Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymonika_89 wrote:Monkey tzn?
Toxey nie dziwe sie że padasz na twarz skoro tyle pracujesz. Wpadnie Ci chociaz za to jakas dodatkowa kasa?
Na szczęście tak. Ale wolę nie mieć tej kasy, a za to normalne godziny... Już mam dosyć tej pracy, chcę na L4Bree, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPowiedźcie mi proszę... Jesteście po zabiegach, czy po samoistnym... Słyszałam wiele opinii, że pierwsza ciąża bez problemu, a w drugą po zabiegu już dziewczyny nie mogły zajść... I trochę zaczynam się negatywnie zastawiać.
Bree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Toxey wrote:Powiedźcie mi proszę... Jesteście po zabiegach, czy po samoistnym... Słyszałam wiele opinii, że pierwsza ciąża bez problemu, a w drugą po zabiegu już dziewczyny nie mogły zajść... I trochę zaczynam się negatywnie zastawiać.
Bo jest trudniej? Mój gin mówił, że to nie ma żadnego związku i ja mu wierzę, po co się negatywnie nastawiać...
monika_89, Toxey, fuksja, Bree, matylda08, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
Toxey po zabiegu. Pocieszę Cię że szwagierka miała zabieg, zaszła od razu jak tylko dostali zielone. Ciaza książkowa więc da się
Monkey bo za mało wina pijesz i źle widzisztysiaa93, Toxey, Lenka87, Monkey, Bree, matylda08 lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Ja jestem po zabiegu ale dopiero w następnym cyklu wracamy do starań, więc nie pomogę. Ale Kierzynka jest najlepszym przykładem że może zajść w 1 cpp
tysiaa93, Toxey, Bree, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tysiaa93 wrote:Jestem po zabiegu i jestem pewna, że w drugą ciążę zajdę bo niby dlaczego nie
Bo jest trudniej? Mój gin mówił, że to nie ma żadnego związku i ja mu wierzę, po co się negatywnie nastawiać...
Uwielbiam Twoje podejścietysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
tysiaa93 wrote:
dziękuję, ale taka jest prawda
Skoro raz zaszłyśmy w ciążę to zajdziemy i następny raz, tylko może trochę dłużej nam to zajmie
Pisz tak częściejtysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
agulka0629 wrote:mam do Was pytanie, czy w cyklu po poronieniu zauważyłyście u siebie owulację czy jej raczej nie było? Bo u mnie sie na nią nie zapowiada. Byłam na monitoringu sprawdzić jak tam moje jajniki i brak dominujących pęcherzyków. Myślicie, że to za wcześnie jeszcze na starania?
Ja mialam w cyklu bezposrednio po poronieniu owulacjematylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Mysz86 wrote:Już piłam winko. A mężowi syf nie zacznie przeszkadzać. On jakby nawet nie miał nic wyprane, to zamiar wyprać, to by sobie nowe kupił. Jakby naczynia były wszystkie brudne, to umyłby to, co byłoby mu potrzebne...
Czasem sprząta, nie mogę powiedzieć, ze nie. Ale dzis totalnie nic nie robi i mnie tym wnerwia.
jakbym mojego ex widzialamatylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Toxey wrote:Powiedźcie mi proszę... Jesteście po zabiegach, czy po samoistnym... Słyszałam wiele opinii, że pierwsza ciąża bez problemu, a w drugą po zabiegu już dziewczyny nie mogły zajść... I trochę zaczynam się negatywnie zastawiać.
Ja po samoistnym i w 2 tygodnie po poronieniu juz mialam zielone swiatlo.matylda08, tysiaa93, hiacynta99 lubią tę wiadomość