Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Staraczka23 wrote:Aaaa powinnas pufe podlozyc bo mu nogi wiszą
hahaha super psiak, ja sie boje duzych psow przez tego mojego bo tak sie do wiekszych sadzi, z daleka sie dre do ludzi aby zapinali na smycz
Nie wiem jakim cudem ale kilka lat temu ciotki amstaf jak przebiegal w domu to wujkowi palca zlamal
Jak twoj wykres teraz wyglada?
Dogi niemieckie sa duze dlatego ze z natury to bardzo bojace psy i on jakby mogl to przed mysza by na lampe wlazl, taki typowy Scooby DooDlatego natura dala mu duze cialo zeby inne psy mialy respekt bo sam by sie nie wybronil
A moj wykres jest w moim podpisieWyglada jak lądujący samolot
tysiaa93, matylda08, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
Staraczka23 wrote:Najgorsze ze ja sie wstydze tego brzucha bo bo wmawiam sobie ze wygladam jak spasiona a nawet niewoem kiedy urósł i tak jak wychodze z domu to ubieram luzne ciuchy
Spoko, ja mam wiekszy a nie jestem w ciazytysiaa93, matylda08, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rozpoczęłam weekend ;] co prawda nie z czerwonym na endometrium, ale białym wytrawnym winkiem. Póki się nie staram o dzidziulka kochanego to sobie troszkę pozwolę, jedna porządna szklaneczka winka hahaha
tysiaa93, matylda08, Lenka87, hiacynta99, Bree lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualny
-
hiacynta99 wrote:A ja znowu mam chcice na sok bananowy ostatnio tez bym sok bananowy jak bylam w ciazy !!!!! Kurde
Hmm byłoby ciekawie jakby się okazało, że jesteś w ciążymatylda08, Lenka87, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tysiaa93 wrote:Mnie też pobolewa, więc pewnie i do mnie przyjdzie
Ale mnie to akurat nie cieszy
tysiaa93, monika_89, Bree lubią tę wiadomość
-
mam do Was pytanie, czy w cyklu po poronieniu zauważyłyście u siebie owulację czy jej raczej nie było? Bo u mnie sie na nią nie zapowiada. Byłam na monitoringu sprawdzić jak tam moje jajniki i brak dominujących pęcherzyków. Myślicie, że to za wcześnie jeszcze na starania?
Bree lubi tę wiadomość
-
agulka0629 wrote:mam do Was pytanie, czy w cyklu po poronieniu zauważyłyście u siebie owulację czy jej raczej nie było? Bo u mnie sie na nią nie zapowiada. Byłam na monitoringu sprawdzić jak tam moje jajniki i brak dominujących pęcherzyków. Myślicie, że to za wcześnie jeszcze na starania?
Starać się zaczęłam po pierwszej miesiączce. Jeśli wszystko ci się zagoiło (badanie usg) to możesz się starać, to zależy od ciebie.
matylda08, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagulka0629 wrote:mam do Was pytanie, czy w cyklu po poronieniu zauważyłyście u siebie owulację czy jej raczej nie było? Bo u mnie sie na nią nie zapowiada. Byłam na monitoringu sprawdzić jak tam moje jajniki i brak dominujących pęcherzyków. Myślicie, że to za wcześnie jeszcze na starania?
Ja zauważyłam u siebie owulację w pierwszym cyklu "po"... Jeśli lekarz nie zabronił to działajcieJa musiałam odczekać przynajmniej 3 miesiące...
tysiaa93, Monkey, matylda08, Bree lubią tę wiadomość