Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:No właśnie, jutro środa i pewnie @ przyjdzie
A jeśli nie przyjdzie to przy poprzedniej ciąży pozytywny test wyszedł mi dopiero po kilku dniach
Monkey nie ma się czym stresować, wszystko się samo rozwiążeToxey, Monkey, Bree, tysiaa93, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
Ja wcześniej miałam cykle po 33 36 25 dni wszystko rozregulowane.. To że zaszlismy w ciąże było nie planowane. A po porodzie 28 dni równo jak w morde strzelił.
Monkey, Bree, matylda08, tysiaa93, hiacynta99, Toxey lubią tę wiadomość
-
Monkey wrote:Dla mnie rozczarowanie jest takie samo. Czy to po jednej kresce czy @ w majtach
no jeszcze troche to bede miala 2 kreski ale czerwone i w majtkachMonkey, matylda08, tysiaa93, hiacynta99, Toxey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Suty nie sa takie jakie byly w ciazy, cos tam swedza ale jak wcale, ciazowo sie nie czuje nic a nic
Ale mowilam mojemu ze sie zdziwie jak pojedziemy do Derbyshire a ja zajde, bo mielismy jechac juz 2 razy ale hotel byl zajety i pojechalismy gdzie indziej a tam jest moje szczesliwe miejsce gdzie zaszlam przy pierwszym podejciuTylko to bylo zima a teraz cieplo sezon wesel i co chce zabukowac pokoj to juz jest zajety
teraz bedzie 3 podejscie to moze sie uda
W ogole to mnie brzuch pobolewa jak na @ wiec kapa raczejMonkey, tysiaa93, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
matylda08 wrote:Bree ty pewnie w ciąży jesteś bo jakaś marudna
hahahahaha
Kocham Cie
Jak sie @ to sie doiero marudzi, ja w ciazy bylam very happymatylda08, tysiaa93, Monkey, hiacynta99, Toxey, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
matylda08 wrote:Mnie dziś tak brzuch napier.... ale zniese to
trza być twardym nie miętkim
żadne @do was nie przyjdą bo zgarnęłam je Ja
.... i ja
A u Ciebie sie ta malpa juz rozwinela czy jak?Toxey, hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyu mnie wszystko się rozregulowało. Od wczoraj mam śluz mega rozciągliwy !!!!!!!!!!!! Szyjka otwarta i jajniki szaleją co to kurw ma być ? Wczorajszy śluz nie brałam pod uwagę no po czochrowaniu bylo to wiadomo ale wypucowałam się na wieczór i bylam czyściutka a dzis znowu w cholerę śluzu i to tak się ciągnie nawet na 6 cm skubany i taki przezroczysty ? Czy to owulacja jeszcze może być ? Bo potwierdź nie miałam prawdopodobnie cykl bezowulacyjny
tysiaa93, Bree, Toxey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny