Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale natrzaskałyście... Ja pojechałam na targ do pobliskiego miasteczka. JAk wcześniej łaziłam po galeriach handlowych, to nic mi się nie podobało, więc pomyślałam, że spróbuję na targu. No i się udało. Kupiłam wiosenną bluzeczkę i dwie tuniki, które mogą także grać rolę letnich sukienek.
Posprzątałam też schowek w którym mamy wszystko. Dosłownie wszystko. Mąż wraca z ogrodu i pyta mnie "NO i gdzie to wielkie sprzątanie?" A to sprzątanie jest niewidoczne...tysiaa93, Bree, Lenka87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTysia poczekaj do soboty
Anja dla pocieszenia moja rosła wzorcowo a serduszko nie biło . Nie stresuj się już idź na spacer mówiłam betę robi się raz i koniec potem tylko nerwy .
My nad morzem pogoda cudna jeszcze zachaczyłam galerię ze skutkiemBree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja zrobiłam sobie rozpiździel w domu
Póki co wyjebałam firanki z dużego pokoju i wysprzątałam balkon
Powywalałam wszystkie kwiaty jakie miałam na parapecie i zastąpiłam je storczykami.
Mam świeżość której tak strasznie potrzebowałammatylda08, Toxey, Lenka87, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
nick nieaktualny
-
Mnie tam wszystkie kwiaty zdychają, nie mam ani jednego
Ja wrocilam z zakupów. Ogarnę co kupiłam i chyba kawa na podworku bo tak pięknie dziś. Wieczorem kino ze znajomymiBree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Przybiegam do Was spóźniona
ale czytam intensywnie - Tysia, a zrób sobie test, ja też zawsze robiłam, choć wiadomo było, że nic nie wyjdzie
Byłam u mojego lekarza ostatniej szansy i... całkowicie zaufałam tej babce. Bardzo rzeczowa, szczegółowo zinterpretowała mi obraz z USG, przejrzała moją papierologię szpitalną i inne - mam zrobić tylko badanie na cytomegalię, jeśli wynik będzie ujemny, to zaraz po majowej @ mamy wracać do starań. Zapytałam, skąd w takim razie teoria, że powinno się czekać 3 miesiące - dowiedziałam się, że jeśli wszystko w środku się zagoiło (co ona potwierdziła), to nie trzeba czekać aż tyle.
Na koniec powiedziała, że jest dostępna pod telefonem, jak już zobaczę na teście dwie kreski, to mam zaraz do niej wysyłać smsa i ustawi mnie na lekach (czeka mnie wtedy wizyta, usg - i prawdopodobnie do końca ciąży będzie Acard + Duphaston).
Powiem Wam, że jestem spokojniejsza - znalazłam lekarza, któremu jestem w stanie zaufać
Z tej radości odkurzyłam i umyłam mężowi autoToxey, hiacynta99, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
Fuksja ty stracilas jedna ciaze? W ktorym tygodniu bo nie pamietam, samoistnie czy z zabiegiem? Lekarkaa odrazu chce Ci dac po pozytywnym tescie duphaston i acard?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 16:12
Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt