Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Edi skoro test coś wykrył to beta tym bardziej powinna
Bree mnie też tak brzuchol boli. Kilka dni temu na papierze znalazłam śluz z domieszką krwi. Dodam, że moje dwa poprzednie cykle trwały 21 dni
Wróciłam ze sklepu z sześciopakiem. Niech tempka jutro rozsadzi mi wykres!Ediii, Toxey, Bree, hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
Dobra, to oczywiście idę jutro rano. W enl medzie można tylko do 12 oddać krew, więc dziś już było po ptakach.
Jak pójdę rano to wieczorem w necie sprawdze wyniki.
Toxey, jasne że nie, to ja dziś test zrobilam, a nawet @ mi sie nie spóznia, wiec zdecydowanie jestem tak samo niecierpliwa jak Wy.Monkey, Toxey, Bree, hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 19:49
Bree, Monkey, hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 🍀❤️
Został 1 ❄️
-
Toxey, oby bylo tak jak mowisz
mi bezowy sie zle kojarzy bo z poronieniem - od tego sie u mnie zaczelo, a tak w zyciu nigdy nie mialam takich rzeczy
Matylda a golasow tam duzo?Cale zycie chcialam sie wybrac na plaze nudystow ale jakos sie dotychczas nie wybralam, u nas jest ich sporo calkiem, nawet kluby takie sa ale kluby to mnie nie interesuja
Monkey to niezle, 21 dni cykl... takiego jeszcze nie mialm ale sie nie rozpedzam...po poronieniu mialam praeie przez miesiac plamienia, przed poronieniem tez ze 2 tyg.... Zle mi sie to kojarzy....dodam ze zanim zaszlam w ciaze to przed @ czesto mialam takie 4 dni brazowego slusu i po @ tez, a sama @ byla raczej uboga w krew... pytalam lekarza co to ma znaczyc ale nic mi nie powiedzial tylko ze to normalne...dla mnie srednio normalne bo nigdy tak nie mialam...
Monkey, hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Monkey wrote:Pytanie mam?
Została mi luteina dowcipna z poprzedniej ciąży.
Jak myślicie, mogę ją wykorzystać?
I od kiedy najlepiej ja brać?
Od ovulki?
nie wiem to sie nie wypowiem, ja tego nawet na oczy nie widzialamMonkey, hiacynta99, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Bree wrote:nie wiem to sie nie wypowiem, ja tego nawet na oczy nie widzialam
Kupiłam sobie wczoraj 6 sztuk a ze nie mam ręki do kwiatków....Bree, hiacynta99, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
nick nieaktualny
-
Storczyki to piekne kwiaty ale w zyciu nie mialam ani jednego
zazwyczaj kupuje bylejakie kwiatki (to co stoi na przecenie, takie sieroty ktorych nikt nie chce) i reanimuje w domuczasami mi sie udaje przywrocic je do zycia czasami niestety nie
Monkey, hiacynta99, tysiaa93, matylda08, kierzynka lubią tę wiadomość
-
Storczyki podlewaj tylko raz w tygodniu.
Ja mam 4 i kwitną na zmiane.
Jak kwiaty opadną, obcinam gałazke w połowie nad zgięciem.
One nie lubią wody a lubią słońce.
A i przezroczysta doniczka.
Monkey, hiacynta99, Bree, tysiaa93, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość
-
Ciężko Was nadgonić...
Ja po pierwszym dniu pracy po zwolnieniu, nastrój fatalny total
Więc walę wino, niby na dobre endometrium, to już trzecia lampka, może będzie lepszy efekt
Edii, mega mega mega niusTrzymamy kciuki
Monkey ja ze storczykami robię tak jak mi kwiaciarka poleciła. Raz w tygodniu jak się biorę za sprzątanie to wstawiam je do miski z wodą na godzinę, czasem na kilka jak zapomnę i gdzieś pójdęAle one ponoć i tak biorą tyle ile potrzebują. A trzymam je normalnie w takich białych osłonkach i najlepiej na parapecie. U mnie sposób z "namaczaniem" świetnie się sprawdza, bo zapominałabym podlewać, no i by mi się pewnie nie chciało
No i babeczka z kwiaciarni i moja ciocia mówiły jeszcze że czasem można dodać do wody jakiejś tam odżywki do storczyków.
Dziewczyny ja to siemie przyrządzam zgodnie z przepisem z tyłu, łyżka ziaren w garneczek mały wsypuję, zalewam szklanką wody i zagotowywuję, potem gotuję na mini ogniu jakieś 10 min i odlewam (i tak sporo ziaren zostaje) i wpierdalam glutyBree, Monkey, tysiaa93, matylda08, Toxey lubią tę wiadomość
-
paola Twoje zdrówko! Relaksuj sie cioteczko
Z tym namaczaniem też słyszałam, podobno absolutnie nie może być wody na podstawce czy też osłonce. Miliony porad w necie i trudno wybrać te sprawdzone
Ja swoje wczoraj kupiłam i nie wiem czy juz je podlewać czy nie?
Chyba nie wiem do końca czy mają suchotysiaa93, matylda08, Bree, Toxey lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
tysiaa93 wrote:Jedyna roślinność jaką mam w swoim pokoju to kaktusy, bo tylko one mi nie usychają
tysiaa93, hiacynta99, matylda08, Bree lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
Monkey wrote:U mnie kaktusy stoją w pokoju rybek a tak wszystkie inne co miałam powywalałam i zastąpiłam je storczykami. Póki co mam ładnie
Miałam dzisiaj dziwne ataki płaczu i jestem wykończona psychicznie, masakra. W głowie mi się coś mieszaMonkey, hiacynta99, Bree lubią tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:Storczyki są śliczne, takie delikatne
Miałam dzisiaj dziwne ataki płaczu i jestem wykończona psychicznie, masakra. W głowie mi się coś miesza
Testuj!tysiaa93, hiacynta99, matylda08, Bree, Toxey lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)