Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Bree takim zabawom też mówię nie, zaznaczyłam to zaraz na wstępie jak omawialiśmy impreze z zespołem
Staraczka fajny brzucholnie ma szans żeby młodzi sie zeszli?
Monkey świetnie!
Tysia jak tam sytuacja u Ciebie? Jakies przeczucia?tysiaa93, Staraczka23, matylda08, Bree lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Idzie 15:00 czyli moja godzina drzemki ...n o jak z zegrakiem w reku od tygodnia codziennie... godzinka na spanie
tysiaa93, Staraczka23, hiacynta99, matylda08, kierzynka, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBree wrote:Dostalam wlasnie zaproszenie na grilla do fajnych ludzi
Ide stracha naprawiac bo mu obiecalam a pozniej grillingpierwszy zaproszeniowy w tym roku
trzymajcie sie kobietki kochane, zycze Wam udanego popoludnia
no ja jutro na grilla ide wasze zdrowie wypijetysiaa93, Staraczka23, Bree lubią tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:Monika ja mam przeczucia co miesiąc, ale jak widać jeszcze nic z nich nie wynikło
U nas coś się chmurzy i na burzę zbiera...tysiaa93, Staraczka23, hiacynta99, matylda08, Bree lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
Monkey wrote:Wyniknie, wyniknie
U nas coś się chmurzy i na burzę zbiera...W przyszłym tygodniu idzie do szpitala. Tak bym chciała, żeby doczekała prawnuka!
Ale niestety nie jest to ode mnie zależne.
Co do zmian w organizmie to od kilku dni boli/kłuje mnie podbrzusze ale cycki są cały czas takie same, więc pewnie nie wyszło. Muszę cierpliwie czekać
U mnie pogoda wyjątkowo ładnaStaraczka23, hiacynta99, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKierzynka ciesz sie poki mozesz ja tez zero objaw, 8 tydz sie zaczely potem tak chyba do 10 i w 15/16 nawrót byl a teraz cisza.
Monika nie mam pojęcia ale grubo bylo u nich w tamtym tygodniu z tego co sluszalam to on wystawil jej walizki i siedzi u ciotki.
tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
Tysia mam nadzieję że jednak sie udało. W mażdym razie trzymam kciuki. Za babcię też :*
Staraczka to nieciekawiea jak u Ciebie z małżem?
Anja jak wyniki?hiacynta99, matylda08, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymonika_89 wrote:Tysia mam nadzieję że jednak sie udało. W mażdym razie trzymam kciuki. Za babcię też :*
Staraczka to nieciekawiea jak u Ciebie z małżem?
Anja jak wyniki?
No właśnie jak ta beta stawiam na 3 tys bety ze będzietysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyprzyjechał mój synus malutki do mamusi więc zaglądać będę z doskoku muszę się nim nacieszyc
Tysia trzymam kciuki może to będzie ciąża z zaskoczenia
podobno te paskudztwa z płuc zawsze można wyciachać i nieźle rokują gorzej jak na opłucnej - będzie dobrze zobaczysz trzeba wierzyćhiacynta99, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Monkey wrote:Ja lubię wesela, nawet bardzo ale w zabawach nigdy nie biore udziału
Mam wynik
W ciągu miesiąca zjechało z 3,3 do 0,79!!!!!!
Bardzo się cieszę!
Dobry powod do alkoholizacjitysiaa93, Monkey, matylda08, hiacynta99 lubią tę wiadomość