Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Bardzo bym chciała szybko zajść w ciążę, ale z drugiej strony strasznie się boję że nie będę potrafiła się tą ciążą cieszyć
tysiaa93, Bree, kierzynka lubią tę wiadomość
-
Toxey niestety po takich przejściach żadna psychika nie pozostanie obojętna. Tym bardziej, że chcemy dzieci Wsparcie mężów jest kluczem do poprawy sytuacji. Bynajmniej ja tak miałam.
tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
Ja wsparcie męża mam, niestety tylko przez telefon. Ale na szczęście już niedługo znowu będziemy razem
W końcu zaczęło się wszystko układać
Szalona CZARNA, tysiaa93, monika_89, Bree, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaola87 wrote:Dziewczyny co myślicie o inofolicu, pije któraś? Czytałam kiedyś że to takie niby świetne na owulację... A czym to się różni od witamin takich kompleksowych (poza tym że inofolic nie ma tych witamin
), że niby od nich lepsze jest?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja wracam do domu mam nadzieje ze dojade
@ idzie idzie czuje w kościach inofolic mysz kupic bo się skończy ..moim. Zdaniem on jest dobry zobaczymy w tym cyklu co mi poradzi:P gdzie tysia<3 dziewczyny jeszcze w pierzynach heheh
Szalona CZARNA, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 19:48
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
Zostały 2 ❄️❄️ -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 19:49
tysiaa93, Szalona CZARNA, Bree lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
Zostały 2 ❄️❄️ -
Ediii wrote:Bree, ja tez niby 9 dni po ovu.
Uff, to mi ulżyło. W sumie, testy nie są drogie, ale jest to troche szalone.
A jeszcze ten detektor oznak ciąży niepotrzebnie daje nadzieje! To jego wina
Mi sie detektor tez ukazal i widze 18% ....
.... to troche jakby kotu dac powachac tunczyka, podstawic pod nos a nie pozwolic zjesc
Ten detektor jest nie fair!!!
Kurcze pamietam jak ostatnio na nim rosly mi te procenty az do setki, chce teraz tak samo !!!tysiaa93, kierzynka, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
Ola_45 wrote:Tysia - tez tak mialam czasem juz w ciazy. Albo czasem normalnie w ciagu dnia czulam sie jakbym dostala @. To byl taki strach jak musialam sprawdzic.. Teraz juz sie nie stresuje
Ola_45, Bree lubią tę wiadomość
-
monika_89 wrote:Edi taka nasza natura. Ja też sobie obiecałam że nie zatestuję wcześnjej, ale zobaczymy jak będzie
Bree też mieliśmy mercedesa, ale w zeszłym roku sprzedaliśmy. Dla nas był niepraktyczny. Jasna tapicerka, sedan więc przy dzieciach odpada a dla męża do pracy też bie bardzo bo taki ma parking pod pracą że tylko by go mi poobijali.
Teraz mamy 2 mondea, moje 10letnie i męża staruszek 18letni ale do pracy albo na budowę w sam raz
Mysz "sejczki" są fajne, wszędzie wjadą, kiedyś jeździłam cinquecento, fajnie było, ale za bardzo lubię większe auta. Marzę o suvie
My mielismy S klase, szampanski kolor w wersji long, brazowa skora do tegowszyscy sie gapili bo to klasyczna limuzyna i robila wrazenie
kochalam ten samochod ale musielismy wyjechac i sprzedalismy go, plakalam za tym autem. Drugiego zostawilismy mojej mamie
To jest auto czolg ktore potrafi wszystko, zaciagnac kilkutonowa przyczepe i zawiezc gosci na wesele
Teraz mammy ponad 5 metrowego Forda Cardinalauwielbiam ogromne samochody od zawsze
-
Szalona CZARNA wrote:Bree trzymam kciuki za Twoje sutki ( dobrze że nie trzymam Cie za sutki
) i za kolejne objawy, które mam nadzieję szybko się pojawią. :*
mozesz trzymac co chcesz i jak chcesz byle bylo dobrze w sensie zeby fasol byl
DZIEKI!!!
Ola_45, Szalona CZARNA, Lenka87, Toxey lubią tę wiadomość
-
Lenka87 wrote:Bardzo bym chciała szybko zajść w ciążę, ale z drugiej strony strasznie się boję że nie będę potrafiła się tą ciążą cieszyć
mam tak samo...a ja sobie wymarzylam ze ta ciaza bedzie najlepsza bo przy boku ukochanej osoby, no i prosze zaczela sie poronieniem
kobietki musimy dac rade same sie z tym wszystkim uporac, wprawdzie przy pomocy naszych najblizszych ale w glebi duszy sameSzalona CZARNA, tysiaa93, Lenka87 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewuszki
Ja mam Julke chorą także kiblowania ciąg dalszy
I w ogóle jakaś podłamana jestem. Tempkę mam bardzo wujową.
Niby byłam nastawiona na stratę tego cyklu przez chorobę ale jak odebrałam wyniki tsh to trochę narobiłam sobie nadziei i liczyłam na cudBree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
Monkey witaj w klubie
Wprawdzie mi dzieci nie choruja tylko mnie grypa trzyma od tygodniaw dodatku ten dziwny guzek pod pacha troche zniknal ale nadal jest dobrze wyczuwalny, czekam az sie wchlonie bo nie wiem co to, i wierze ze samo przyszlo - samo pojdzie
Mam jakis nastroj z dna czarnej dupy... z jednej strony nie obiecuje sobie niczego wielkiego po tym cyklu i nastawiona jestem na strate ale podswiadomie chcialabym zeby zakonczyl sie ciaza... niby te cycki cos mnie smeraja ale to tak jakby wcale w porownaniu do szczeliwego cyklu... no rozbita jestem i mam zly nastroj, co gorsza piwo mi nie smakuje, wczoraj wypilam dwa male (300ml) becksy i smakowaly obrzydliwetysiaa93, Monkey, Szalona CZARNA, PrimaSort, matylda08, Toxey lubią tę wiadomość