Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Prima dobrze, że dostałaś skierowanie na badania. Fakt, zazwyczaj zajście w ciążę najbardziej blokuje psychika. Dojdziesz do siebie i w końcu się uda. Powodzenia w szukaniu pracy, na pewno znajdziesz coś ciekawego. Zaglądaj do nas jak najczęściej i melduj co tam u ciebie. Ściskam
matylda08, hiacynta99, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanjaaa wrote:Matylda jak się masz?
ktoś dał nam nadzieje i kolejny raz chyba ja odbiera no cóz tak musi byc wieczorem jade na bhcg a jutro do lekarza chcę być już nastawiona
hiacynta99, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
matylda08 wrote:Anja jak przydeptany groch przy drodze
ktoś dał nam nadzieje i kolejny raz chyba ja odbiera no cóz tak musi byc wieczorem jade na bhcg a jutro do lekarza chcę być już nastawiona
matylda08, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
matylda08 wrote:Anja jak przydeptany groch przy drodze
Wszytsko musi byc dobrze. Będę się modlić o to kochana. Postaraj się nie tracić nadziei i być dobrej myśli. Musi być dobrze! MUSI!tysiaa93, matylda08, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:Dokładnie! Ten fasol jest silny, bardzo pragnie za 9 miesięcy pojawić się na świecie i tak właśnie będzie.
matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:A co się słońce dzieje? Krwawisz?
Zrobię dziś jeszcze prolaktynę zobaczymy. Mój kupił bilety na koncert Perfectu i zarezerwował majówkę nad morzem - chyba robi wszystko abyśmy nie zwariowali choć jemu łatwiej wychodzi do gabinetu i wraca ok.23 jest zajęty nie myślitysiaa93, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
Matylda sama napisałaś, że beta zupełnie o NICZYM nie świadczy, nie była niska, była najzupełniej normalna
Musisz uwierzyć, że tym razem wszystko będzie dobrzeRaz ktoś nas wystawił na próbę i drugi raz nie ma prawa się to wydarzyć...
Szalona CZARNA, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymatylda08 wrote:Beta bardzo niska zobaczymy jak przyrost ale to też o niczym nie świadczy bo mi bhcg przyrastała nawet podczas pobytu w szpitalu i od czsu do czasu na papierze coś brązowego a to o niczym dobrym nie świadczy . Dziś badanie krwi jutro wizyta i sie wyjaśni . Albo powrót do starań albo leżenie brzuchem do góry
Zrobię dziś jeszcze prolaktynę zobaczymy. Mój kupił bilety na koncert Perfectu i zarezerwował majówkę nad morzem - chyba robi wszystko abyśmy nie zwariowali choć jemu łatwiej wychodzi do gabinetu i wraca ok.23 jest zajęty nie myśli
Ja miałam betę 1,20 a tydz później. 46 i przyrost byl ok no tylko później sie cos popiep... -
nick nieaktualny
-
Matylda nie przepraszaj. Nie masz za co. Jesteśmy tu żeby się wspierać. Wiadomo boisz się. Jak każda z nas. Dmuchamy chuchamy. Jesteśmy całym sercem z Tobą. Więc nic złego już nie może sie stać kochana :*
tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa sie nie dziwie waszym obawom, niby tak daleko doszlam zaraz polowa za mna a dalej mysle o tym czy jest wszystko ok w sumie troche mojej winy bo patrzę na tematy tutaj o poronieniach dziewczyny w dalszuch tygodniach tracą cześć siebie mnie przeraza taka wizja jesli cos to bym sie prochow nalykala popila % a potem juz tylko czarny worek..