Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Monkey wrote:No ja bym tego głową nie nazwała
Testuj!
Ostatnio @ przyszła w 32 dniu a dzisiaj jest dopiero 30.
No i mam takie wahania nastrojów, że pewnie @ się zbliża. Muszę czekać a do środy taaaak daleko.hiacynta99, Monkey, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Test kupię jutro a jak w środę @ nie przyjdzie to zatestuję w czwartek.
No i mam takie wahania nastrojów, że pewnie @ się zbliża. Muszę czekać a do środy taaaak daleko.
E ja bym obstawiala te fasolke ze to jej sprawkatez tak miałam nawet plakalam jak zglaszalam mojej kierowniczce ze jestem w ciąży hehe a dzis jak sobie przypomnę ze ja głupi bylam ....
tysiaa93, Monkey, Ola_45, Bree lubią tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:Test kupię jutro a jak w środę @ nie przyjdzie to zatestuję w czwartek.
No i mam takie wahania nastrojów, że pewnie @ się zbliża. Muszę czekać a do środy taaaak daleko.tysiaa93, hiacynta99, matylda08, Bree lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
hiacynta99 wrote:E ja bym obstawiala te fasolke ze to jej sprawka
tez tak miałam nawet plakalam jak zglaszalam mojej kierowniczce ze jestem w ciąży hehe a dzis jak sobie przypomnę ze ja głupi bylam ....
Już niedługo znowu będziesz zgłaszać kierowniczce ciążęhiacynta99, matylda08, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTysia będzie dobrze głowa do góry tylko spokojnie ja dziś dostałam@ ale znowu jakas dziwna prawie nic wkurwia mnie to już wszystko ale tylko doczekać czwartku i będę się alkoholizować za wszystkie fasole i swój pech
hiacynta99, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPola nie rób tak niczego nie zmienisz a niepotrzebny ból przed nami cudowny czas czochrania niedługo lato słońce
Każda z Nas doczeka zobaczycie
Ja uwielbiam kwiaty ale cięte ich nie trzeba podlewać
Tysiulka jutro już wtorekfuksja, Bree, tysiaa93, kierzynka lubią tę wiadomość
-
paola87 wrote:Ja swoje 2 krechy nadal trzymam w pudełeczku w szafce nocnej...
I co kilka dni się katuję
Ja mój już dawno wyrzuciłam, żeby się nie katować...
dziewczyny, ale ten pierwszy dzien w pracy po choróbsku dał mi po zaworach... na pocieszenie, dostałam info, że będzie premia i podwyżka
I świetnie, bo już finansowo w tym remoncie nie wyrabiam...matylda08, Bree, tysiaa93, kierzynka lubią tę wiadomość
3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
Monkey wrote:U mnie kaktusy stoją w pokoju rybek a tak wszystkie inne co miałam powywalałam i zastąpiłam je storczykami. Póki co mam ładnie
szkoda ze nie mieszkam blizej bo ja zbieram takie "powywalane" co nikt nie chcehiacynta99, Monkey, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny