Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja lubię wesela, nawet bardzo ale w zabawach nigdy nie biore udziału
Mam wynik
W ciągu miesiąca zjechało z 3,3 do 0,79!!!!!!
Bardzo się cieszę!tysiaa93, Staraczka23, fuksja, Lenka87, Szalona CZARNA, kierzynka, matylda08, monika_89, hiacynta99, Bree lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
nick nieaktualnyBree wrote:
hahaha super psiak, ja sie boje duzych psow przez tego mojego bo tak sie do wiekszych sadzi, z daleka sie dre do ludzi aby zapinali na smycz
Nie wiem jakim cudem ale kilka lat temu ciotki amstaf jak przebiegal w domu to wujkowi palca zlamal
Jak twoj wykres teraz wyglada?hiacynta99, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Jak to ma być dla nas cios skoro niedługo też będziemy miały taki bebzonek
Fajny brzuś
Bree ciekawą pozę sobie obrałhiacynta99, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:A pamietacie jak sukienke szukalam naslub kuzynki? Slub odwolany
niedoszli panstwo mlodzi sie poklocili i rozstali
Pokaze wam brzucha juz większy niż cyki, paczta i zauroczta sie abyscie wy tak mialy
Ps. Jesli kogos urazam zdjeciami to mowcie wprost abym nie pokazywala bo wiem ze moze to byc dla niektorych z was cios. Z góry przepraszam
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f8b00862955f.jpgcuuuddoooo
hiacynta99, Staraczka23, Bree lubią tę wiadomość
-
Staraczka23 wrote:Ja wiem na pewno bedziecie mialy brzusie ale fakt faktem ze to wątek poronien
tysiaa93, matylda08, Staraczka23, hiacynta99, Bree lubią tę wiadomość
-
kierzynka wrote:u mnie od poczatku to działało tak że jak widziałam bruszki to nie było mi przykro tylko myślałam sobie: I ja niedługo taki będę miała
Jak tam się czujesz?
kierzynka, matylda08, Szalona CZARNA, hiacynta99, Bree lubią tę wiadomość
-
u mnie w zasadzie zero objawów. Od trzech dni mnie mdli ale myślę że to od zaziębienia. Denerwuje mnie ten brak objawow ale wmawiam sobie że jest dobrze i tak będzie dalej
Ola_45, matylda08, tysiaa93, hiacynta99, Szalona CZARNA, Bree lubią tę wiadomość