Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Lenka87 wrote:Jak sobie pomyślę, że będę miała w tym nowym mieszkaniu sprzątania na jakieś 2 tygodnie to już się cieszę
Ciesze sie z Toba
Ja mam w PL caly dom do remontu ale mi sie nie chce a musze, i to taki generalny remonttysiaa93, Lenka87 lubią tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:Laski, wytrzymałam i nie kupiłam testu, przynajmniej nie będzie kusil
Ja kupilam paczke ovu i paczke ciazowych
...pewnie za tydzien bede musiala dokupic tych ovu wiecej
tysiaa93, Lenka87, Toxey lubią tę wiadomość
-
Bree wrote:Mysiu narazie jestescie dwoje a juz za jakis czas....
Zobaczysz
NO mam nadzieję, że w końcu się uda.
Mieszkamy z teściami, jest spoko, mamy całe piętro dla siebie, osobna kuchnia, osobna łazienka... Ale chciałabym mieć coś własnego. Poza tym w czasie życia obrasta się w rzeczy, i powoli zaczyna być mi ciasno.Bree, tysiaa93, Toxey lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny co myślicie o inofolicu, pije któraś? Czytałam kiedyś że to takie niby świetne na owulację... A czym to się różni od witamin takich kompleksowych (poza tym że inofolic nie ma tych witamin
), że niby od nich lepsze jest?
Bree, tysiaa93, fuksja lubią tę wiadomość
-
Mysz86 wrote:NO mam nadzieję, że w końcu się uda.
Mieszkamy z teściami, jest spoko, mamy całe piętro dla siebie, osobna kuchnia, osobna łazienka... Ale chciałabym mieć coś własnego. Poza tym w czasie życia obrasta się w rzeczy, i powoli zaczyna być mi ciasno.
Pewnie, nie ma jak u siebie, czlowiek dopiero jak sam zamieszka to czuje roznice, chociaz sa i tacy co lubia mieszkac w 3 pokolenia w jednym miejscu ale ja tam wole samatysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Bree wrote:Ciesze sie z Toba
Ja mam w PL caly dom do remontu ale mi sie nie chce a musze, i to taki generalny remonttysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
paola87 wrote:Dziewczyny co myślicie o inofolicu, pije któraś? Czytałam kiedyś że to takie niby świetne na owulację... A czym to się różni od witamin takich kompleksowych (poza tym że inofolic nie ma tych witamin
), że niby od nich lepsze jest?
tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
tysiaa93 wrote:Trzeba to uczcić!
a dosłownie przed chwilą zadzwoniła moja przyjaciółka, żebyśmy wpadli
Spokojnego wieczoru, dziewczyny! :*Lenka87, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
fuksja wrote:My własnie mamy taki remont - masakra! Moja łazienka aktualnie ma ściany zdarte aż do cegieł...
No ja tak bede miec tyle ze taki remont w naszym wypadku to ciezko bo my w UK a dom w PL a mieszkac tam nie mieszkamy od 6 lat. A troche szkoda brac urlop zeby go spedzac na remontacha tam wszystko trzeba robic nowe, drzwi, okna, sciany, komin, podlogi
tzw kapitalka
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
fuksja wrote:I nawet wiem jakim trunkiem
a dosłownie przed chwilą zadzwoniła moja przyjaciółka, żebyśmy wpadli
Spokojnego wieczoru, dziewczyny! :*
Spokojnego wieczoru i udanej alkoholizacjitysiaa93, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
Ja się chyba dzisiaj wcześniej położę, bo @ się zbliża i licha strasznie jestem. Tylko Młodego położę, ogarnę się i na wyrko
tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość