Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyfuksja wrote:Ręce opadają... fajni lekarze, nie ma co. Anjaaa, spokojnie, jeśli za tydzień masz wizytę u swojego lekarza - wszystko się wyjaśni...
Pewnie to jakiś świeży po szkole i dopiero się uczył !!!!
jak mój Filip był chory też pojechałam na izbę to lekarz nie umiał zbadać gardła dziecku widziałam po nim ze miał ochotę uciec z gabinetu bo dziecko płacze ....
Szkoda zachodu na takiego lekarza widać zero wiedzy medycznej i praktycznej
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnjaa moze owulacja lub zagniezdzenie bylo pozniej i stąd ta rozbieznosc druga opcja sprzęt tak jak lekarz mowil.
Wiecie co jaka ja jestem glupia zaraz chyba pojde do mamy spac a ten cep niech siedzi sam
Juz mowie siedzial w szwecji od maja do wrzesnia i tak przypadkiem dowiedzialam sie ze ma pakiet na neta i extra tel do tego kupil, a ze simloka dalej nie zdjal tak telefon teraz mi sluzy aby pograc na jego fb i tak wczoraj cos mowil ze klawiatura jakos inaczej dziala jaka ja glupia dzioaj weszlam na to i patrze jakas opcja 'moje slowa' weszlam czytam a to alfabetycznie jest i tak slowa jakies pomasuje mokrutka pszytule ( jego blad) a ja z nim wogole nie pisalam smsmow!!! Musial z kimś pisac z jakimis dziwkami bo widze kilka imion jaka jestem zlaaa! Az mi sie plakac chce bo ze mna tak nigdy nie pisal, nawet juz podejrzewam dlaczego mial kilka zdjec samorobek z pracy
-
Staraczka powiedz mu o tym co odkryłaś w telefonie i sprawdź jego reakcję... Jeśli coś jest na rzeczy to na pewno tego nie ukryje, nikt nie jest tak dobrym aktorem. I nie denerwuj się za bardzo bo dziecko jest teraz najważniejsze. Tulę :*
monika_89 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 19:46
tysiaa93 lubi tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
Zostały 2 ❄️❄️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzeciez przestalam z nim gadac odkąd wynalazl gre teraz tez siedzi i gra pizda, spojrzalam do siebie na telefon czy wiecie slowa nie sa jakies automatycznie dodawane ale gdzie tam to co pisze przez slownik to sie dodaje, tak po tych slowkach to widac jak chwalil ja za figure piersi nawet cos o ogrzaniu mogli pisac bo wiecie moze o pogode chodzilo. Zrobie wlam na jego gadu bo chyba tam jest wszystko klotnia o to byla w październiku bo jednego dnia byl opis a ba drugi juz zniknal i zamiast naszej foty byl samochod twierdzil ze usunal konto... Mialam haslo ale zmienil na pewno, znam kilka wiec jutro bede szperac.
Przeciez idiota szukal sobie po inieniu dziewczyn w szwecji bo na telefonie to widac w aplikacji kogo sie szukalo ostatnio.
Troche sie nabuzowalam zaraz sie uspokoje a jemu pokaze lozko w salonie do sypialni wstepu nie ma.Ola_45, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 19:46
PrimaSort lubi tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
Zostały 2 ❄️❄️ -
nick nieaktualnyStaraczka23 wrote:Przeciez przestalam z nim gadac odkąd wynalazl gre teraz tez siedzi i gra pizda, spojrzalam do siebie na telefon czy wiecie slowa nie sa jakies automatycznie dodawane ale gdzie tam to co pisze przez slownik to sie dodaje, tak po tych slowkach to widac jak chwalil ja za figure piersi nawet cos o ogrzaniu mogli pisac bo wiecie moze o pogode chodzilo. Zrobie wlam na jego gadu bo chyba tam jest wszystko klotnia o to byla w październiku bo jednego dnia byl opis a ba drugi juz zniknal i zamiast naszej foty byl samochod twierdzil ze usunal konto... Mialam haslo ale zmienil na pewno, znam kilka wiec jutro bede szperac.
Przeciez idiota szukal sobie po inieniu dziewczyn w szwecji bo na telefonie to widac w aplikacji kogo sie szukalo ostatnio.
Troche sie nabuzowalam zaraz sie uspokoje a jemu pokaze lozko w salonie do sypialni wstepu nie ma.
Na pole i za drzwi !!!!! z walizkami aby nastraszyć -
nick nieaktualnyOla_45 wrote:Kurcze, jak tak mozna.. Nie rozumiem facetow ;/
-
tysiaa93 wrote:Hiacynta to do łóżka i się wygrzewaj
Monika smacznej alkoholizacjiFajnie, że czerwone winko pomaga na endometrium, to teraz może być nasza alkoholowa wymówka
Staraczka po pierwsze konfrontacja. Jak najszybciej bo tylko będziesz się denerwować ciągle i rozmyślać. Lepiej wiedzieć co i jak. Po drugie myśl o dziecku, tylko spokój Cie uratuje!
OLA!!!
zmien mi proszę cykl starań na 1daj znać że to widzisz
tysiaa93, Ola_45 lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualny
-
Najważniejsze, że jakby co to masz do kogo iść i nie jesteś od niego uzależniona. Będziecie mieli dziecko, więc nie wiem co on odpierdala... Najgorsze jest to, że gdybyś przypadkowo nie sprawdziła tego słownika, to o niczym byś nie wiedziała
hiacynta99 lubi tę wiadomość