Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hiacynta99 wrote:Kurczę ja tez 2 kwietna miałam zabieg tylko ze ka 31 samoistnie a nie miałaś. Jeszcze @ ?
Nie miałam jeszcze @. Gdyby miał być normalny cykl, wypada mi na 1 maja. A poronienie było samoistne, bez zabiegu.
Dzieki za kciuki, ale nie nakręcajcie siebie i mnie
Dobra, jade.Monkey, Lenka87, matylda08, Bree, hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEdiii wrote:Nie miałam jeszcze @. Gdyby miał być normalny cykl, wypada mi na 1 maja. A poronienie było samoistne, bez zabiegu.
Dzieki za kciuki, ale nie nakręcajcie siebie i mnie
Dobra, jade.Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonkey wrote:My chcieliśmy pojechać gdzieś w dzicz pod namioty, z dala od prądu, cywilizacji....ale podobno ma nie byc pogody
Lenka87, Monkey, Bree, kierzynka, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja właśnie wyczytałam, że alkohol podwyższa tempkę a wino zakwasza i nie powinno się go pić. Z tego co kojarzę to od kilku dni nie piłam alkoholu poza kilkoma łykami które mi nie weszły. Może stąd ta niska tempka?
Zawsze piłam więcej, co drugi dzień na bank i tempka też zawsze była większa.
Jprdl kopnijcie mnie w dupę na otrzeźwiałkę!!!Bree, matylda08, tysiaa93, monika_89 lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
Ediii wrote:Bree, zrobiłam test. I nie chce nic mówić, bo wczoraj jak pisałam że mnie korci to miałam 18% a dziś 35% i już kuzia nie wytrzymałam
I co?
Jest blada kreska. Nie nakręcam się, zwłaszcza że na 15.20 mam wizytę u mojego gin, to mu powiem.
Ale to jest coś pokręcone, ja 2 kwietnia poroniłam.
Lece z wynikami
TSH 2,13
FT4 1.11
P/c antytyreoglobuliniwe Atg 19,5
P/c przeciw peroksydaie tarczycowej atpo <28,0
Cmv igM 0,265
Cmv igG <0,150
Toxoplazma igG <0,50
Toxoplazma igM 0,22
P/c antykardiolipinowe igG 4,8
P/c antykardiolipinowe ig M 5,4
Dam znac!
Jak 2 poronilas to pewnie test wyczuwa jeszcze poprzednia ciaze, u mnie czyba ze 2 tyg po poronieniu jeszcze cos tam widzial...
Hiacynta i Lenka ja wam oddaje moje @ i te z tego cyklu i nastepnegoNie chce tego cholerstwa
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
matylda08 wrote:Poproście zajaca to wam sprawdzi bez paznokci i opuszków
Bree Tysia tylko potem proszę o mnie nie zapomnieć i dostarczyć mi wirusów
A jakie plany panie maja na majówkę ?
Taaa....zobaczymy kto komu te wiruski bedzie posylalJa sie w ogole ciazowo nie czuje, przynajmniej nie tak jak ostatnio... Tak ze wiem co mnie czeka, jeszcze dzisiaj ten bezowy sluz...
Co do majowki to u nas w piatek sie pracuje za to poniedzialek jest wolnyW piatek beda mi w kuchni zmieniac podloge na bialo czarna szachownice jak w ameryce w latach 60tych bo mam kuchnie w takim stylu tylko mi podlogi brakowalo, a jak sie uporam ze sprzataniem to bede sobie zwiedzac jakies palace i ogrody w okolicy
bo to bardzo lubie
tysiaa93, monika_89 lubią tę wiadomość
-
O Monkey dzicz i brak cywilizacji - to lubie, i tez sie wybieram ale czekam na lepsze temperatury bo ja zmarzluch jestem
Ediii trzymam kciuki
Co do bolesnych jamnikow przed @ to mnie tam cos dzga co pare dniprzez caly prawie cykl
Monkey w nic Cie nie bede kopacmoze zacznij pic codziennie
Monkey, tysiaa93 lubią tę wiadomość