Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Monkey wrote:Tysia ja tam mam czuja, ze nie będziesz potrzebowała naszego wsparcia. Będzie zielono
Ja sączę piwo ale cos słabo mi wchodziMonkey, tysiaa93, matylda08, hiacynta99, Bree lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
jaki mój mąż jest durny...dzwonił żeby go odebrać, a mieli go odwieźć.
dobrze, że mieszkamy jeszcze z moim rodzicami, moja siostra po niego pojechała bo chyba musiałby wracać piechotą/taxi...
tysia a nazywaj tą Twoją fasolę jak chcesz, może być glodzillaw sumie też bym cos wszamała
tysiaa93, matylda08, hiacynta99, Bree lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Haha, nieźle
Najwyżej by na piechotkę wrócił, na pewno trochę świeżego powietrza dobrze by mu zrobiło
Takie orzeźwienie po alkoholu
W środę się okaże czy głodzilla pojawi się w tym cyklu czy może w następnymhiacynta99, matylda08, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBree wrote:Wrocilam z grila
nadal jestem chora, jutro bedzie tydzien a grypa dalej trzyma...od kilku dni nie wypilam ani grama alko a teraz na grilu prawie litr grzanego wina
Chyba sie poloze ale nie jestem nawalona tylko juz zmeczona tym kichaniem, smarkaniem i kaszlem... ilez mozna....
...chcialam wiruski ale nie takie
Dobranoc kobietki, milego wieczoru a pozniej kolorowych snow wzgledne goracych uniesienzdrowiej !!!
tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanjaaa wrote:Ale mi wysypalo twarz, syf goni syf.. oby to kolejny zdrowy objaw ciazy
Ide spac kochane, mam dosc na dzis..Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 00:07
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Haha, nieźle
Najwyżej by na piechotkę wrócił, na pewno trochę świeżego powietrza dobrze by mu zrobiło
Takie orzeźwienie po alkoholu
W środę się okaże czy głodzilla pojawi się w tym cyklu czy może w następnym
Zasłużyłaś na To !!!!!!
..
.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ależ miałam złe sny. Śniło mi się, że byłam w szpitalu, a ja do szpitala tylko w jednym celu chodzę. Na łyżeczkowanie. Eh.
Poza tym chyba już coś pyli. Mam ciągle zapchany nos, wysuszoną śluzówkę i wiecznie kicham.Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość