Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWerka84 wrote:cisza tu dzisiaj Primy i Hiacynty nie widać... ja też jakieś doły łapię... jutro usg ,wyniki Tsh i bety zobaczymy czy wszystko do normy wraca...
Chora jestem ;/ kości mnie bolą brzuch 37stopni ponad mam ... ehhhh Juz wiem ze 2 maja mam zmiane w pracy dobrze ze urlop w Maju dostałam chodz tyle -
Wiecie co. Po tej wizycie tak naprawdę nie wiem czy mam śmiać się czy płakać.chyba najrozsadniej będzie zapomnieć o niej.ale po kolei.byłam 4 w kolejce, gin pozostałe panie przyjął w ciągu 15 minut.Ja u niego siedziałam jakieś 7 minut.zrobił mi badanie stwierdził że "maciczka " i cała reszta jakby na ciążę.na usg mówi że jest pecherzyk ale bez widocznego płodu, że ma ponad 7 mm a to za mało..i nagle mówi tak: to chyba jakaś fanaberia, widzi pani ja widzę drugi pecherzyk, choć w sumie to może być błąd jakiś!! No i upiera się ze to ciąża krótsza niż 4 tyg a dodam że jestem w 6.
hiacynta99 lubi tę wiadomość
Kropeczka * 4 listopada 2014
Ktosiek * 8 maja 2015 -
Faktycznie i ja widziałam jakby drugi pecherzyk ale on tak się pojawiał i znikal.mówi że ma słaby sprzęt i sam do końca nie wie. No i zaproponował mi że jeśli mi luteina nie smakuje to mogę ją wsadzić do pochwy i to samo wyjdzie.
hiacynta99, PrimaSort lubią tę wiadomość
Kropeczka * 4 listopada 2014
Ktosiek * 8 maja 2015 -
Mojego gina mam za tydzień w czwartek. A no i mówie mu ze pecherzyk rośnie to chyba dobrze
Pyta mnie ile miał ostatnio. Daje mu pierwsze usg i mówię że niech sam zobaczy bo ja się nie znam na skróty medycznych.On patrzy patrzy i mówi To chyba to będzie! To ja mam wiedzieć?Kropeczka * 4 listopada 2014
Ktosiek * 8 maja 2015 -
nick nieaktualnyanjaaa wrote:Faktycznie i ja widziałam jakby drugi pecherzyk ale on tak się pojawiał i znikal.mówi że ma słaby sprzęt i sam do końca nie wie. No i zaproponował mi że jeśli mi luteina nie smakuje to mogę ją wsadzić do pochwy i to samo wyjdzie.
Dziś jestem przyćmiona ale czy ja dobrze zrozumiałam ??? Bliźniaki ??PrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny