Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 19:47
Bree, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Został 1 ❄️ -
Matylda ściskam Cie mocno.. Nie wiem co powiedzieć.. Wczoraj głupia zaczęłam czytac na necie o tej ciąży i znalazłam artykuł gdzie babka miała pusty pecherzyk ciazowy.. A co jeśli faktycznie ten dupek miał rację i faktycznie nie ma nic..od wczoraj głupia o tym myślę..
Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
Kropeczka * 4 listopada 2014
Ktosiek * 8 maja 2015 -
Dzien dobry kobietki, jestem cala i chyba jeszcze nie umarlam chociaz niewiele brakowalo... U mnie sie tyle dzialo ze zapomnialam jak sie nazywam...zycie daje mi w kosc nawet wtedy kiedy wydaje mi sie ze juz wszystko to co zle dawno dostalam to znajduje jakies bonusy, nie wiem kto jest odpowiedzialny za to ale dalabym mu w ryj
Wybaczcie ale nie nadrobie 100 stron bo niebylo mnie okolo 10 dni a tyle napisalyscie mniej wiecejBede wdzieczna jak ktos mi cos stresci, a jesli nie to spoko, wkrece sie...
MatyldaKochana sciskam Cie z calych sil i czekam na wiesci od lekarza.
U mnie temp na wykresie niby wysoko ale to sie zbieglo chyba z moja grypa wiec nie sugeruje sie tym, tymbardziej ze grypa zaczela mi dokuczac dzien po ovuboli mnie gardlo i jestem cala polamana... Narazie zadnych objawow ciazowych nie mam ale to po pierwsze za wczesnie po drugie nie wierze chociaz sam momen prokreacji byl niesamowicie uroczy
dzisiejszy dzien zaczynam od wizyty w szpitalu ze znajoma ktora idzie na zmiane opatrunku po amputacji stopy (bo lekarz nie poznal ze ma cukrzyce i leczyl ja na grype).
mi srobil sie maly guzek pod pacha, zauwazylam go w sobote, nie wiem co to jest i martwie sie tym, jest wielkosci duzego ziarna fasoli i boli przy dotykaniu, jest ponizej linii wlosow pod pacha, nie w tym dolku ale bardziej z bokumam nadzieje ze to nic powaznego...wezly chlonne to nie sa - tyle wiem... moze mnie uzarl jakis egzotyczny pajak bo tego tu troche z Australii jest... a jak nie pajak to nie wiem
czekam az zniknie a jak nie zniknie to pojde do lekarza...
Wybaczcie mi ze tak dlugo mnie nie bylo ale ciagle myslalam ze nastepnego dnia znajde czas na poczytanie i popisanie a tymczasem bylo gorzej i gorzej jakby tornado rozje*ywalo moje zycie... dzisiaj rano postanowilam napisac ten post bo troche sprawy sie uspokoily, nie wiem na jak dlugo ale...
Sorry za ten chaos ale nie potrafie pozbierac mysli... ide robic sniadanie i prasowac koszule...
...jak nie chcecie juz ze mna gadac to trudno, pojde sobie na dobre
Buziaki
Matylda jestem z Toba
Szalona CZARNA, matylda08, hiacynta99, unadarcy, tysiaa93, kierzynka, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
Matylda bardzo mi przykro. Przytulam Cie mocno do serca. Nie przestawaj wierzyć w nic. A na pewno się uda...
Bree witaj spowrotem na pokładzie. Oczywiście że już nie chcemy z Toba gadać głupia TyBree, matylda08, tysiaa93, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 19:47
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Został 1 ❄️ -
nick nieaktualnyWitam sie, przepraszam ze wczoraj tak napisalam o prywatnym zyciu ponioslo mnie ale komu innemu mialam mowic jak bardziej ufam obcym ludziom niz tym co znam
mamie nie chce mowic bo powie ze miala racje a za kilka dni znowu bedzie dobrze, mowilam ze sie nachlal i przyszlam do nich spac.
Matylda mimo wszystko idz do lekarza kciukam.
Bree mnie tez dlugo nie bylo wczoraj tysia przywołała to wrocilam
Anja a jak u ciebie sprawy wygladaja bo piszesz o pustym pęcherzykuBree, matylda08, tysiaa93, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
witajcie Kochane , ja juz po wizycie kontrolnej po zabiegu,endometrium 6mm, lekarz stwierdził że wszystko wygląda bardzo ładnie nie ma śladu po ciąży, jajniki podjęły pracę, na prawym dominujący pęcherzyk 12,5mmm
Bree, Szalona CZARNA, matylda08, monika_89, hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWerka84 wrote:witajcie Kochane , ja juz po wizycie kontrolnej po zabiegu,endometrium 6mm, lekarz stwierdził że wszystko wygląda bardzo ładnie nie ma śladu po ciąży, jajniki podjęły pracę, na prawym dominujący pęcherzyk 12,5mmm
Dzialajcie z mężem, mi lekarz tez mowil o pecherzyku 22grudnia i tak caly tydzien rano wieczorem popołudniu, wedlug temp wyznaczona owulka na 26 byla albo 27 i tak 12 stycznia test pozytywnyBree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny... ale Wam zazdroszczę tych starań, tych wykresów i wizyt u Gina....
Szalona nie zdążyłam jeszcze życzyć Ci wszystkiego dobrego z okazji zajścia w ciążę więc życzę!! Mam nadzieję że już wszystko będzie dobrze....
Po tym co się u Matyldy stało, brak mi słów...
Dziewczyny które zaciążyły widzę że w stresie zyją od wizyty do wizyty u Gina....
Z pewnością nie będzie to pełna radości ciąza dla żadnej z Was/nas... No ale nic nie poradzimy, trzeba przyjąć na klate to co los na nas zsyła, bo jakie jest inne wyjście? Wierzę że nic nie dzieje się bez przyczyny!
No tak to juz jest, samo życie.
Wiecie co? Ja jak się oderwałam od tematu ciązy, to odżyłam. Przez ostatnie dwa dni zaczełam żyć poza tematem ciąży i bardzo mi to odpowiadaZamiast do Gina umówiłam się do pulmunologa
chcę temat mojej astmy zbadać po latach, a co!!
Trzymam za Was kciuki, będę wpadać i odrywać Was od tematu przewodniego tego forum, jeśli pozwolicie??
Bree joł!Bree, Werka84, Szalona CZARNA, monika_89, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
no właśnie on stwierdził ze 12 dzień po zabiegu to badanie super, jeżeli chcę mogę spróbować jeżeli organizm nie będzie gotowy to nie zajdę , bo nie wiadomo czy pęcherzyk pęknie w ogóle, to nie jest niestety mój lekarz prowadzący ale chodzę do niego często na usg i mu ufam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 09:56
Bree, Staraczka23, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Matylda, grunt to uszy do góry.
Spotkało mnie teraz dokładnie to samo, pierwsze poronienie z za iegiem 1 listopada, ot idealnie w idealne święto.
Potem trafiłam tutaj to był mój pierwszy wyrkres i się udało? Wow. Fantastycznie.
Pierwsza beta 31, za dwa dni już 15. Czarne myśli, lekarz mówił ze nawet palcem nie mogę kiwnąć.
Ale stało się, 2 kwietnia i zupelnie bezpoleśnie, tak jakby nic tam nie było.
Jak każda z Was bardzo się bałam że sytuacja może się powtórzyć. Kolejnym razem też będę się bała.
Ale mój lekarz powiedzial mi bardzo ważną rzecz której trzymam sie i nie puszczam.
Zachodzimy w tą ciążę.
Ok, prawdopodobnie jest wadliwa i dlatego organizm jej nie toleruje.
Ale zachodzimy! I to jest najwazniejsze, bo kolejnym razem nam sie uda! Zobaczysz!
Werka84, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
unadarcy wrote:Cześć Dziewczyny... ale Wam zazdroszczę tych starań, tych wykresów i wizyt u Gina....
Szalona nie zdążyłam jeszcze życzyć Ci wszystkiego dobrego z okazji zajścia w ciążę więc życzę!! Mam nadzieję że już wszystko będzie dobrze....
ja nie wiedzialam ze Szalona jest w ciazyzaczelam czytac forum od tej strony
Moje gratulacje!!!
zdrowej i spokojnej ciazy zycze
czy cos jeszcze mnie ominelo?
Szalona CZARNA, matylda08, tysiaa93, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
Kochane mam pytanie. Czy uważacie, ze powinnam sprawidzić bhcg raz jeszcze ? Jej przyrost ? Miałam 144,6 do zapłodnienia powinno dojść około 3-6 kwietnia. Chyba pójdę do rodzinnego żeby dal mi skierowanie i od razu a progesteron też. Bo z wrażenia nie zrobiłam w poniedziałek
-
Dzień dobry. Z małżem dalej na wojennej ścieżce. Wkurza mnie że dla niego jak nastanie noc to wszystko się resetuje i na drugi dzień nie ma problemu. A przecież trzeba pogadać. Eh. Zobaczymy jak będzie.
Matylda mam nadzieję że jakoś się trzymasz
Bree co się stało u Ciebie?
Strataczka od tego jesy forum żeby się wygadać. Tak czy siak będziesz musiała pogadać o tym z mężem, temat będzie się za Wami ciągnął
Anja zostaw lepiej wujka googlei, tylko będziesz się stresowac
Czarna sprawd dla spokoju ducha
Undarcy cieszę się że odżyłaśBree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualnySzalona sprawdź ale tylko raz potem nie ma sensu tylko niepotrzebny stres . Wierzę że Twoja będzie z pięknym przyrostem bo wszystko co złe zabrałam Ja . Unadarcy masz rację życie nie może kręcić się wokół jednego tematu . Ja chyba wyluzuje bardziej - podsunęłaś dobry pomysł
Bree, hiacynta99, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość