Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Prima ja przez pierwsze 3 dni brałam po pół a potem po całej.
Brałam go zaraz przed zaśnięciem.
Zasypiałam a po 30 minutach budziły mnie helikoptery jak na ostrym rauszu
Po miesiącu zmieniłam go na Norprolac za 150zł ale niestety było to samo.
Prolaktyna na szczęście spadła chyba przez unormowanie tshPrimaSort, Bree, hiacynta99 lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
nick nieaktualnyMonkey wrote:Prima ja przez pierwsze 3 dni brałam po pół a potem po całej.
Prolaktyna na szczęście spadła chyba przez unormowanie tshWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 11:11
Bree, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonkey wrote:Prima ja przez pierwsze 3 dni brałam po pół a potem po całej.
Prolaktyna na szczęście spadła chyba przez unormowanie tshMam nadzieję, że prolaktyna też spadnie. Chociaż już 3 miesiąc starań i troszkę wrzucamy z mężem na luz z tymi staraniami bo tylko napięcie w domu takie że dni płodne itd że kłótnie z tego powstają tylko od napiętej atmosfery
Monkey, Bree, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
Też brałam Bromergon. Też umierałam. Ale mój gin kazał mi na początek brać po pół tabletki i tak brałam całe opakowanie. Mleko się w pełni nie zatrzymało ale na pewno było lepiej. Prolaktynę miałam prawie niecały miesiąc temu ponad 20 nie wiem gdzie m am teraz wynik ale byłam w normie bo norma 25. I zaszłam w ciąże. Jak jest za niska też się nie zajdzie. więc tak źle tak nie dobrze.
Bree, tysiaa93, hiacynta99, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBree wrote:Mi sie detektor tez ukazal i widze 18% ....
.... to troche jakby kotu dac powachac tunczyka, podstawic pod nos a nie pozwolic zjesc
Ten detektor jest nie fair!!!
Kurcze pamietam jak ostatnio na nim rosly mi te procenty az do setki, chce teraz tak samo !!!mogę za was wszystkie małpy. Pozbierać hehe
tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
Bree wrote:Mi sie detektor tez ukazal i widze 18% ....
.... to troche jakby kotu dac powachac tunczyka, podstawic pod nos a nie pozwolic zjesc
Ten detektor jest nie fair!!!
Kurcze pamietam jak ostatnio na nim rosly mi te procenty az do setki, chce teraz tak samo !!!
Bree, zrobiłam test. I nie chce nic mówić, bo wczoraj jak pisałam że mnie korci to miałam 18% a dziś 35% i już kuzia nie wytrzymałam
I co?
Jest blada kreska. Nie nakręcam się, zwłaszcza że na 15.20 mam wizytę u mojego gin, to mu powiem.
Ale to jest coś pokręcone, ja 2 kwietnia poroniłam.
Lece z wynikami
TSH 2,13
FT4 1.11
P/c antytyreoglobuliniwe Atg 19,5
P/c przeciw peroksydaie tarczycowej atpo <28,0
Cmv igM 0,265
Cmv igG <0,150
Toxoplazma igG <0,50
Toxoplazma igM 0,22
P/c antykardiolipinowe igG 4,8
P/c antykardiolipinowe ig M 5,4
Dam znac!
hiacynta99, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdiii wrote:Bree, zrobiłam test. I nie chce nic mówić, bo wczoraj jak pisałam że mnie korci to miałam 18% a dziś 35% i już kuzia nie wytrzymałam
I co?
Jest blada kreska. Nie nakręcam się, zwłaszcza że na 15.20 mam wizytę u mojego gin, to mu powiem.
Ale to jest coś pokręcone, ja 2 kwietnia poroniłam.
Lece z wynikami
TSH 2,13
FT4 1.11
P/c antytyreoglobuliniwe Atg 19,5
P/c przeciw peroksydaie tarczycowej atpo <28,0
Cmv igM 0,265
Cmv igG <0,150
Toxoplazma igG <0,50
Toxoplazma igM 0,22
P/c antykardiolipinowe igG 4,8
P/c antykardiolipinowe ig M 5,4
Dam znac!
Kurczę ja tez 2 kwietna miałam zabieg tylko ze ka 31 samoistnie a nie miałaś. Jeszcze @ ? -
nick nieaktualny