Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Lenka87 wrote:Mnie cieszy bo jakbym dostała w środę to P by przyjechał 8 dc i jazda
monika_89, Lenka87, Monkey, matylda08, Bree, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
Mysz86 wrote:Mąż mnie wkurza, nawet śmieci nie wyniósł... Ja gotuję, sprzątam, prasuję... A on leży i leży, czasem po jajkach się podrapie... A mnie napadł jakiś szał wiosennych porządków.
Ale ostatnio ciężko pracuje, więc nic mi się nie stanie jak coś ogarnę za niego
Toxey, matylda08, Bree lubią tę wiadomość
-
Mysz86 wrote:Mąż mnie wkurza, nawet śmieci nie wyniósł... Ja gotuję, sprzątam, prasuję... A on leży i leży, czasem po jajkach się podrapie... A mnie napadł jakiś szał wiosennych porządków.
tysiaa93, matylda08, Bree lubią tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:To zróbmy tak... Do ciebie niech @ przyjdzie a ode mnie niech trzyma się z daleka
tysiaa93, matylda08, Bree, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
Agulka ja miałam owu w cyklu po łyżeczkowaniu. Jajcor napieprzał jak głupi, testy owu pozytywne
Lenka to ilu dniowe masz cykle? U mnie owu pojawia sie najwcześnkej 18dc
Mysz to zostaw syf, może zacznje mu przeszkadzać
Zaczynam martwić sie o anije...
Małż na piwie z kolegami i co? Nawet wina wypic nie moge bo trzeba go odebrac. Dupa. Zabralam sie za porządki, coś trzeba robićtysiaa93, matylda08, Bree lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualny
-
Już piłam winko. A mężowi syf nie zacznie przeszkadzać. On jakby nawet nie miał nic wyprane, to zamiar wyprać, to by sobie nowe kupił. Jakby naczynia były wszystkie brudne, to umyłby to, co byłoby mu potrzebne...
Czasem sprząta, nie mogę powiedzieć, ze nie. Ale dzis totalnie nic nie robi i mnie tym wnerwia.matylda08, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny