X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża po poronieniu...
Odpowiedz

Ciąża po poronieniu...

Oceń ten wątek:
  • Bree Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika oby to byl tak jak piszesz zwiastun czegos :)
    W skali od 0 do 10 w ciazy am 10 a teraz to tak ze 2 :P moze sie jeszcze rozkreci bo to dopiero tydzien po ovulce :P

Anjaaa o ktorej masz jutro te wizyte? bede trzymac kciuki ;) i czekac na dobre wiesci ;)

Toxey za Ciebie tez, zeby bol szybko minal i zebys nie musiala lykac zadnych prochow :)

Mysza dobrze ze doszliscie do konsensusu ;) A co do auta my naszym 30to latkiem smigalismy po calej Europie :) Mercedesy sa nie do zdarcia :D

Toxey, monika_89, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość

Aniołek "M" 02.03.2015 (8 tc)

preg.png
  • monika_89 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysz Chorwacja ponoć przepiękna, przymierzamy się żeby się tam wybrać, ale na razie kasę pakujemy w dom. Z czegoś trzeba być zadowolonym ;)
    Alpy brzmią zachęcająco, Pieniny piękneee

bree ej więc jest szansa że wylądujemy razem na styczniówkach :D

Bree, Toxey, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• Ediii Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,
    Boze jak mnie nęci żeby zrobić test, mimo że wiem że nic z tego nie może być.
    Czy jestem nienormalna, czy może też tak macie?
    Zaczęły mnie bolec piersi, wiadomo @ sie zbliza a ja sobie myślę a może jadnak jakiś cud?
    Wariatka. Trzymajcie mnie.
    Anja trzymam kciuki.
    Ja jutro idę do mojego gin z wynikami.

Bree, Toxey, unadarcy, hiacynta99, tysiaa93, PrimaSort lubią tę wiadomość

n59y3e5ewov6z8v4.png

mhsvpx9inset8y66.png
    I dwa Aniołki 1.11.2014 i 2.4.2015
  • Bree Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika byloby super na styczen, w sam raz na urodziny dla mojego bo ostatnio dostal tylko test ciazowy :D

Ediii to jest calkiem normalne co piszesz, mnie tez bola piersi bo za tydzien mam miec @ a ja juz test zrobilam dzisiaj chociaz mam dopiero 8dpo i z gory wiedzialam ze nic mi nie wyjdzie ale i tak zrobilam, w sumie sama nie wiem po co :D

mam duzo testow, sa tanie i wiem ze je marnuje ale nie moglam sobie odmowic :D

Toxey, Ediii, unadarcy, hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ediii taaak ja też tak mam, wszystkie jesteśmy wariatkami, nie jesteś sama ;)

Bree, Ediii, unadarcy, hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• Bree Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No sama widzisz :D Wszystkie juz tak bardzo chcemy byc mamuskami ze z wytesknieniem szukamy drugiej kreski :D

unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość

preg.png
  • Mysz86 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree wrote:

Mysza dobrze ze doszliscie do konsensusu ;) A co do auta my naszym 30to latkiem smigalismy po calej Europie :) Mercedesy sa nie do zdarcia :D

Mercedesy owszem. My mamy dwa Fiaty. Mąż ma Bravo 8 letnie, a ja Seicento 14 letnie. Chociaż mechanik mi powiedział, że mój silnim przeżyje silnik męża. A inny, niezależny mechanik był zdziwiony, że 14 letni Seiczak tak dobrze się trzyma.

unadarcy, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość

Aniołki [*][*][*]
    ac95b5706d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haahaha ja już teraz mam ochotę testować mimo, że jeszcze owulacji nie było :D:D

unadarcy, Lenka87, hiacynta99, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość

• Ediii Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree, ja tez niby 9 dni po ovu.

Uff, to mi ulżyło. W sumie, testy nie są drogie, ale jest to troche szalone.
    A jeszcze ten detektor oznak ciąży niepotrzebnie daje nadzieje! To jego wina :-)

Toxey, unadarcy, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość

n59y3e5ewov6z8v4.png

mhsvpx9inset8y66.png
    I dwa Aniołki 1.11.2014 i 2.4.2015
  • fuksja Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysz86 wrote:
    Mercedesy owszem. My mamy dwa Fiaty. Mąż ma Bravo 8 letnie, a ja Seicento 14 letnie. Chociaż mechanik mi powiedział, że mój silnim przeżyje silnik męża. A inny, niezależny mechanik był zdziwiony, że 14 letni Seiczak tak dobrze się trzyma.

Też mam czternastoletnie Seicento - i serio, nie do zdarcia :)

tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość

3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami <3

7.03.2015 [*] 6 tydzień

• Mysz86 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fuksja wrote:
    Też mam czternastoletnie Seicento - i serio, nie do zdarcia :)

To auto jest świetne. Mało pali, tanie w naprawach, wszędzie się nim zaparkuje. Jeszcze kilka lat mam zamiar nim jeździć.
    Ja go dostałam od taty. On kupił nowe i przez 10 lat wyjeździł raptem 40 tys km. Ja przez te 4 pozostałe lata wyjeździłam 70 tys km.

Aniołki [*][*][*]
    ac95b5706d.png
  • monika_89 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edi taka nasza natura. Ja też sobie obiecałam że nie zatestuję wcześnjej, ale zobaczymy jak będzie ;)

Bree też mieliśmy mercedesa, ale w zeszłym roku sprzedaliśmy. Dla nas był niepraktyczny. Jasna tapicerka, sedan więc przy dzieciach odpada a dla męża do pracy też bie bardzo bo taki ma parking pod pracą że tylko by go mi poobijali.
    Teraz mamy 2 mondea, moje 10letnie i męża staruszek 18letni ale do pracy albo na budowę w sam raz :)

Mysz "sejczki" są fajne, wszędzie wjadą, kiedyś jeździłam cinquecento, fajnie było, ale za bardzo lubię większe auta. Marzę o suvie :P

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paola87 wrote:
    Dziewczyny co myślicie o inofolicu, pije któraś? Czytałam kiedyś że to takie niby świetne na owulację... A czym to się różni od witamin takich kompleksowych (poza tym że inofolic nie ma tych witamin :) ), że niby od nich lepsze jest?
    Ja pilam od momentu powrotu ze szpitala po poronieniu.

hiacynta99, Toxey, Bree lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • pap86 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szkoda, że weekend się już kończy. ale na szczęście w tym tygodniu pracujemy tyyyylko 4 dni :)
    Coś lekko czuję lewy jajnik. Czy ja zawsze mam owu z lewego? :O
    W tym tygodniu będę mierzyć tempkę o stałej porze porannej więc będę widziała czy owu już była. Chciałabym żeby była w 14 lub 15dc to by znaczyło, że mam równe ładne cykle. Dziś 12dc.
    Wczoraj mój mąż był na pępkowym u kolegi, urodził mu się mały Szymonek. A dziś moja koleżanka przesłała mi mmsa jej nowo narodzonego Mikołajka! Same chłopaki :) Muszę ją odwiedzić jak tylko dojdzie trochę do siebie, a Małego to chyba zacałuję :)
    I mam nadzieję w marcu przyszłego roku też urodzić dzidziulka! <3

tysiaa93, Toxey, Bree, kierzynka lubią tę wiadomość

Szymonek jest z nami od 11.09 :) 3490gram, 57cm, 10pkt
    f2wl9vvjamwjvsgw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam cos ostatnio rzadko bywam jestem u męża no i dzis wreszcie bylo czochrowanie biedak wreszcie nie kombinował tylko poszedł na całość <3 piłam piwko ale nie dobre bylo ...

Ale hamburgery. Byly cudowne sama robiłam :P

tysiaa93, Bree, kierzynka lubią tę wiadomość

• Szalona CZARNA Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) Wpadłam sie tylko przywitać dać znać że żyje:) Jutro napiszę jak było...

Bree trzymam kciuki za Twoje sutki ( dobrze że nie trzymam Cie za sutki :) ) i za kolejne objawy, które mam nadzieję szybko się pojawią.

Tysia czekam na Twoje dwie kreski :)

Anja nie martw się. Postaraj się wyciszyć dla siebie i dla fasoli. nic nerwy nie dadzą. Myśl pozytywnie mimo wszytsko!!

Buziaki kochane :*

tysiaa93, monika_89, Bree, kierzynka lubią tę wiadomość

Aniołek 13.11.2014 [*] 16 tc
    "CZASAMI CEL JEST WAŻNIEJSZY OD PODRÓŻY"
    f2w33e3koa7qwq76.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 01:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaa! Jak tu usnac gdy obok chrapie niedźwiedź! :D

Toxey, Szalona CZARNA, matylda08, hiacynta99, Bree, kierzynka lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Lenka87 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry. Śniło mi się dzisiaj że udało mi się zajść i znowu wylądowałam w szpitalu. Mieli mi zakładać szew na szyjkę ale zrobili usg i okazało się że serduszko nie bije... Coś mi się wydaje że im bliżej powrotu do starań tym częściej będę miała takie koszmary

[*]17tc Aniołek-31.01.2015 :( Na zawsze w naszych sercach <3
    Julia 21.02.2016 <3 2850 g szczęścia <3
    p655zbmhi58rbvwi.png
  • Szalona CZARNA Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was Wszystkie.

Lenka to normalne... Mi martwe dzieciaczki śniły się do momentu kiedy zaszłam w ciaże. To było straszne. Ciaża ma być okresem radości a nie smutku i trosk. Ale musimy to pokonać!

tysiaa93, Bree, kierzynka lubią tę wiadomość

Aniołek 13.11.2014 [*] 16 tc
    "CZASAMI CEL JEST WAŻNIEJSZY OD PODRÓŻY"
    f2w33e3koa7qwq76.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się ostatnio śniło, że wylatywały ze mnie szczątki dziecka, a mój mężu próbował je poskładać, to był dopiero hardcore. Obudziłam się cała zlana potem!

tysiaa93, Bree, PrimaSort lubią tę wiadomość

‹‹ 561 562 563 564 565 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ