

03.2015 - 6t. 💔
    12.2015 syn
    Starania od 2017r

Niedrożny lewy jajowód
    7x IUI - nieudane
    1 PROCEDURA IVF :
    I transfer - 09.2024 - 5t.💔
    II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
    III transfer - 12.2024 - nieudany
    2 PROCEDURA IVF :
    I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
    Zostały 2 ❄️❄️
  • Werka84 Ekspertka

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 Teraz przede wszystkim myśl o dziecku , kij mu w oko..

(*)Aniołki 9tc 26.05.2006 (*)11tc 10.04.2015
    qdkkkqi122mrph2n.png
    zem3io4pzem8mtil.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem co z tymi chłopami, że im tak czasem odwala... Niech ci się teraz kutas jeden tłumaczy!

Ola_45, Lenka87 lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Werka84 Ekspertka

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Nie wiem co z tymi chłopami, że im tak czasem odwala... Niech ci się teraz kutas jeden tłumaczy!
    Amen!!

Ola_45, tysiaa93, Lenka87, PrimaSort lubią tę wiadomość

qdkkkqi122mrph2n.png
    zem3io4pzem8mtil.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werka84 wrote:
    Amen!!
    Alleluja i do przodu !!! :P

PrimaSort lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeciez przestalam z nim gadac odkąd wynalazl gre teraz tez siedzi i gra pizda, spojrzalam do siebie na telefon czy wiecie slowa nie sa jakies automatycznie dodawane ale gdzie tam to co pisze przez slownik to sie dodaje, tak po tych slowkach to widac jak chwalil ja za figure piersi nawet cos o ogrzaniu mogli pisac bo wiecie moze o pogode chodzilo. Zrobie wlam na jego gadu bo chyba tam jest wszystko klotnia o to byla w październiku bo jednego dnia byl opis a ba drugi juz zniknal i zamiast naszej foty byl samochod twierdzil ze usunal konto... Mialam haslo ale zmienil na pewno, znam kilka wiec jutro bede szperac.
    Przeciez idiota szukal sobie po inieniu dziewczyn w szwecji bo na telefonie to widac w aplikacji kogo sie szukalo ostatnio.
    Troche sie nabuzowalam zaraz sie uspokoje a jemu pokaze lozko w salonie do sypialni wstepu nie ma.

Ola_45, PrimaSort lubią tę wiadomość

• Ola_45 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 19:46

PrimaSort lubi tę wiadomość

03.2015 - 6t. 💔
    12.2015 syn
    Starania od 2017r

Niedrożny lewy jajowód
    7x IUI - nieudane
    1 PROCEDURA IVF :
    I transfer - 09.2024 - 5t.💔
    II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
    III transfer - 12.2024 - nieudany
    2 PROCEDURA IVF :
    I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
    Zostały 2 ❄️❄️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Przeciez przestalam z nim gadac odkąd wynalazl gre teraz tez siedzi i gra pizda, spojrzalam do siebie na telefon czy wiecie slowa nie sa jakies automatycznie dodawane ale gdzie tam to co pisze przez slownik to sie dodaje, tak po tych slowkach to widac jak chwalil ja za figure piersi nawet cos o ogrzaniu mogli pisac bo wiecie moze o pogode chodzilo. Zrobie wlam na jego gadu bo chyba tam jest wszystko klotnia o to byla w październiku bo jednego dnia byl opis a ba drugi juz zniknal i zamiast naszej foty byl samochod twierdzil ze usunal konto... Mialam haslo ale zmienil na pewno, znam kilka wiec jutro bede szperac.
    Przeciez idiota szukal sobie po inieniu dziewczyn w szwecji bo na telefonie to widac w aplikacji kogo sie szukalo ostatnio.
    Troche sie nabuzowalam zaraz sie uspokoje a jemu pokaze lozko w salonie do sypialni wstepu nie ma.

Na pole i za drzwi !!!!! z walizkami aby nastraszyć

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_45 wrote:
    Kurcze, jak tak mozna.. Nie rozumiem facetow ;/
    Boli mnie to ze ja nie moglam nigdzie wyjsc ze jakos nie pisalam z chlopakami cale lato siedzialam w domu jak pies a ten baraszkowal sobie pisząc z innymi, nie zaluje ciąży ale żałuję ze w listopadzie po klotni takiej fest ze talerzami rzucalam poszlam do rodzicow na 3 dni a ten udobruchal kwiatami i wrocilam a mama mowila...

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Menda jedna... Aż nie znajduję słów na to... Z tym włamem na gg to dobry pomysł, wszystko sprawdzisz...

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • monika_89 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Hiacynta to do łóżka i się wygrzewaj :)

Monika smacznej alkoholizacji ;D Fajnie, że czerwone winko pomaga na endometrium, to teraz może być nasza alkoholowa wymówka :)
    ja tam wole białe wytrawne, albo whisky ale cóż dla dziecka się przemęczę :P

Staraczka po pierwsze konfrontacja. Jak najszybciej bo tylko będziesz się denerwować ciągle i rozmyślać. Lepiej wiedzieć co i jak. Po drugie myśl o dziecku, tylko spokój Cie uratuje!

OLA!!!
    zmien mi proszę cykl starań na 1 :P daj znać że to widzisz ;)

tysiaa93, Ola_45 lubią tę wiadomość

13.02.2015 - Aniołek (7tc)
    21.01.2016 - P. <3
    24.04.2017 - M. <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój wie że jak tylko zauważę jakieś flirty dziwne SmS nie daj Boże zdradę walizki pakuję i nawet 100 na taksówkę dam i spierd..... Adie !!!!!!!
    Ja jestem wierna i tez od niego tego oczekuję

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie, konfrontacja jest tu jedynym wyjściem... Ty nie zrobiłaś nic złego, tylko on.

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Werka84 Ekspertka

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 ja to pewnie dzisiaj bym poszła z domu niech się pacan przekona ...

qdkkkqi122mrph2n.png
    zem3io4pzem8mtil.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najważniejsze, że jakby co to masz do kogo iść i nie jesteś od niego uzależniona. Będziecie mieli dziecko, więc nie wiem co on odpierdala... Najgorsze jest to, że gdybyś przypadkowo nie sprawdziła tego słownika, to o niczym byś nie wiedziała :/

hiacynta99 lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • anjaaa Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koleś wydawał się spoko Pan po 50-tce marynarka ładna
    .i dupa.

matylda08 lubi tę wiadomość

Kropeczka * 4 listopada 2014 <3
    Ktosiek * 8 maja 2015 <3
‹‹ 510 511 512 513 514 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ