Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Monika oby to byl tak jak piszesz zwiastun czegos
W skali od 0 do 10 w ciazy am 10 a teraz to tak ze 2moze sie jeszcze rozkreci bo to dopiero tydzien po ovulce
Anjaaa o ktorej masz jutro te wizyte? bede trzymac kciukii czekac na dobre wiesci
Toxey za Ciebie tez, zeby bol szybko minal i zebys nie musiala lykac zadnych prochow
Mysza dobrze ze doszliscie do konsensusuA co do auta my naszym 30to latkiem smigalismy po calej Europie
Mercedesy sa nie do zdarcia
Toxey, monika_89, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
mysz Chorwacja ponoć przepiękna, przymierzamy się żeby się tam wybrać, ale na razie kasę pakujemy w dom. Z czegoś trzeba być zadowolonym
Alpy brzmią zachęcająco, Pieniny piękneee
bree ej więc jest szansa że wylądujemy razem na styczniówkachBree, Toxey, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Hej dziewczyny,
Boze jak mnie nęci żeby zrobić test, mimo że wiem że nic z tego nie może być.
Czy jestem nienormalna, czy może też tak macie?
Zaczęły mnie bolec piersi, wiadomo @ sie zbliza a ja sobie myślę a może jadnak jakiś cud?
Wariatka. Trzymajcie mnie.
Anja trzymam kciuki.
Ja jutro idę do mojego gin z wynikami.Bree, Toxey, unadarcy, hiacynta99, tysiaa93, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
Monika byloby super na styczen, w sam raz na urodziny dla mojego bo ostatnio dostal tylko test ciazowy
Ediii to jest calkiem normalne co piszesz, mnie tez bola piersi bo za tydzien mam miec @ a ja juz test zrobilam dzisiaj chociaz mam dopiero 8dpo i z gory wiedzialam ze nic mi nie wyjdzie ale i tak zrobilam, w sumie sama nie wiem po co
mam duzo testow, sa tanie i wiem ze je marnuje ale nie moglam sobie odmowicToxey, Ediii, unadarcy, hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bree wrote:
Mysza dobrze ze doszliscie do konsensusuA co do auta my naszym 30to latkiem smigalismy po calej Europie
Mercedesy sa nie do zdarcia
Mercedesy owszem. My mamy dwa Fiaty. Mąż ma Bravo 8 letnie, a ja Seicento 14 letnie. Chociaż mechanik mi powiedział, że mój silnim przeżyje silnik męża. A inny, niezależny mechanik był zdziwiony, że 14 letni Seiczak tak dobrze się trzyma.unadarcy, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bree, ja tez niby 9 dni po ovu.
Uff, to mi ulżyło. W sumie, testy nie są drogie, ale jest to troche szalone.
A jeszcze ten detektor oznak ciąży niepotrzebnie daje nadzieje! To jego wina
Toxey, unadarcy, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
Mysz86 wrote:Mercedesy owszem. My mamy dwa Fiaty. Mąż ma Bravo 8 letnie, a ja Seicento 14 letnie. Chociaż mechanik mi powiedział, że mój silnim przeżyje silnik męża. A inny, niezależny mechanik był zdziwiony, że 14 letni Seiczak tak dobrze się trzyma.
Też mam czternastoletnie Seicento - i serio, nie do zdarciatysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
fuksja wrote:Też mam czternastoletnie Seicento - i serio, nie do zdarcia
To auto jest świetne. Mało pali, tanie w naprawach, wszędzie się nim zaparkuje. Jeszcze kilka lat mam zamiar nim jeździć.
Ja go dostałam od taty. On kupił nowe i przez 10 lat wyjeździł raptem 40 tys km. Ja przez te 4 pozostałe lata wyjeździłam 70 tys km.tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
Edi taka nasza natura. Ja też sobie obiecałam że nie zatestuję wcześnjej, ale zobaczymy jak będzie
Bree też mieliśmy mercedesa, ale w zeszłym roku sprzedaliśmy. Dla nas był niepraktyczny. Jasna tapicerka, sedan więc przy dzieciach odpada a dla męża do pracy też bie bardzo bo taki ma parking pod pracą że tylko by go mi poobijali.
Teraz mamy 2 mondea, moje 10letnie i męża staruszek 18letni ale do pracy albo na budowę w sam raz
Mysz "sejczki" są fajne, wszędzie wjadą, kiedyś jeździłam cinquecento, fajnie było, ale za bardzo lubię większe auta. Marzę o suvietysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
paola87 wrote:Dziewczyny co myślicie o inofolicu, pije któraś? Czytałam kiedyś że to takie niby świetne na owulację... A czym to się różni od witamin takich kompleksowych (poza tym że inofolic nie ma tych witamin
), że niby od nich lepsze jest?
hiacynta99, Toxey, Bree lubią tę wiadomość
-
szkoda, że weekend się już kończy. ale na szczęście w tym tygodniu pracujemy tyyyylko 4 dni
Coś lekko czuję lewy jajnik. Czy ja zawsze mam owu z lewego?
W tym tygodniu będę mierzyć tempkę o stałej porze porannej więc będę widziała czy owu już była. Chciałabym żeby była w 14 lub 15dc to by znaczyło, że mam równe ładne cykle. Dziś 12dc.
Wczoraj mój mąż był na pępkowym u kolegi, urodził mu się mały Szymonek. A dziś moja koleżanka przesłała mi mmsa jej nowo narodzonego Mikołajka! Same chłopakiMuszę ją odwiedzić jak tylko dojdzie trochę do siebie, a Małego to chyba zacałuję
I mam nadzieję w marcu przyszłego roku też urodzić dzidziulka!tysiaa93, Toxey, Bree, kierzynka lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualnyWitam cos ostatnio rzadko bywam jestem u męża no i dzis wreszcie bylo czochrowanie biedak wreszcie nie kombinował tylko poszedł na całość
piłam piwko ale nie dobre bylo ...
Ale hamburgery. Byly cudowne sama robiłamtysiaa93, Bree, kierzynka lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Wpadłam sie tylko przywitać dać znać że żyje:) Jutro napiszę jak było...
Bree trzymam kciuki za Twoje sutki ( dobrze że nie trzymam Cie za sutki) i za kolejne objawy, które mam nadzieję szybko się pojawią.
Tysia czekam na Twoje dwie kreski
Anja nie martw się. Postaraj się wyciszyć dla siebie i dla fasoli. nic nerwy nie dadzą. Myśl pozytywnie mimo wszytsko!!
Buziaki kochane :*tysiaa93, monika_89, Bree, kierzynka lubią tę wiadomość
-
Dobry. Śniło mi się dzisiaj że udało mi się zajść i znowu wylądowałam w szpitalu. Mieli mi zakładać szew na szyjkę ale zrobili usg i okazało się że serduszko nie bije... Coś mi się wydaje że im bliżej powrotu do starań tym częściej będę miała takie koszmary
tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
Witam Was Wszystkie.
Lenka to normalne... Mi martwe dzieciaczki śniły się do momentu kiedy zaszłam w ciaże. To było straszne. Ciaża ma być okresem radości a nie smutku i trosk. Ale musimy to pokonać!tysiaa93, Bree, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny