Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
hiacynta99 wrote:Wczoraj łamanie w kościach gorączka bol gardła nawet a dzis jak z bata szczelil wszystko ustało temp nawet niska bo tylko 36,4 fuck co sie ze mną dzieje
caly swiat jest do dupy tyle złych wieści przepraszam jest mi przykro ide do roboty cos porobić bo zwariuję
Matylda trzymaj się !!!!! I nie poddawaj Bo żadne słowa pocieszenia które będę klepać nie pomogą !!
mam to samo, bol gardla, goraczka i lamanie w kosciach.... masakra jakashiacynta99, tysiaa93, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość
-
matylda08 wrote:Bree koniecznie z tym guzkiem do lekarza niech zrobi usg a może to czyrak lub ropień ? boli Cię to ?
Pojawilo sie z dnia na dzien (w sobote to zauwazylam). Jest wielkosci fasoli i bardzo twarde, zaczerwienione, myslalam ze to moze po ugryzieniu ale to juz powinno troszke zejsc bo od soboty... boli przy dotykaniu... na ropien nijak nie wyglada... na wizyte u nas i tak sie czeka minimum tydzien...
Dziwne to, nigdy nie widzialam niczego podobnego...
-
Bree wrote:No ja to bym mogla o moim ex trylogie napisac
jakbysmy pochodzili z 2 zupelnie innych planet
kiedys myslalam ze on sie zmieni ale sie nie zmienial, a ja nie mialam sily sie dalej meczyc wiec sie rozstalismy... teraz wiem ze to byla dobra decyzja, ja Ci nie chce niczego absolutnie sugerowac, zeby nie bylo
Byc moze niektorzy sie potrafia jakos dogadac albo pojsc na jakies ultimatum, ale u nas ultimatum mialo polegac ze ja powinnam sie dostosowac do niego
Mam nadzieje ze u Was bedzie dobrze!
Mayulda jesienią bobas będzie Ci fikał w brzuszku, zobaczys
Co do porodów: moje 3! Znajome mają termin plus minus na mój a szwagierka mojej siostry na ten sam dzień także tego...
Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
hiacynta99 wrote:Dziewczyny w moim przypadku to się cieszę piczowata małpa chyba nadchodzi temp mi spadła. Szyjka jest miękka otwarta i troszkę śluzu brązowego na papierze. Zauważyłam.. Tylko tak wcześnie ?
na malpe to troche za wczesnie raczej... ja mialam takie plamienia brazowe na kilka dni przed @ ale my chyba mamy termin na poczatek maja wiec to jeszcze troche czasu...hiacynta99, tysiaa93, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBree wrote:mam to samo, bol gardla, goraczka i lamanie w kosciach.... masakra jakas
Tylko ze to bylo wczoraj a dzis wszystko przeszło jak by nic nie bylo przeciez grypa nie przechodzi od tak
Czasem trzeba odpocząć wyciszyć sie . I wrócić na nowo
czytam o tym stosunku przerywanym ze wcale nie daje 100 pewności ze nie zajdzie sie kurw... A ja w tedy % i to 3 harnasie wydoliłam co ja mam myśleć znowu mam dziwne objawy jak z ostatniego cyklu ... ZałamkaBree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
hiacynta99 wrote:A to ja mam jeszcze lepiej siora męża chce żeby byla chrzestna w grudniu... Dopiero będzie mi przykro trzymać takiego małego niemowlaczka nie wiem czy sie zgodzę
...
Ja bym nie dala radyhiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
hiacynta99 wrote:Tylko ze to bylo wczoraj a dzis wszystko przeszło jak by nic nie bylo przeciez grypa nie przechodzi od tak
czytam o tym stosunku przerywanym ze wcale nie daje 100 pewności ze nie zajdzie sie kurw... A ja w tedy % i to 3 harnasie wydoliłam co ja mam myśleć znowu mam dziwne objawy jak z ostatniego cyklu ... Załamka
kto wie moze sie jakis zolnierzyk supermen trafil<zarcik> Oby wszystko bylo po Twojej mysli!
hiacynta99, hiacynta99, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBree wrote:kto wie moze sie jakis zolnierzyk supermen trafil
<zarcik> Oby wszystko bylo po Twojej mysli!
Tylko ze ja nie chce wtedy piłam i wogole tak odrazu po zabiegu zaraz bym poroniła ... Boje sie jeszcze po tym co się tu taj dzieje boje sieBree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBree wrote:Hiacynta ja tez sobie kilka piwek wypilam od ovu
Bree, tysiaa93, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMierzylam sobie temp termometrem ovul 36,49 i term elektronicznym 37 co ja mam myśleć skąd takie różnice który termometr jest wiarygodny teraz mierze sobie temp zwykłym rteciowm on nigdy nie zawodzi tylko komu się chce tyle czekać ... Ja pierd.. Wszystko sie psuje ide melisę sobie zaparzyć
Bree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo niestety mój termometr owulacyjny zle mierzy temp term rteciowypokazal wynik 37,1
A dzis czuje sie dobrze skąd taki wzrost. Cos jest nie tak bo w szpitalu jak mi mierzyli w ciagu dnia bylo normalnie 36,5 jestem przerażona :'( rtęciowy term pod pachą. Mierzony juz jest 100 wiarygodny mam lodowate ręce !!!!Bree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Jeśli chodzi o książki to dla mnie mistrzem jest Harlan Coben
Paola ja poroniłam w grudniu a żona brata ciotecznego moja Jacka pod koniec grudnia urodziła... A trzy miesiące wcześniej urodziła jego siostra cioteczna, także w otoczeniu były dwa maluszki. Unikaliśmy ich jak ognia ale z czasem było lepiej, bez jakiegoś ogromnego bólu przebywaliśmy z tymi dziećmi, bo byliśmy pewni, że i my w końcu doczekamy takiego cudu. Poradzisz sobie, na początku będzie ciężko patrzeć na takie maleństwo i przytulać je, ale dasz sobie radę.
Jakoś nie mogę się pozbierać po tym co przydarzyło się MatyldzieSkoro jej się nie udało za drugim razem, to dlaczego mi ma się udać. Zwątpiłam lekko we wszystko, trzeba to jakoś przeżyć.
Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBree wrote:Pojawilo sie z dnia na dzien (w sobote to zauwazylam). Jest wielkosci fasoli i bardzo twarde, zaczerwienione, myslalam ze to moze po ugryzieniu ale to juz powinno troszke zejsc bo od soboty... boli przy dotykaniu... na ropien nijak nie wyglada... na wizyte u nas i tak sie czeka minimum tydzien...
Dziwne to, nigdy nie widzialam niczego podobnego...Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhiacynta99 wrote:Tylko ze to bylo wczoraj a dzis wszystko przeszło jak by nic nie bylo przeciez grypa nie przechodzi od tak
czytam o tym stosunku przerywanym ze wcale nie daje 100 pewności ze nie zajdzie sie kurw... A ja w tedy % i to 3 harnasie wydoliłam co ja mam myśleć znowu mam dziwne objawy jak z ostatniego cyklu ... ZałamkaBree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
matylda08 wrote:Może być też kaszak spróbuj maścią ichtiolową na gazik i takie robić opatrunki możesz też i od tego gorączkować jeżeli dalej będzie zaogniony to musisz wziąść antybiotyk niestety nieraz bywa że trzeba naciąć bo ból jest cholerny ale póki co spróbuj maścia
matylda08, Bree, PrimaSort lubią tę wiadomość