WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża po poronieniu...
Odpowiedz

Ciąża po poronieniu...

Oceń ten wątek:
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prima dobrze, że dostałaś skierowanie na badania. Fakt, zazwyczaj zajście w ciążę najbardziej blokuje psychika. Dojdziesz do siebie i w końcu się uda. Powodzenia w szukaniu pracy, na pewno znajdziesz coś ciekawego. Zaglądaj do nas jak najczęściej i melduj co tam u ciebie. Ściskam <3

matylda08, hiacynta99, PrimaSort lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anjaaa wrote:
    Matylda jak się masz?
    Anja jak przydeptany groch przy drodze :( ktoś dał nam nadzieje i kolejny raz chyba ja odbiera no cóz tak musi byc wieczorem jade na bhcg a jutro do lekarza chcę być już nastawiona

hiacynta99, PrimaSort lubią tę wiadomość

• Werka84 Ekspertka

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort gorąco Ci kibicuję :) To Twój czas porób sobie badania, będziesz spokojniejsza.

tysiaa93, matylda08, hiacynta99, PrimaSort lubią tę wiadomość

(*)Aniołki 9tc 26.05.2006 (*)11tc 10.04.2015
    qdkkkqi122mrph2n.png
    zem3io4pzem8mtil.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    matylda08 wrote:
    Anja jak przydeptany groch przy drodze :( ktoś dał nam nadzieje i kolejny raz chyba ja odbiera no cóz tak musi byc wieczorem jade na bhcg a jutro do lekarza chcę być już nastawiona
    A co się słońce dzieje? Krwawisz?

matylda08, hiacynta99 lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • anjaaa Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matylda ja dalej wierzę że będzie dobrze u Was.ale tak jak mówisz lepiej się pozytywnie rozczarować niż nastawic i cierpieć..

Kropeczka * 4 listopada 2014 <3
    Ktosiek * 8 maja 2015 <3
  • Szalona CZARNA Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    matylda08 wrote:
    Ku*** nie lubie nie lubie nie!
    Wszytsko musi byc dobrze. Będę się modlić o to kochana. Postaraj się nie tracić nadziei i być dobrej myśli. Musi być dobrze! MUSI!

tysiaa93, matylda08, PrimaSort lubią tę wiadomość

Aniołek 13.11.2014 [*] 16 tc
    "CZASAMI CEL JEST WAŻNIEJSZY OD PODRÓŻY"
    f2w33e3koa7qwq76.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie! Ten fasol jest silny, bardzo pragnie za 9 miesięcy pojawić się na świecie i tak właśnie będzie.

Szalona CZARNA, matylda08 lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Dokładnie! Ten fasol jest silny, bardzo pragnie za 9 miesięcy pojawić się na świecie i tak właśnie będzie.
    Dokładnie tak!

matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość

f2w33e3koa7qwq76.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    A co się słońce dzieje? Krwawisz?
    Beta bardzo niska zobaczymy jak przyrost ale to też o niczym nie świadczy bo mi bhcg przyrastała nawet podczas pobytu w szpitalu i od czsu do czasu na papierze coś brązowego a to o niczym dobrym nie świadczy . Dziś badanie krwi jutro wizyta i sie wyjaśni . Albo powrót do starań albo leżenie brzuchem do góry :)
    Zrobię dziś jeszcze prolaktynę zobaczymy. Mój kupił bilety na koncert Perfectu i zarezerwował majówkę nad morzem - chyba robi wszystko abyśmy nie zwariowali choć jemu łatwiej wychodzi do gabinetu i wraca ok.23 jest zajęty nie myśli

tysiaa93, PrimaSort lubią tę wiadomość

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matylda sama napisałaś, że beta zupełnie o NICZYM nie świadczy, nie była niska, była najzupełniej normalna :)
    Musisz uwierzyć, że tym razem wszystko będzie dobrze :) Raz ktoś nas wystawił na próbę i drugi raz nie ma prawa się to wydarzyć...

Szalona CZARNA, matylda08 lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej jestem juz nic w sunie nie kupiłam tylko zioła krem ten na rozstępy buty sportowe i perfumy .. Czuje sie fatalnie mam ponad 37 a wczoraj lekarz mnie badał i bylo ok.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    matylda08 wrote:
    Beta bardzo niska zobaczymy jak przyrost ale to też o niczym nie świadczy bo mi bhcg przyrastała nawet podczas pobytu w szpitalu i od czsu do czasu na papierze coś brązowego a to o niczym dobrym nie świadczy . Dziś badanie krwi jutro wizyta i sie wyjaśni . Albo powrót do starań albo leżenie brzuchem do góry :)
    Zrobię dziś jeszcze prolaktynę zobaczymy. Mój kupił bilety na koncert Perfectu i zarezerwował majówkę nad morzem - chyba robi wszystko abyśmy nie zwariowali choć jemu łatwiej wychodzi do gabinetu i wraca ok.23 jest zajęty nie myśli

Ja miałam betę 1,20 a tydz później. 46 i przyrost byl ok no tylko później sie cos popiep...

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tym razem się już nic nie popierniczy :)

hiacynta99 lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wiem że limit nieszczęść niby wykorzystany więc niby smutki precz ale to tylko niby ...- przepraszam Was za mój pesymizm

hiacynta99, PrimaSort lubią tę wiadomość

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matylda nie przepraszaj. Nie masz za co. Jesteśmy tu żeby się wspierać. Wiadomo boisz się. Jak każda z nas. Dmuchamy chuchamy. Jesteśmy całym sercem z Tobą. Więc nic złego już nie może sie stać kochana :*

tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość

f2w33e3koa7qwq76.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie nie dziwie waszym obawom, niby tak daleko doszlam zaraz polowa za mna a dalej mysle o tym czy jest wszystko ok w sumie troche mojej winy bo patrzę na tematy tutaj o poronieniach dziewczyny w dalszuch tygodniach tracą cześć siebie mnie przeraza taka wizja jesli cos to bym sie prochow nalykala popila % a potem juz tylko czarny worek..

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też bym tej drugiej straty raczej nie przeżyła, nawet nie potrafię sobie tego wyobrazić.

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Lenka87 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pospałam chwilę ale głowa dalej boli :/ Matylda wierzę że będzie dobrze i z całej siły zaciskam kciuki

[*]17tc Aniołek-31.01.2015 :( Na zawsze w naszych sercach <3
    Julia 21.02.2016 <3 2850 g szczęścia <3
    p655zbmhi58rbvwi.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka zjedz coś dobrego, weź proszka i połóż się znowu :)

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anjaa daj znać jak po wizycie :)

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
‹‹ 508 509 510 511 512 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ