X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża po poronieniu...
Odpowiedz

Ciąża po poronieniu...

Oceń ten wątek:
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prima dobrze, że dostałaś skierowanie na badania. Fakt, zazwyczaj zajście w ciążę najbardziej blokuje psychika. Dojdziesz do siebie i w końcu się uda. Powodzenia w szukaniu pracy, na pewno znajdziesz coś ciekawego. Zaglądaj do nas jak najczęściej i melduj co tam u ciebie. Ściskam <3

matylda08, hiacynta99, PrimaSort lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anjaaa wrote:
    Matylda jak się masz?
    Anja jak przydeptany groch przy drodze :( ktoś dał nam nadzieje i kolejny raz chyba ja odbiera no cóz tak musi byc wieczorem jade na bhcg a jutro do lekarza chcę być już nastawiona

hiacynta99, PrimaSort lubią tę wiadomość

• Werka84 Ekspertka

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort gorąco Ci kibicuję :) To Twój czas porób sobie badania, będziesz spokojniejsza.

tysiaa93, matylda08, hiacynta99, PrimaSort lubią tę wiadomość

(*)Aniołki 9tc 26.05.2006 (*)11tc 10.04.2015
    qdkkkqi122mrph2n.png
    zem3io4pzem8mtil.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    matylda08 wrote:
    Anja jak przydeptany groch przy drodze :( ktoś dał nam nadzieje i kolejny raz chyba ja odbiera no cóz tak musi byc wieczorem jade na bhcg a jutro do lekarza chcę być już nastawiona
    A co się słońce dzieje? Krwawisz?

matylda08, hiacynta99 lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • anjaaa Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matylda ja dalej wierzę że będzie dobrze u Was.ale tak jak mówisz lepiej się pozytywnie rozczarować niż nastawic i cierpieć..

Kropeczka * 4 listopada 2014 <3
    Ktosiek * 8 maja 2015 <3
  • Szalona CZARNA Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    matylda08 wrote:
    Ku*** nie lubie nie lubie nie!
    Wszytsko musi byc dobrze. Będę się modlić o to kochana. Postaraj się nie tracić nadziei i być dobrej myśli. Musi być dobrze! MUSI!

tysiaa93, matylda08, PrimaSort lubią tę wiadomość

Aniołek 13.11.2014 [*] 16 tc
    "CZASAMI CEL JEST WAŻNIEJSZY OD PODRÓŻY"
    f2w33e3koa7qwq76.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie! Ten fasol jest silny, bardzo pragnie za 9 miesięcy pojawić się na świecie i tak właśnie będzie.

Szalona CZARNA, matylda08 lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Dokładnie! Ten fasol jest silny, bardzo pragnie za 9 miesięcy pojawić się na świecie i tak właśnie będzie.
    Dokładnie tak!

matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość

f2w33e3koa7qwq76.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    A co się słońce dzieje? Krwawisz?
    Beta bardzo niska zobaczymy jak przyrost ale to też o niczym nie świadczy bo mi bhcg przyrastała nawet podczas pobytu w szpitalu i od czsu do czasu na papierze coś brązowego a to o niczym dobrym nie świadczy . Dziś badanie krwi jutro wizyta i sie wyjaśni . Albo powrót do starań albo leżenie brzuchem do góry :)
    Zrobię dziś jeszcze prolaktynę zobaczymy. Mój kupił bilety na koncert Perfectu i zarezerwował majówkę nad morzem - chyba robi wszystko abyśmy nie zwariowali choć jemu łatwiej wychodzi do gabinetu i wraca ok.23 jest zajęty nie myśli

tysiaa93, PrimaSort lubią tę wiadomość

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matylda sama napisałaś, że beta zupełnie o NICZYM nie świadczy, nie była niska, była najzupełniej normalna :)
    Musisz uwierzyć, że tym razem wszystko będzie dobrze :) Raz ktoś nas wystawił na próbę i drugi raz nie ma prawa się to wydarzyć...

Szalona CZARNA, matylda08 lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej jestem juz nic w sunie nie kupiłam tylko zioła krem ten na rozstępy buty sportowe i perfumy .. Czuje sie fatalnie mam ponad 37 a wczoraj lekarz mnie badał i bylo ok.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    matylda08 wrote:
    Beta bardzo niska zobaczymy jak przyrost ale to też o niczym nie świadczy bo mi bhcg przyrastała nawet podczas pobytu w szpitalu i od czsu do czasu na papierze coś brązowego a to o niczym dobrym nie świadczy . Dziś badanie krwi jutro wizyta i sie wyjaśni . Albo powrót do starań albo leżenie brzuchem do góry :)
    Zrobię dziś jeszcze prolaktynę zobaczymy. Mój kupił bilety na koncert Perfectu i zarezerwował majówkę nad morzem - chyba robi wszystko abyśmy nie zwariowali choć jemu łatwiej wychodzi do gabinetu i wraca ok.23 jest zajęty nie myśli

Ja miałam betę 1,20 a tydz później. 46 i przyrost byl ok no tylko później sie cos popiep...

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tym razem się już nic nie popierniczy :)

hiacynta99 lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wiem że limit nieszczęść niby wykorzystany więc niby smutki precz ale to tylko niby ...- przepraszam Was za mój pesymizm

hiacynta99, PrimaSort lubią tę wiadomość

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matylda nie przepraszaj. Nie masz za co. Jesteśmy tu żeby się wspierać. Wiadomo boisz się. Jak każda z nas. Dmuchamy chuchamy. Jesteśmy całym sercem z Tobą. Więc nic złego już nie może sie stać kochana :*

tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość

f2w33e3koa7qwq76.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie nie dziwie waszym obawom, niby tak daleko doszlam zaraz polowa za mna a dalej mysle o tym czy jest wszystko ok w sumie troche mojej winy bo patrzę na tematy tutaj o poronieniach dziewczyny w dalszuch tygodniach tracą cześć siebie mnie przeraza taka wizja jesli cos to bym sie prochow nalykala popila % a potem juz tylko czarny worek..

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też bym tej drugiej straty raczej nie przeżyła, nawet nie potrafię sobie tego wyobrazić.

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Lenka87 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pospałam chwilę ale głowa dalej boli :/ Matylda wierzę że będzie dobrze i z całej siły zaciskam kciuki

[*]17tc Aniołek-31.01.2015 :( Na zawsze w naszych sercach <3
    Julia 21.02.2016 <3 2850 g szczęścia <3
    p655zbmhi58rbvwi.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka zjedz coś dobrego, weź proszka i połóż się znowu :)

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anjaa daj znać jak po wizycie :)

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
‹‹ 508 509 510 511 512 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ