Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
hiacynta99 wrote:LO Matko no to chyba se poczekam kuzwa ...... :-o grrrr che zacząć. Starania od nowa a nie kisic i gracic czas i jeszcze te wyniki do dupy naczytalam sie o białaczce rak kości anemii Chryste Panie chyba pojde do lek w tym tyg bo oszaleje
Ja juz przestalam sie diagnozowac na necie sama bo ocipiec mozna, jeszcze w moim ulubionym serialu laska ktor ma tak na imie jak ja - Sybil z Downton Abbey zmarla na rzucawke po porodzie to juz w ogole sily mi odeszly
Monkey no ja tez ten budyn to widze tylko na papierku po wizycie w toaleciebo tak sam jako tako narazie nie leci
od takiego budyniu wlasnie zaczelo mi sie poronienie, lekarz wtedy to widzial na badaniu i zdiagnozowal jako "nic takiego" cokolwiek to znaczy...
pobolewa mnie brzuch i jamnik wiec raczej @ jest w drodze... chyba ze Hiacynta ja ode mnie zabierzetysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Bree, w weekend majowy przymierzam sie do zrobienia tego ciasta
uwielbiam!
Hiacynta, pierwsza @ po zabiegu dostalam dokladnie po 28 dniach - wczesniej mialam cykle srednio co 27 dni. Druga @ powinnam dostac tetaz w weekend - na razie nie czuje sie okresowo, ale to nic nie znaczy chyba, bo czuje zblizajaca sie @ tylko na dzien przed...Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHiacynta ja pierwszą @ dostałam 53 dni po zabiegu nie miałam cykle 36 dniowe. Idź do lekarza i przestań net wertować byłaś przeziębiona dlatego takie leukocyty a nie żaden rak wariacie !
Bree wiem że czas nas goni ale spokojnie nie dogoni zobaczysz.
Tysia test kupionyBree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Toxey nie mam go jak za bardzo sprawdzic, poprostu zaczelam do niego chodzic bedac w ciazy. Chodze do niego prywatnie i do jeszcze jednego polskiego lekarza w innej prywatnej klinice i jak narazie oboje stawiaja mi takie same diagnozy. Hipochondrykiem nie jestem ale najnormalniej w swiecie sie martwie jesli cos bylo ok dotychczas a nagle wyglada zupelnie inaczej i bynajmniej nie lepiej to chcialabym wiedziec co mi jest
Tymbardziej ze w dziwnych miejscach zaczely mi rosnac wlosy a te na glowie wypadaly mi dsyc znacznie.... badania robilam w 3 roznych placowkach, wynuki wszystkie w normie a wczoraj odkrylam u siebie wlosy na ramionach
Moze sie w krasnoludka zamieniam
Fuksja ciekawe jak Tobie ten serniczek wyjdzieja kupilam ser w wiaderku a pozniej przeczytalam ze taki zwykly w kostce lepszy bo mniej plynny... ic o ja zroie jak mis ie teraz chatka rozjedzie?
za sie boje skladac
Dam ten namieszany ser na chwile do lodowki zeby nieco stezal
bo bedzie placek a nie chatka
matylda08, tysiaa93, Toxey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyToxey wrote:U mnie dzisiaj wreszcie pojawiła się jakaś druga kreska na teście ovu, nie wiem co z tego będzie, jeśli jutro tempka nie wpadnie to obstawiam jednak bezowulacyjny...
Bree, tysiaa93, Toxey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
matylda08 wrote:Hiacynta ja pierwszą @ dostałam 53 dni po zabiegu nie miałam cykle 36 dniowe. Idź do lekarza i przestań net wertować byłaś przeziębiona dlatego takie leukocyty a nie żaden rak wariacie !
Bree wiem że czas nas goni ale spokojnie nie dogoni zobaczysz.
Tysia test kupiony
Testu jeszcze nie kupiłam i chyba go nie kupię bo będzie mnie kusiłBree, Toxey lubią tę wiadomość
-
Toxey ta druga kreska na tescie ovu moze nawet 48 h przed ovu sie pokazac
Tak ze w najblizszych dniach pewnie bedzie skok
chociaz czytalam o laskach ktore w ogole tego skoku prawie nie maja, albo jest ledwo zauwazalny. Ole ovu u nich wystepuje normalnie tylko z tempka maja inaczej
tysiaa93, Toxey, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No właśnie, jutro środa i pewnie @ przyjdzie
A jeśli nie przyjdzie to przy poprzedniej ciąży pozytywny test wyszedł mi dopiero po kilku dniach
Monkey nie ma się czym stresować, wszystko się samo rozwiążematylda08, Toxey, Monkey, Bree, hiacynta99 lubią tę wiadomość