Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do budzetu to my wszystko razem, chyba taki podzial jak Wasz nie zdalby u nas egzaminu, mialam podobnie z moim ex i bylo bardzo zle
Tymbardziej ze on bardziej zyl ze swoja mamusia niz ze mna, ale to dluga i popieprzona historia. Bynajmniej tego nie neguje bo kazdy jest inny i ma inne priorytety
jak u Was to dziala - to dobrze
Toxey, tysiaa93, matylda08, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
Bree wrote:Faktycznie jesli macie tyle opcji do zwiedzania to troszke na wyrost jest kupowac teraz nowe rowery zeby zostac bez kasy... a takie wakacje zeby sie spinac to g*wno nie wakacje bo czlowiek po urlopie bardziej zmeczony niz przed...
No właśnie nie zostaniemy bez kasy. Gdyby to była kwestia zostania bez kasy, to miałabym argument. A to byłoby wyjście poza mój limit. Mój mąż nie ma limitów.Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
No wlasnie o to mi chodzilo, zle napisalam... Maz bedzie mial kase ale Tobie to znaczaco nadszarpnie budzet
Do bani... moze na wakacje tez powinniscie jezdzic osobno? Wtedy kazdy bylby zadowolony bo robilby na co ma ochote, ale nie wiem jakie macie ukladyLenka87, Toxey, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Bree wrote:No wlasnie o to mi chodzilo, zle napisalam... Maz bedzie mial kase ale Tobie to znaczaco nadszarpnie budzet
Do bani... moze na wakacje tez powinniscie jezdzic osobno? Wtedy kazdy bylby zadowolony bo robilby na co ma ochote, ale nie wiem jakie macie uklady
Za osobny urlop mąż by się śmiertelnie obraził. Teraz pojechał na rower, ale zapowiedziałam mu, że jak wróci, to pogadamy o urlopie.Bree, tysiaa93, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Toxey obys sie nie mylila
Mnie zawsze szczypia sutki najpierw a pozniej rwa piersi, ostatnio zaczelo sie od okolo 10 dpo wiec czekam cierpliwie tyle tylko ze mam grype od tygodnia i mysle ze ona moze pokrzyzowac mi fasolkowe planyToxey, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa na te plecy musiałam zacząć łykać przeciwbólowe, czego chciałam bardzo uniknąć, jutro u lekarza pewnie jakieś leki mi zapisze, więc pewnie będę musiała sobie odpuścić ten cykl, zobaczymy, może przez noc ozdrowieje.
Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Mysz specyficzny sposób na finanse, ale wiadomo co kto lubi. My mamy kazdy swoje konta, ale z mojej wypalty idą wszystkie wydatki, zakupy, utrzymanie naszych samochów no życie po porostu. Męża wypłaty nie ruszamy chyba że chodzi o budowę to wtedy wybieramy z tamtego konta. Wakacje hmm my akurat jesteśmy zgodni co do spędzania wolnego czasu, leżing plażing plus zwiedzanie
Udało Wam się pogadać? Na czym stanęło?skoro mąż planuje wyprawe rowerową to niech Ci zafunduje nowy sprzęcior
Toxey a może jakieś plastry rozgrEwające?
Brree o sutki!dobry znak
Anja jak samopoczuxie?tysiaa93 lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
anjaaa wrote:ciulowe, zle mysli nie daja mi spokoju choc tak bardzo bym chciala jutro uslyszec ze wszystko jest dobrze
Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
monika_89 wrote:Wakacje hmm my akurat jesteśmy zgodni co do spędzania wolnego czasu, leżing plażing plus zwiedzanie
Udało Wam się pogadać? Na czym stanęło?skoro mąż planuje wyprawe rowerową to niech Ci zafunduje nowy sprzęcior
Stanęło na tym, że pewnie wejdzie w życie moja opcja: Alpy, Słowackie Tatry, czeskie Góry Izerskie, Bieszczady, Pieniny... DO wyboru 3-4 opcje.
Do Chorwacji mąż boi się jechać swoim autem. Może jakbyśmy mieli nowe... Ale nowego auta z powodu wakacji nie będziemy kupowali.Bree, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość