Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bree, a ile czasu masz to plamienie?
Ja w poprednim wykresie tak miałam od 6dpo aż do poronieniato nie była krew, tylko takie właśnie toffi.
A test robiłaś dwa dni temu, więc moze go powtorz bo w 10tym dniu po ovu juz wychodza pozytywne.
hiacynta99, Monkey, Bree, tysiaa93, Toxey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW zyciu test owulacyjny. Nie wyszedł mi pozytywne. Mam je z alegro z tamtego roku sa do 2015 nie wiem czy nie po terminie? Mogo być przeterminowane testy ? No jak zobaczyłam ten dzisiejszy śluz zaczęłam sie śmiać ze jaja ja tu szukam śluzu z domieszka krwi ze juz przyjdzie @ a tu śluz płodny. Nerwy mnie zaraz ...... Grrt
Monkey, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
Toxey wrote:Boli mnie ciągle lewy jajnik jak to znowu torbiel to mnie chuj jasny strzeli!!!!!!!!!!!
Planujesz jakas wizyte u doktorka?
Ediii to plamienie wczoraj zauwazylam, taki podbarwonu na toffi sluz ale to bylo praktycznie jednorazowo rano po siku na papierku, dzisiaj juz bylo tego ciut wiecej ale tez tylko raz rano...
jutro rano zrobie test ale w cuda nie wierze
Ostatnio pierwszy raz wyszedl mi w 12 dpo a jutro bedzie 11 to moze cos tam
... o ile czerona krecha na majtach nie bedzie pierwsza
Hiacynta ja czytalam gdzies ze testy po terminie i tak nadal dzialaja wiec...Monkey, hiacynta99, tysiaa93, Ediii lubią tę wiadomość
-
Monkey wrote:Od dziś będę Waszym naganiaczem
hahahahahahaha
Monkeyku kochany jakbym sie czula ciazowo to juz bym robila z samego rana test bo ja lubie robic na wyrost
Szkoda ze nie wymyslili takich testow na @bylby w sam raz dla mnie
Monkey, Toxey, tysiaa93, matylda08, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hiacynta99 wrote:Dobra laski zbieram sie do sadysty-dentysty strasznie sie boje !!!!
juz wole rodzic niz iść do stomatologów
hihihi
(matylda nie czytaj
)
tysiaa93, Bree, hiacynta99, matylda08 lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
Moje wszystkie ciaze byly takie same ale nigdy nie bylam w ciazy po poronieniu to moze faktycznie jakies innowacje????
Hiacynta faktycznie cuda sie u ciebie dzieja, ale zaraz... kto to opowiadal o podwojnej ovulce w cyklu? To nie u nas ktos?
Toxey jak sie wybierzesz to przynajmniej sie dowiesz co i jak bo takie zamartwianie to jeszcze gorsze chyba jest... mam nadzieje ze wszystko bedzie w porzadku
Hiacynta i Monkey ja mam ze stomatologami podobnie
Matylda nie czytaj
Monkey, matylda08, tysiaa93, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To chyba dobrze prawda Matylda? Bo jak leci tak jakby nie mialo to czlowiek znowu sie zastanawia co jest
Tak mysle
Ide zaraz obiad gotowac, czekalam na gosci ktorzy maja mi przywiezc moja nowa podloge ale ich nie ma a mieli byc rano no i troche uziemiona jestem bo czekam jak na ksiedza po koledzieMonkey, matylda08, tysiaa93, kierzynka, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny