X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża po poronieniu...
Odpowiedz

Ciąża po poronieniu...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny moja tsh wynosi 4,010 ulU/ml leukocyty podwyższone po wyżej normy a limfocyty po niżej normy tyczy sie to morfologii. :-\ kurde martwię sie ... Bo u lek nie bylam a pielęgniarka mówiła ze wyniki nie najlepsze ale nic więcej mi nie powie musze do lek die zglosic

Fuck co jest przeciez jeszcze do nie dawna oddawałam honorowo krew :'(

Smutna :'( :'(

tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tsh jak dla staraczek to masz wysokie :/ Musisz to koniecznie zbić... Na reszcie się nie znam :/

hiacynta99, Toxey, Bree lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc babeczki <3

hiacynta99, Toxey, Bree, matylda08 lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Ediii Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Toxey wrote:
    Co do storczyków to też polecam namaczanie na kilka godzin. Ja swoje namaczam jak mi się przypomni, na pewno nie raz na tydzień tylko rzadziej, raz na dwa, albo trzy tygodnie wlewam im do osłonek wodę z odżywką, nieraz ją wylewam po kilka godzinach, a nieraz po dwóch dniach. Jedno jest pewne - podlewanie nie wystarczy, musisz namaczać. Ja hoduję od kilku lat i kwitną mi pięknie :)

Co do testów ja się swoich dwóch kreseczek pozbyłam... Póki były to codziennie na nie patrzyłam i ryczałam jak głupia...

Tak, tak!
    O tym namaczaniu słyszałam dużo, moja mama tak robi.
    Ale ja widze duza róznice jak mialam standardowe osłonki a teraz przezroczyste, dużo ładniej i szybciej kwitna.
    To z tym atramentem serio? Bo ja kocham niebieski kolor i marzę ontakim storczyku, ale fakt faktem najtańszy 60 zł.

Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość

n59y3e5ewov6z8v4.png

mhsvpx9inset8y66.png
    I dwa Aniołki 1.11.2014 i 2.4.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znalazłam ze leukocyty. Podnoszą sie w ciąż czy to może być ze nie dawno poronilam ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Granulocyty mam max papier. Mam te wyniki chyba jeszcze z poronienia .. A szkoda gadać

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 06:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacynta99 wrote:
    Znalazłam ze leukocyty. Podnoszą sie w ciąż czy to może być ze nie dawno poronilam ?

Może faktycznie... Nie zamartwiaj się, tylko umów jak najszybciej do lekarza! :*

Bree, matylda08, hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 06:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liczyłam dzisiaj na jakiś konkretny spadek tempki, a tu dupa!

• fuksja Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc :)

Dziewczyny, jak mi sie strasznie nie chce w tym tygodniu siedziec w pracy :)

Toxey, Bree, matylda08, hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość

3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami <3

7.03.2015 [*] 6 tydzień

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fuksja też by mi się nie chciało... ostatnio jestem bardzo zdemotywowana co do mojej pracy :P

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    helloouuu ;)
    ja wczoraj wróciłam do domu po 18, zjadłam obiad i padłam. Mąż mnie obudził o 23 ;) nawet nie obejrzałam "Na Wspólnej" ani "M jak Miłość" ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 08:17

Bree, matylda08, hiacynta99, Toxey, tysiaa93 lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • Bree Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacynta99 wrote:
    No u mnie w ciagu dnia 37 i jak bylam w ciąż tez tak bylo .. Ale z rana nie mam zbytnio wysokiej temp

Ja mam teraz przewaznie 36 i jest mi masakrycznie zimno i wszystko mnie boli jestem strasznie polamana i nie potrafie sie rozgrzac, wkurzam sie jak mowie o tym lekarzowi a on mi na to ze to normalne.... noz kurde smierc tez jest normalna, w koncu tyle ludzi na cos umiera... mowie mu ze normalne to jest jak sie ma cale zycie cos a nie nagle niewiadomo skad...

mi w ciazy tez bylo bardzo zimno ze poubierana bylam jak na dwor a siedzialam w domu, ale wtedy mialam ponad 37 albo w tych okolicach a nie ledwo 36 i to mnie martwi... Co do wynikow to ja sie nie znam, ostatnio robiono mi podstawowe badania krwi, trzeci raz w tym roku, poprzednie mialam jakies 17 lat temu....

...a co do nowosci zaczelo sie u mnie juz dobre plamienie a @ miala byc w sobote :/ wyglada ze moj cykl mial az 23 dni.... w takim trybie to chyba nie szybko zajde w ciaze :/

a przed poronieniem udalo sie za pierwszym razem, teraz chyba wszystko mam rozregulowane... wkurza mnie jeszcze ze zamiast krwi jak w normalnym okresie mam sam brazowu sluz ktory za przeproszeniem wyglada jak budyn czekoladowy :/ sorry za opis ale moze dzieki temu ktos cos mi zasugeruje bo dla moich lekarzy to wszystko jest zawsze normalne i mam sie nie przejmowac :/

Wkurzona jestem ze przepilabym i przespala dzisiejszy dzien a najlepiej i caly rok :/

hiacynta99, Toxey, tysiaa93 lubią tę wiadomość

Aniołek "M" 02.03.2015 (8 tc)

preg.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kierzynka wrote:
    helloouuu ;)
    ja wczoraj wróciłam do domu po 18, zjadłam obiad i padłam. Mąż mnie obudził o 23 ;) nawet nie obejrzałam "Na Wspólnej" ani "M jak Miłość" ;)

Zawsze mozesz zalukac na necie, mi sie zachcialo ogladac M jak milosc od poczatku :P juz jestem na 74 odcinku :P

matylda08, kierzynka, hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bree ja poprzednią@ miałam też takie brudzenie w tym cyklu pomału jakby wracało do normy więc już wiemy chyba skąd te 3 miesiące u lekarzy żeby odczekać . Damy radę ale mnie też to wkurza i jeszcze ta pogoda

Bree, hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do wyników mają pewnie związek z Twoim przeziębieniem też

• Lenka87 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry :) Wczoraj całe popołudnie spędziłam u siostry. Co do testów to ja mam te pozytywne schowane, tak samo jak fotki z usg :) @ po zabiegu mam normalne, nie zauważyłam jakichś większych zmian. Dzisiaj u mnie ogromny spadek tempki więc dziś albo jutro przyjdzie :D

[*]17tc Aniołek-31.01.2015 :( Na zawsze w naszych sercach <3
    Julia 21.02.2016 <3 2850 g szczęścia <3
    p655zbmhi58rbvwi.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matylda ja czasami przed ciaza mialam plamienia zamiast okresu, a w zasadzie bezowy sluz i to mnie juz niepokoilo a lekarze caly czas ze wszystko mam w normie i nie mam sie czym przejmowac... Co do tych 3 miesiecy to tylko w Pl lekarze mowia zeby tyle czekac... mysle ze skoro by tak faktycznie bylo to dziewczyny by nie zachodzily w ciaze bezposrednio po poronieniu ;)

kurcze jak ostatnio zaciazylam przy pierwszym podejciu to nie spodziewalam sie ze pare miesiecy pozniej bede znowu musiala zachodzic i ze nie bedzie juz tak hop siup :P

Nie przejmowalabym sie kolejnymi niepowodzeniami gdybym miala 20 - 30 lat a nie byla po 40tce :/ No nic trzeba dzialac dalej. Ja mojemu Knradowi mowilam ze fasole musimy sadzic w Derbyshire a nie w Yorkshire ;) Tam sie szybciej zachodzi :D W nastepnym cyklu zmieniamy hrabstwo :D bo narazie jest 1:0 dla Derbyshire :D (Dwie proby w Yorkshire zawiodly) :D

kierzynka, Toxey, hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość

preg.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monkey Ty pisalas ze po poronieniu skrocily Ci sie cykle do 21 dniowych?
    Dlugo tak mialas? A ile trwaly Twoje cykle przed poronieniem? poczekam, zobacze czy sie rozkreci to u mnie czy jak... ostatni caly miesiac plamilam to teraz musze sie cieszyc ze mialam 14 dni bez podpaski :P

Toxey, tysiaa93 lubią tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree ja wiem że dziewczyny zachodzą od razu i jest wszystko ok ale statystycznie u większości cały organizm potrzebuje trochę czasu . Muszą unormować się hormony cykle itp . Wczoraj dowiedziałam się że moja koleżanka 41 lat jest w ciąży termin ma tak jak ja bym miała i to nie była ciąża planowana ech wszystko do dupy

Bree, Toxey, hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• Bree Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkie wyniki mam w normie..."w srodku tam" tez mam wszystko prawidlowe i takie jak ma byc... od marca mam zielone swiatlo... tyle tylko ze moj organizm zachowuje sie tak jakby mu do normy wieeeeeele brakowalo niestety...

Co do tych nieplanowanych ciaz to moje dwie byly nieplanowane i wszystko bylo niemal idealnie od samego poczatku az po sam koniec... ta ostatnia byla planowana i dbalam o nia jak nie dbalam o poprzednie a skonczyla sie jak sie skonczyla...czyli poronieniem :/

Wrzucam na luz na tyle na ile moge wrzucic na luz w moim wieku... u mnie kazdy miesiac pozniej to wieksze prawdopodobienstwo wielu wad genetycznych tak ze nie podejde do tego tak spontanicznie jakbym chciala niestety :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 10:17

hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość

preg.png
‹‹ 571 572 573 574 575 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ