WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża po poronieniu...
Odpowiedz

Ciąża po poronieniu...

Oceń ten wątek:
  • Bree Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika oby to byl tak jak piszesz zwiastun czegos :)
    W skali od 0 do 10 w ciazy am 10 a teraz to tak ze 2 :P moze sie jeszcze rozkreci bo to dopiero tydzien po ovulce :P

Anjaaa o ktorej masz jutro te wizyte? bede trzymac kciuki ;) i czekac na dobre wiesci ;)

Toxey za Ciebie tez, zeby bol szybko minal i zebys nie musiala lykac zadnych prochow :)

Mysza dobrze ze doszliscie do konsensusu ;) A co do auta my naszym 30to latkiem smigalismy po calej Europie :) Mercedesy sa nie do zdarcia :D

Toxey, monika_89, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość

Aniołek "M" 02.03.2015 (8 tc)

preg.png
  • monika_89 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysz Chorwacja ponoć przepiękna, przymierzamy się żeby się tam wybrać, ale na razie kasę pakujemy w dom. Z czegoś trzeba być zadowolonym ;)
    Alpy brzmią zachęcająco, Pieniny piękneee

bree ej więc jest szansa że wylądujemy razem na styczniówkach :D

Bree, Toxey, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość

13.02.2015 - Aniołek (7tc)
    21.01.2016 - P. <3
    24.04.2017 - M. <3
  • Ediii Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,
    Boze jak mnie nęci żeby zrobić test, mimo że wiem że nic z tego nie może być.
    Czy jestem nienormalna, czy może też tak macie?
    Zaczęły mnie bolec piersi, wiadomo @ sie zbliza a ja sobie myślę a może jadnak jakiś cud?
    Wariatka. Trzymajcie mnie.
    Anja trzymam kciuki.
    Ja jutro idę do mojego gin z wynikami.

Bree, Toxey, unadarcy, hiacynta99, tysiaa93, PrimaSort lubią tę wiadomość

n59y3e5ewov6z8v4.png

mhsvpx9inset8y66.png
    I dwa Aniołki 1.11.2014 i 2.4.2015
  • Bree Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika byloby super na styczen, w sam raz na urodziny dla mojego bo ostatnio dostal tylko test ciazowy :D

Ediii to jest calkiem normalne co piszesz, mnie tez bola piersi bo za tydzien mam miec @ a ja juz test zrobilam dzisiaj chociaz mam dopiero 8dpo i z gory wiedzialam ze nic mi nie wyjdzie ale i tak zrobilam, w sumie sama nie wiem po co :D

mam duzo testow, sa tanie i wiem ze je marnuje ale nie moglam sobie odmowic :D

Toxey, Ediii, unadarcy, hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ediii taaak ja też tak mam, wszystkie jesteśmy wariatkami, nie jesteś sama ;)

Bree, Ediii, unadarcy, hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• Bree Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No sama widzisz :D Wszystkie juz tak bardzo chcemy byc mamuskami ze z wytesknieniem szukamy drugiej kreski :D

unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość

preg.png
  • Mysz86 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree wrote:

Mysza dobrze ze doszliscie do konsensusu ;) A co do auta my naszym 30to latkiem smigalismy po calej Europie :) Mercedesy sa nie do zdarcia :D

Mercedesy owszem. My mamy dwa Fiaty. Mąż ma Bravo 8 letnie, a ja Seicento 14 letnie. Chociaż mechanik mi powiedział, że mój silnim przeżyje silnik męża. A inny, niezależny mechanik był zdziwiony, że 14 letni Seiczak tak dobrze się trzyma.

unadarcy, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość

Aniołki [*][*][*]
    ac95b5706d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haahaha ja już teraz mam ochotę testować mimo, że jeszcze owulacji nie było :D:D

unadarcy, Lenka87, hiacynta99, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość

• Ediii Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree, ja tez niby 9 dni po ovu.

Uff, to mi ulżyło. W sumie, testy nie są drogie, ale jest to troche szalone.
    A jeszcze ten detektor oznak ciąży niepotrzebnie daje nadzieje! To jego wina :-)

Toxey, unadarcy, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość

n59y3e5ewov6z8v4.png

mhsvpx9inset8y66.png
    I dwa Aniołki 1.11.2014 i 2.4.2015
  • fuksja Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysz86 wrote:
    Mercedesy owszem. My mamy dwa Fiaty. Mąż ma Bravo 8 letnie, a ja Seicento 14 letnie. Chociaż mechanik mi powiedział, że mój silnim przeżyje silnik męża. A inny, niezależny mechanik był zdziwiony, że 14 letni Seiczak tak dobrze się trzyma.

Też mam czternastoletnie Seicento - i serio, nie do zdarcia :)

tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość

3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami <3

7.03.2015 [*] 6 tydzień

• Mysz86 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fuksja wrote:
    Też mam czternastoletnie Seicento - i serio, nie do zdarcia :)

To auto jest świetne. Mało pali, tanie w naprawach, wszędzie się nim zaparkuje. Jeszcze kilka lat mam zamiar nim jeździć.
    Ja go dostałam od taty. On kupił nowe i przez 10 lat wyjeździł raptem 40 tys km. Ja przez te 4 pozostałe lata wyjeździłam 70 tys km.

Aniołki [*][*][*]
    ac95b5706d.png
  • monika_89 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edi taka nasza natura. Ja też sobie obiecałam że nie zatestuję wcześnjej, ale zobaczymy jak będzie ;)

Bree też mieliśmy mercedesa, ale w zeszłym roku sprzedaliśmy. Dla nas był niepraktyczny. Jasna tapicerka, sedan więc przy dzieciach odpada a dla męża do pracy też bie bardzo bo taki ma parking pod pracą że tylko by go mi poobijali.
    Teraz mamy 2 mondea, moje 10letnie i męża staruszek 18letni ale do pracy albo na budowę w sam raz :)

Mysz "sejczki" są fajne, wszędzie wjadą, kiedyś jeździłam cinquecento, fajnie było, ale za bardzo lubię większe auta. Marzę o suvie :P

13.02.2015 - Aniołek (7tc)
    21.01.2016 - P. <3
    24.04.2017 - M. <3
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paola87 wrote:
    Dziewczyny co myślicie o inofolicu, pije któraś? Czytałam kiedyś że to takie niby świetne na owulację... A czym to się różni od witamin takich kompleksowych (poza tym że inofolic nie ma tych witamin :) ), że niby od nich lepsze jest?
    Ja pilam od momentu powrotu ze szpitala po poronieniu.

hiacynta99, Toxey, Bree lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • pap86 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szkoda, że weekend się już kończy. ale na szczęście w tym tygodniu pracujemy tyyyylko 4 dni :)
    Coś lekko czuję lewy jajnik. Czy ja zawsze mam owu z lewego? :O
    W tym tygodniu będę mierzyć tempkę o stałej porze porannej więc będę widziała czy owu już była. Chciałabym żeby była w 14 lub 15dc to by znaczyło, że mam równe ładne cykle. Dziś 12dc.
    Wczoraj mój mąż był na pępkowym u kolegi, urodził mu się mały Szymonek. A dziś moja koleżanka przesłała mi mmsa jej nowo narodzonego Mikołajka! Same chłopaki :) Muszę ją odwiedzić jak tylko dojdzie trochę do siebie, a Małego to chyba zacałuję :)
    I mam nadzieję w marcu przyszłego roku też urodzić dzidziulka! <3

tysiaa93, Toxey, Bree, kierzynka lubią tę wiadomość

Szymonek jest z nami od 11.09 :) 3490gram, 57cm, 10pkt
    f2wl9vvjamwjvsgw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam cos ostatnio rzadko bywam jestem u męża no i dzis wreszcie bylo czochrowanie biedak wreszcie nie kombinował tylko poszedł na całość <3 piłam piwko ale nie dobre bylo ...

Ale hamburgery. Byly cudowne sama robiłam :P

tysiaa93, Bree, kierzynka lubią tę wiadomość

• Szalona CZARNA Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) Wpadłam sie tylko przywitać dać znać że żyje:) Jutro napiszę jak było...

Bree trzymam kciuki za Twoje sutki ( dobrze że nie trzymam Cie za sutki :) ) i za kolejne objawy, które mam nadzieję szybko się pojawią.

Tysia czekam na Twoje dwie kreski :)

Anja nie martw się. Postaraj się wyciszyć dla siebie i dla fasoli. nic nerwy nie dadzą. Myśl pozytywnie mimo wszytsko!!

Buziaki kochane :*

tysiaa93, monika_89, Bree, kierzynka lubią tę wiadomość

Aniołek 13.11.2014 [*] 16 tc
    "CZASAMI CEL JEST WAŻNIEJSZY OD PODRÓŻY"
    f2w33e3koa7qwq76.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 01:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaa! Jak tu usnac gdy obok chrapie niedźwiedź! :D

Toxey, Szalona CZARNA, matylda08, hiacynta99, Bree, kierzynka lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Lenka87 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry. Śniło mi się dzisiaj że udało mi się zajść i znowu wylądowałam w szpitalu. Mieli mi zakładać szew na szyjkę ale zrobili usg i okazało się że serduszko nie bije... Coś mi się wydaje że im bliżej powrotu do starań tym częściej będę miała takie koszmary

[*]17tc Aniołek-31.01.2015 :( Na zawsze w naszych sercach <3
    Julia 21.02.2016 <3 2850 g szczęścia <3
    p655zbmhi58rbvwi.png
  • Szalona CZARNA Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was Wszystkie.

Lenka to normalne... Mi martwe dzieciaczki śniły się do momentu kiedy zaszłam w ciaże. To było straszne. Ciaża ma być okresem radości a nie smutku i trosk. Ale musimy to pokonać!

tysiaa93, Bree, kierzynka lubią tę wiadomość

Aniołek 13.11.2014 [*] 16 tc
    "CZASAMI CEL JEST WAŻNIEJSZY OD PODRÓŻY"
    f2w33e3koa7qwq76.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się ostatnio śniło, że wylatywały ze mnie szczątki dziecka, a mój mężu próbował je poskładać, to był dopiero hardcore. Obudziłam się cała zlana potem!

tysiaa93, Bree, PrimaSort lubią tę wiadomość

‹‹ 561 562 563 564 565 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ