Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja już czekam w kolejce do gina. Wyniki z krwi i moczu mam bardzo dobre
Trzymajcie kciuki żebym dostała zielone światło od następnego cyklu
tysiaa93, matylda08, fuksja, Bree, monika_89, kierzynka, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:A ja nie dostałam buziaka!
Foch.tylko że on tylko piłka i treningi
Bree zobaczysz jeżeli to ropień to za jakiś czas pojawi się taki cypek jak przy dużym pryszczutysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
Lenka87 wrote:Ja już czekam w kolejce do gina. Wyniki z krwi i moczu mam bardzo dobre
Trzymajcie kciuki żebym dostała zielone światło od następnego cyklu
Trzymam kciuki! Ja do gina za godzinęLenka87, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
nick nieaktualny
-
matylda08 wrote:Ja cię całuję i żeby mój syn kiedyś trafił na taką osobę jak Ty
tylko że on tylko piłka i treningi
Bree zobaczysz jeżeli to ropień to za jakiś czas pojawi się taki cypek jak przy dużym pryszczuA tak serio to nie życz mu tego
Niech znajdzie sobie kogoś z łatwiejszym charakterem haha
Idę jutro na babskie spotkanie, znowu wypiję winkoBree, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hiacynta99 wrote:Jesli chodź o moje ovu to program zawodzi bo 15 dc miałam usg i lek nie widziała owulacji. A w niedziele bardziej cos czułam ze cos na ovu wskazuje albo ze będzie ...
Bree, matylda08, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
matylda08 wrote:Ja uciekam do mojego ulubionego "piździgrabka" zobaczymy co mądrego powie
Lenka trzymam kciuki
Bree pisz na karteczce zawsze co potrzebujesz;)
Odezwe sie póżniej
Pisze na kartkach ale tego zapomnialam napisac, ja mam pamiec jak woda w koszykutysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Lenka87 wrote:W kolejce same laski z wielkimi brzuchami...
tysiaa93, matylda08, monika_89 lubią tę wiadomość
-
hiacynta99 wrote:Jesli chodź o moje ovu to program zawodzi bo 15 dc miałam usg i lek nie widziała owulacji. A w niedziele bardziej cos czułam ze cos na ovu wskazuje albo ze będzie ...
To program komputerowy ktory wyznacza cos dzieki danym jakie mu wklepujemy, stad moga byc pewne odchylenia czy niescislosci, gin to gin!tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Już po. Nie ma śladu po zabiegu. W kolejnym cyklu wracamy do starań
kierzynka, tysiaa93, Szalona CZARNA, hiacynta99, Bree, anjaaa, matylda08, monika_89, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
Lenka87 wrote:W kolejce same laski z wielkimi brzuchami...
to pomagało mi baardzo
hiacynta99, Bree, anjaaa, matylda08, monika_89 lubią tę wiadomość
-
Ja w tym cyklu w ogóle nie mierzyłam temperatury
to mnie tylko stresuje więc nie bawiłam się w to
i piłam duuużo winka (nie mamrot) ;p
Szalona CZARNA, hiacynta99, Bree, anjaaa, matylda08, monika_89, PrimaSort lubią tę wiadomość