Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
hiacynta99 wrote:Hej .. Ja dzis skonczona jestem Glowa boli od wczoraj nic nie jadłam ... Tylko browarki byly heh ..
No ladnie, a ja sama obalilam wczoraj litr grzanego wina i nawet mnie nie ruszylo, to juz bardziej warka strong na mnie dziala,a le co ciekawe prawie od tygodnia nie mam ochoty na piwo, to chyba przez te grype, chociaz apetyt mi dopisujetysiaa93, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
anjaaa wrote:Dzien dobry
Moj humor dosc sredni, cos mi w noge wlazlo nie moge chodzic.. jesli chodzi o ciaze to chyba zaczynam nastawiac sie na gorsze wiesci..
kochanie chyba wiem jak sie czujesz i podejrzewam ze nikt i nic nie bedzie Cie w stanie uspokoic do chwili kiedy nie wykluczysz swoich obaw wynikami bety. Szkoda ze nie mozna tego zalatwic w weekend prywatnie w szpitalu albo gdzies po znajomosci, nie musialabys czekac, ale ja nie wiem jak i gdzie sie robi w PL takie badania, mysle ze gdybys miala mozliwosc to nie czekalabys to wizyty.
trzymam kciukitysiaa93 lubi tę wiadomość
-
anjaaa wrote:Dzien dobry
Moj humor dosc sredni, cos mi w noge wlazlo nie moge chodzic.. jesli chodzi o ciaze to chyba zaczynam nastawiac sie na gorsze wiesci..
Trzymam mocno kciuki żebyś była tym szczęśliwym przypadkiem, bo to by pomogło również nam tu wszystkim. Nadzieja czyni cuda jak to mówią, ale my po przejściach zawsze już inaczej będziemy podchodzić do pewnych rzeczy...tysiaa93, Bree, hiacynta99, Toxey lubią tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:Ale dzisiaj pięknie, aż chce się żyć
e tu u mnie typowe brytyjskie niebo, zaraz chyba pojade na zakupy a nic mi sie nie chce tylko spac...wczoraj o 21 juz bylam w lozkua normalnie to nocny Marek jestem
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Monkey wrote:Bree myślę, że tempka jest pewniejsza niz testy
Właśnie się dowiedziałam, że koleżanka jest w ciąży. Tak strasznie chciałabym do niej dołączyć
Anjaa co się dzieje?
Ja czytalam o przypadkach gdzie dziewczyny po ovu maja tak niewidoczny skok temp ze wykresy jak OF jej nie wykrywaja dlatego bazuja tylko na testachAle ciezko cokolwiek wyrokowac bo nie wiem jak mialas wczeniej, ja sama dopiero zaczelam sie w to bawic 3 cykl wiec jestem poczatkujaca i wiem tyle co przeczytam albo uslysze
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:U uuu to musi być utalentowany
W wielu dziedzinach...
Raz jedna tak jeczala ze az mnie przepraszala za to ze byla tak glosno a na drugi dzien moja sasiadka sie na mnie dziwnie patrzala a ja nie wiedzialam co mam jej powiedziec
No istny cyrktysiaa93, Lenka87, matylda08, Toxey, kierzynka lubią tę wiadomość
-
Monkey hmm dziwny ten wykres. Chyba bez kolejnego pomiaru nie ma co gdybac
Anja prossę nie martw się :* papola ma rację zdarzają sie przypadki że mimo niskoego przyrostu z dzidzią wszystko ok. Nie chcę siać czarnych myśli, ale u mnie taka sytuacja skonczyła się jak skończyła. Mam nadzieję że u Ciebie będzie odwrotnie. Tulę bardzo mocno :*tysiaa93, Bree, hiacynta99, Toxey, PrimaSort lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
tysiaa93 wrote:Mam chęć zrobić jutro test... Proszę, wybijcie mi to z głowy haha
Ja zrobilam dzisiaj chociaz wiedzialam ze to nie ma sensu, ale juz taka jestem ze robie czasami rzeczy ktore nie maja sensu
nawet nie nanioslam na wykres bo wstyd, tylko Wam sie przyznalamtysiaa93, Lenka87, matylda08, Toxey lubią tę wiadomość
-
monika_89 wrote:Tysia nie rób! Daj szansę środzie
Ale pewnie stchórzę i go nie zrobię
Bree, matylda08, Toxey, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
Bree wrote:Ja zrobilam dzisiaj chociaz wiedzialam ze to nie ma sensu, ale juz taka jestem ze robie czasami rzeczy ktore nie maja sensu
nawet nie nanioslam na wykres bo wstyd, tylko Wam sie przyznalam
WariatkaBree, matylda08, hiacynta99 lubią tę wiadomość