WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża po poronieniu...
Odpowiedz

Ciąża po poronieniu...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    matylda08 wrote:
    Udało mu się tym razem kolejny raz wygrał pokazał mi jak można upaść tylko on nie wie że Ja wstanę
    Dziękuję Wam że jesteście
    Staraczka tylko mądra i spokojna rozmowa może coś zmienić bo dziecko potrzebuje kochających rodziców
    Tysiu życie nie jest sprawiedliwe i ja to wiem może Bó zabrał mi je bo inna mama bardziej je potrzebuje chciałabym aby dał je Tobie

Ja powiem krótko jesteś bardzo silna i mądra szkoda ze nie ma takich ludzi wśród mnie . Podziwiam cie za ta MĄDROŚĆ!!!!!!!

PrimaSort lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie hiacynta życie nauczyło mnie pokory .Potrafimy ratować ludzi przywracać ich do życia ale najgorszą karą jest to że nie potrafimy pomóc sobie lub swoim bliskim mój ojciec umierał na moich rękach i nic nie mogliśmy zrobić takie jest życie . Teraz też nie potrafie sobie pomóc

hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    unadarcy wrote:
    :(
    Dziekuję że jesteście kazdej z osobna

hiacynta99, monika_89, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    matylda08 wrote:
    Dziekuję że jesteście kazdej z osobna
    Zawsze będziemy !!!!! <3

matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matylda a jaka bete mialas pRzed powtorka? Sa przypadki ze opadnie a potem wzrasta bo na fioletowej jedna dziewczyna tak miala. Mimo wszystko nie poddawajsie sciskam mocno.

Do mojego tematu wroce odnosnie rozmowy ktoras wspomniala o charakterze, ja jestem bardzo impulsywna i wole jednak nie gadac z nim na gorąco ten slownik z wakacji jest, niewiem czy mu odswiezac ten temat i do tego wracac bo nie uzywa tego telefonu , jutro zrobie zmasowany atakna jego gadu

Ide spac milej nocki

hiacynta99 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Związek dwojga ludzi musi opierać się na wzajemnym zaufaniu kiegy jeden element tej budowli zaczyna się chwiać należy działać w przypadku małżeństwa czy pary potrzebna jest rozmowa nie izolacja nie uciekanie od problemu tylko wspólne rozwiązanie go powtórze wspólne ! Dziecko powinno mieć kochających rodziców a jeżeli nie da sie to kochajaca matkę i ojca

tysiaa93, hiacynta99, monika_89, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matylda jesteś bardzo silna, i za to cię podziwiam... Wkrótce zaświeci dla ciebie słoneczko, zaświeci na nowo.

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Matylda jesteś bardzo silna, i za to cię podziwiam... Wkrótce zaświeci dla ciebie słoneczko, zaświeci na nowo.
    Tysiu Ja już mam Wspaniałe dzieci za które wskoczyłabym w ogień dla których wyrwałabym serce które są moja największa miłoscia które wspieram każdego dnia i dla nich żyje . Jeżeli wyczerpałam swój limit szczescia muszę sie pogodzić

tysiaa93, hiacynta99 lubią tę wiadomość

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    matylda08 wrote:
    Tysiu Ja już mam Wspaniałe dzieci za które wskoczyłabym w ogień dla których wyrwałabym serce które są moja największa miłoscia które wspieram każdego dnia i dla nich żyje . Jeżeli wyczerpałam swój limit szczescia muszę sie pogodzić
    <3 <3 <3
    Tulę i wspieram słowem... Nic więcej nie mogę zrobić... A szkoda...

hiacynta99, PrimaSort lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis był kolejny trudny dzień w moim życiu ale jutro zaświeci słońce bez względu na kolor tęczy . Dobranoc to była lekcja pokory :(

tysiaa93, PrimaSort lubią tę wiadomość

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc kochana...

matylda08, PrimaSort lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    matylda08 wrote:

A może trzeba wrzucić na luz nie myśleć tak bardzo o tym ... Sąsiadka 4 lata sie starała cykl w cykl i teraz jak nie Pasowalo jej zajść bo zmienił prace zaszła :P <3 ja tez musze zmienić nastawienie psych. Bo spinam sie jak cholera denerwuje ze juz chce juz w maju a to właśnie jest na przekór. Wspieram cie bardzo mocno chyba sama tego wsparcia potrzebuje... sama nie wiem co mi los zgotuje ...

Strasznie mnie boli ze moja biolog matka 6 dzieci oddala a ja nie mogę zajść i tez nie wiem czy zajdę wogole i tez gdzie ta sprawiedliwość mój brat tez 6 lat starają sie o pierwsze dziecko i dupa... :-\..

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc :-(

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystko jest paskudne i niesprawiedliwe, ot co :(

hiacynta99, matylda08 lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • fuksja Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matylda, przytulam Cię mocno... :(

Chciałabym napisać więcej, ale wiem, że nie ma teraz słów, które Cię pocieszą... dlatego po prostu przytulam.

matylda08 lubi tę wiadomość

3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami <3

7.03.2015 [*] 6 tydzień

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żadne słow nie utulą bólu oprucz słów : Dobranoc mamusiu jesteś najpiękniejsza kocham Cię ... i to jest sens mojego życia
    Dobranoc wszystkim jutro też jest dzień swiat nie stanął w miejscu choć moja tęcza na chwilę straciła barwy .

fuksja, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 00:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matylda nie mogę przestać o tobie myśleć...
    Spróbuję zasnąć, dobranoc.

matylda08, Bree, PrimaSort lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ddobry
    I wsał nowy dzień świat nie stanął w miejscu jak mi się wczoraj wydawało .
    Dziś popołudniu idę do lekarza zobaczymy co powie ale już mnie to chyba za bardzo nie interesuje .

Bree, tysiaa93, PrimaSort lubią tę wiadomość

• Lenka87 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry. Ja już w labie. Mam dzisiaj tyle spraw do załatwienia że głowa mała...
    Matylda tulę mocno <3
    Staraczka ja też należę do tych wybuchowych i wiem że w takich sytuacjach nerwy przejmują dowodzenie, ale moim zdaniem powinnaś z nim porozmawiać na świeżo.

Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość

[*]17tc Aniołek-31.01.2015 :( Na zawsze w naszych sercach <3
    Julia 21.02.2016 <3 2850 g szczęścia <3
    p655zbmhi58rbvwi.png
‹‹ 513 514 515 516 517 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ