Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
matylda08 wrote:Tysia będzie dobrze głowa do góry tylko spokojnie ja dziś dostałam@ ale znowu jakas dziwna prawie nic wkurwia mnie to już wszystko ale tylko doczekać czwartku i będę się alkoholizować za wszystkie fasole i swój pech
To jest dziwne, ja mialam takie male przed ciaza, praktycznie czasami samem plamienia zamiast @ gdyby nie higiena to jedna podpaska starczylaby mi na cala @
A jak sie pytam lekarza to mowi ze wszystko w porzadkuIlez mozna....
Moze u Ciebie sie jeszcze rozkrecimatylda08, tysiaa93, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
paola87 wrote:Ja swoje 2 krechy nadal trzymam w pudełeczku w szafce nocnej...
I co kilka dni się katuję
Ja tez mam swoje w szufladce w stoliku, nawet dzisiaj je ogladalamMonkey, tysiaa93, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
Nie wiem co sie dzieje z moja temperatura... mam pomiedzy 36,1 - 36,4
Czy to znaczy ze umieram?
Ostatnio jak bylam w ciazy to mialam 37 z hakiem. Mowie o takiej mierzonej w dzien pod pacha.
W dodatku jest mi tak potwornie zimnotysiaa93, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo do storczyków to też polecam namaczanie na kilka godzin. Ja swoje namaczam jak mi się przypomni, na pewno nie raz na tydzień tylko rzadziej, raz na dwa, albo trzy tygodnie wlewam im do osłonek wodę z odżywką, nieraz ją wylewam po kilka godzinach, a nieraz po dwóch dniach. Jedno jest pewne - podlewanie nie wystarczy, musisz namaczać. Ja hoduję od kilku lat i kwitną mi pięknie
Co do testów ja się swoich dwóch kreseczek pozbyłam... Póki były to codziennie na nie patrzyłam i ryczałam jak głupia...tysiaa93, Bree, matylda08, hiacynta99, kierzynka lubią tę wiadomość
-
Ediii wrote:Storczyki podlewaj tylko raz w tygodniu.
Ja mam 4 i kwitną na zmiane.
Jak kwiaty opadną, obcinam gałazke w połowie nad zgięciem.
One nie lubią wody a lubią słońce.
A i przezroczysta doniczka.
A ja ze storczykami zupełnie mam inaczej. Jutro Wam wysle zdjecia moich storczyków. Ja trzymam je cały czas w wodzie. Stoją na parapecie w każdym oknie w domu. Moje dwa ulubione to Tedor i AntoniRozmawiam z nimi. Rosną odpukać. A ja naprawdę nie mam ręki do kwiatów. Wszystko potrafię ususzyć nawet katusa
A storczykom nie daje żadnego nawozu. Nic. Wiem nawet jak z białego storczyka zrobić niebieskiego... dolać atramentu do wodu
tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
Swój pozytywny test wyrzuciłam od razu jak wróciłam z tej paskudnej wizyty, nie mogłam na niego patrzeć, za bardzo bolało.
Wieczorem był seks i chwilę po nim zaczęło mnie piec w strategicznym miejscuJa nigdy się tych paskudnych infekcji nie pozbędę.
Bree, matylda08, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
Szalona CZARNA wrote:Bree ja w pierwszej ciąży tak jak i teraz odczuwam zimno. Moim ciepło a ja w skarpetach i zimno.
No mi ostatnio tez bylo zimno ale mialam temp 37 ponad a teraz mam ledwo 36 i to jet dziwne bo nigdy nie mialam takiej niskiej tempkitysiaa93, Monkey, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
No to żeście mi narobiły teraz mętliku z tymi storczykami
Chyba nie pozostaje mi nic innego jak wyczuć te moje cuda
Najbardziej obawiam się tych w dużym pokoju bo ten mam od strony zachodniej.
Niby mieszkam na parterze i coś tam mi drzewa przysłaniają jednak jakby nie było słonko przez jakiś czas daje popalić.
Postaram sie ich nauczyćmatylda08, tysiaa93, hiacynta99, Toxey, Bree, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBree wrote:Nie wiem co sie dzieje z moja temperatura... mam pomiedzy 36,1 - 36,4
Czy to znaczy ze umieram?
Ostatnio jak bylam w ciazy to mialam 37 z hakiem. Mowie o takiej mierzonej w dzien pod pacha.
W dodatku jest mi tak potwornie zimno
No u mnie w ciagu dnia 37 i jak bylam w ciąż tez tak bylo .. Ale z rana nie mam zbytnio wysokiej temptysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny